Haberler

Falezlerdeki kadın polislere zor anlar yaşattı: Ne kadar karizmatikler

Güncelleme:

Antalya'da isminin Arzu A., olduğu öğrenilen kadın, olay yerine gelen ekiplere ecel terleri döktürdü. Alkollü genç kadın, bir gazetecinin, "Polisler senin için endişeleniyor" sözüne "Ne kadar karizmatikler" şeklinde karşılık verdi.

Antalya'da 30 metrelik falezlerin ucuna gelen alkollü genç kadın, polise zor anlar yaşattı. Falezlerin ucunda manzara seyretmek istediğini söyleyen kadına ekipler müsaade etmedi. Bir gazetecinin, "Polisler senin için endişeleniyor" sözüne de genç kadın, "Ne kadar karizmatikler" şeklinde cevap verdi.

Konyaaltı Caddesi'ndeki 30 metrelik falezlerde saat 11.00 sıralarında bir kadının uçurumun kenarına gelerek ağladığını fark edenler durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. İhbarın ardından olay yerine gelen polis, isminin Arzu A. (36) olduğu öğrenilen kadını tehlikeli bölgeden uzaklaştırdı. Alkollü olduğu belirtilen genç kadın, polislere güçlük çıkarttı. Falezlerin ucuna yönelmek isteyen Arzu A.'ya ekipler müsaade etmeyip bölgeden uzaklaşması için uzun süre dil döktü.

"NE KADAR KARİZMATİKLER"

Falezlerin ucunda manzara seyretmek istediğini belirten Arzu A., daha sonra bir kayalığın üzerine uzanarak bir müddet dinlendi. Arzu A., bir gazetecinin, 'Polisler senin için endişeleniyor' sözüne de, 'Ne kadar karizmatikler. Onlara selam söyle' karşılığını verdi.

UZUN UĞRAŞLAR SONUCU İKNA EDİLDİ

Bölgeye çağrılan sağlık ekiplerince ilk kontrolü yapılan Arzu A., ardından kadın polis memurunun iknasıyla falezlerden uzaklaştı. Arzu A. ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

İşte olay yerinden görüntüler;

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Konyaaltı Caddesİ Antalya Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (110)

VEZIR:

IKI BAYAN POLIS OLSA ALIP GOTURSE . . BU TARZ GORUNTULER ORTAYA CIKMAZ KADIN POLISLER NE IS YAPIYOR BU ULKEDE HIC GOREN VARMI. . .

53
22
yanıtYanıtla
ADANALI:

Lan dengesiz bilmediğin şeyler hakkında yorum yapma şehit olan türk polisi kadınlarımızıdamı görmedin sizin gibi zihniyetsiz oldukça bu batılılar bu salak kız gibi ortalıkta rezil olacaklar ama yine türk kadın polislerimiz ilk koşanlardan olacak

yanıt14
yanıt36
bilirkişi:

? ı geri görevde yada merkezde ofis içi işlerle ilgileniyorlar.

yanıt4
yanıt0
xxxx:

ESBu kadına bayan polis olması birşey değiştirmez. Kadın zaten erkek olanları istiyor. Çünkü kadın resmen polise asılıyor ''ne kadar karizmatik'' diyor. Karga tulumba yaka paça al götür bunun böylesini işte. Bu da bir yana ne cesaret hem sarhoş hem de her türlü tehlikeyi resmen çağırıyor. Sonra da vay öldürülmüş vay bilmem ne yapılmış bir sürü haberler çıkıyor. Önce bunları adam etmek lazım.

yanıt2
yanıt1
Gerici:

Çağdaş, demokrat, batılılaşmış modern, atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, laik cumhuriyet kadını.

31
38
yanıtYanıtla
ilerici:

geri kafalı alkol alanla Atatürkün ne alakası var beyin yoksunu anca kafanız buna basıyor işte.

yanıt5
yanıt6
İlerici:

Senin annen çağdaş değil mi

yanıt3
yanıt3
dışın değil için güzel olsun şu:

laik cumhuriyet kadını.

24
37
yanıtYanıtla
hoca:

beyin özürlü

yanıt2
yanıt0
MERHABA TÜRKİYEM:

SENİ VE SENİN GİBİ DÜŞÜNENLERİ YÜCE ALLAHA HAVALE EDİYORUM.

yanıt0
yanıt1
Tüm 110 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title