Haberler

Hırsızlar, polisi görünce çaldıkları para kasasını yol kenarına atıp kaçtı

Güncelleme:

Adana'da levye ile kepengini kırıp girdikleri iş yerinde bulunan para kasasını çalıp yaya olarak uzaklaşmak isteyen 2 hırsız, devriye gezen polis ekibini görünce kasayı yol kenarına atarak kaçtı.

Adana'da bir iş yerinin kepengini levye ile kırdıktan sonra içeri giren 2 hırsız, çaldıkları para kasası ile yaya olarak olay yerinden uzaklaştığı sırada polisleri fark etti.Panikleyen hırsızlar, kasayı yol kenarına atarak kaçtı.

Olay, Seyhan İlçesi Yeşiloba Mahallesi 46187 sokak içerisinde gerçekleşti.

Hırsızlar, polisi görünce çaldıkları para kasasını yol kenarına atıp kaçtı

Edinilen bilgiye göre, kimliği belirlenemeyen 2 kişi iş yerinden çaldıkları çelik para kasası ile yaya olarak kaçtıkları sırada devriye gezen trafik polisleriyle karşı karşıya geldi.Panikleyen hırsızlar kasayı atarak olay yerinden hızla kaçtı.

Hırsızlar, polisi görünce çaldıkları para kasasını yol kenarına atıp kaçtı

LEVYE İLE KAMERAYI TERS ÇEVİRMİŞLER

Polis ekibini fark eden şüpheliler, panikleyerek para kasasını yol kenarına atarak kaçtı. Polis ekibi kasayı muhafaza altına alırken, şüphelilerin levye kullanarak iş yerine girmeden önce kapı tarafını gösteren güvenlik kamerasını ters yöne çevirdiği belirlendi. Kaçarken kamera kayıt cihazını da çaldıkları tespit edilen iki zanlı için Adana polisi, yakalamak için çalışma başlattı.

Kaynak: AA / 3.Sayfa

Seyhan Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500

Yorumlar (9)

REIS OYAR:

la yinemi texas pardon adana

10
2
yanıtYanıtla
XXXX:

YİNE ADANA ARTIK ŞAŞIRMIYORUM

yanıt2
yanıt1
vahdettin bayram:

ibret için çapraz ellerini kollarını keseceksin bunların.

7
1
yanıtYanıtla
ZALİMİNGO:

LA İBO KAYAYA ÇOK SERT ÇARPACAKTIN

7
1
yanıtYanıtla
USTURA:

İLERİDE VAR YOK SAVAŞLARI CIKACAK

7
0
yanıtYanıtla
BAFRA:

Bu namusuzları kollarını kesin

2
0
yanıtYanıtla
ÇALAN:

Kasayı bilen biri

0
1
yanıtYanıtla
46:

Allah isla etsin bunları bitmedi gıtı hırsızlık tecavuz cinayet yeter artık yeter bunlara en agır cezalar gelsın ki artık yapmasınlar

0
0
yanıtYanıtla
karadeniz:

alacaksın o iki kişiyi kasaya zincirleyip kasa ile seyhan nehrine atacaksın babanızmı kazanmıştı o parayı hergeleler

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title