Haberler

Patronunun vaadi üzerine anne ve babasının mezarını açıp kemiklerini çıkaran adam gözaltına alındı

Güncelleme:

Güney Afrika'da bir adam, patronunun, hastalık geçirmemiş insan kemiği getirmesi karşılığında kendisine bir motosiklet ve nakit 3000 dolar vereceğini söylemesinin ardından aile mezarlığına gidip anne ve babasının kemiklerini çaldı. Polis ekiplerinin durumu fark etmesi üzerine adam gözaltına alındı.

Güney Afrika'da bir adam, gece anne ve babasının mezarlarını açıp kemiklerini çıkardığı için tutuklandı. Mozambique, şehrinde meydana gelen olayda tutuklanan adam, patronun kendisine daha önce hastalık geçirmemiş insan kemiği getirmesi karşılığında kendisine bir motosiklet ve nakit 3000 dolar vereceğini söylemesinden sonra gece aile mezarlığına gidip anne, babası ve amcasının kemiklerini çıkardı.

GÖZALTINA ALINDI

Anne baba ve amcasının kemiklerini çıkardıktan sonra motosiklet karşılığı vereceği patronunun buluşmaya gittiğini patronu orada olmayınca etraftakilerin dikkati üzerine olay yerine gelen polis adamın elinde bulunan çanta içinde kemikler olduğunu görünce adamı gözaltına aldı.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Güney Afrika Dünya Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title