Haberler

PKK'nın Sözde Elebaşları, Kadın ve Para Yüzünden Birbirine Düştü

Güncelleme:

PKK terör örgütünden kaçarak teslim olan terörist ifadesinde, sözde elebaşlarının para ve kadın yüzünden birbirine düştüğünü söyledi.

Pkk terör örgütünden kaçarak teslim olan 'Halil' kod adlı terörist ifadesinde, örgütte liderlik, rant kavgası, hırsızlık olaylarının arttığını, elebaşlarının para ve kadın yüzünden birbirine düştüğünü söyledi.

Güvenlik kaynaklarından alınan bilgiye göre; teslim olan 'Halil' kod adlı terörist ifadesinde örgütte yaşadıklarını ve şahit olduğu olayları anlattı. Terör örgütünün sözde gençlik yapılanmasından sorumlu olan terörist, örgüt mensubu bir kadınla sevgili olduktan sonra onun fikirlerinden etkilendiğini ve bu sebeple örgüte katıldığını bildirdi.

ÇOCUK YAŞTAKİ GENÇLERLE İLİŞKİYE GİRİYORLARMIŞ

Terörist, sonrasında örgüt içerisinde bu tür ilişkilerin yasak olduğunu öğrendiğini ancak, örgüte eleman temin etmek maksadıyla böyle bir yol izlendiğini aktardı. Örgütün üst düzey sorumlularının her türlü yoz ilişkilerine göz yumulduğunu, özellikle çocuk sayılabilecek yaştaki gençlerle ilişkiye girdiklerini aktaran terörist ifadesinde, kabul etmeyenlere tecavüz edildiğini, kaçmaya çalışan çocukların boğularak infaz edildiğini, buna rağmen ölümü göze alarak kaçtıklarını ve kaçanların sayısının gün be gün arttığını belirtti.

HIRSIZLIK OLAYLARI ARTMIŞ

Teslim olan terörist ayrıca; örgütte liderlik, rant kavgası, hırsızlık olaylarının arttığını, elebaşlarının para ve kadın yüzünden birbirine düştüğünü, elebaşlarının sözde korumaları arasında da ölüme varan kavgaların, çatışmaların yaşandığını ifade etti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

PKK Haberler

Bakmadan Geçme

Koton Mağazacılık Tekstil halka arz kaç lot verir? Koton Mağazacılık Tekstil halka arz kaç lot dağıtılacak? Survivor All Star'da talihsiz kaza! Nefise'nin sağlık durumu nasıl? Olay ne? ÇAYKUR İŞÇİ ALIMI 2024 NE ZAMAN? Çaykur işçi alımı başvuruları ne zaman? Başvuru şartları ne? #9749 KOTON HALKA ARZ | Koton halka arza açıldı mı? Koton katılım endeksine uygun mu? Cuma namazı nasıl kılınır, kaç rekat? Cuma namazı farz mı? ÖZGÜR DEMİRTAŞ KİMDİR? Özgür Demirtaş nereli, kaç yaşında, evli mi? MOR KOD NEDİR? Hastanelerde mor kod ne anlama gelir? #128657 Ankara Cuma namazı saat kaçta? Ankara Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma Ankara cuma namaz saati! İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! KIZILCIK ŞERBETİ İZLE | Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti fragman izle! ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Yusuf Tekin açıklama yaptı mı? 26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı!
500

Yorumlar (30)

..:

hani martın sonu bahardı chdp 4 asker şehid oldu utanmazlar

14
18
yanıtYanıtla
Rizeli:

Binali kazansaydı nolacaktı belediye çatışma ne alaka avanak

yanıt4
yanıt1
adam beledıye başkanı:

beledıye başkanı olmakla ne alakası var

yanıt0
yanıt1
.:

SİZ BU TERÖR ÖRGÜTÜNÜ O DAĞDAKİ SÖZDE ÖRGÜT BAŞI MAĞARA İNSANLARI MI YÖNETİYOR SANIYORSUNUZ . BU ÖRGÜT PENTAGONDAN YÖNETİLİYOR . BUNLARDA KUKLALAR İŞTE .

21
5
yanıtYanıtla
hainlerin gercek yüzü:

bu domuzlari canli canli yakmak lazim dünyadayken cehennemi tatsinlar

18
8
yanıtYanıtla
geberhdp:

en iyi pkkli ölü pkklidir

yanıt2
yanıt0
KUZEYİN UŞAĞI:

Allahsız imansız mahlukatlar sürüsü. suratlarında sıfatlarında insanlık denen varlık yok. meymenetsiz mendeburlar. hain alçaklar kalleşler. . sefil yaratıklar. Mehmetçiğimizin elinden kaçamayacaksınız. . hepiniz gebereceksiniz. RABBİM vatanımızı milletimizi devletimizi korusun. şanlı ordumuzu havada karada denizde muzaffer eylesin. birliğimizi dirliğimizi beraberliğimizi kardeşliğimizi daim etsin. inşallah. vatan bölünmez. bayrak inmez. ezan dinmez. asla ve asla. o kadar. .

19
5
yanıtYanıtla
MERTSS:

AMİN İNŞALLAH. .

yanıt5
yanıt1
KAÇKARLAR53:

amin.

yanıt6
yanıt1
Firat:

Inandirici gelmedi ...

8
15
yanıtYanıtla
Tüm 30 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title