Haberler

Arkadaşları ile Partiye Gitmek İsteyen Anne, Bebeğine Votka İçirdi

Güncelleme:

Rusya'da arkadaşları ile partiye gitmek isteyen bir anne, sürekli ağlayan 8 aylık bebeğini votka içirerek uyutmaya çalıştı. Fenalaşan bebek, kısa bir süre sonra hayatını kaybetti.

Rusya'nın Belgorod Oblast bölgesinde Nadezhda Yarych isimli anne, arkadaşları ile partiye gitmek istedi. Bir türlü uyumayan 8 aylık oğlu Zakhar'a uyuması için votka içirdi. 8 aylık bebek, kısa bir süre sonra hayatını kaybetti.

DOKTORLARIN UYARILARINA KULAK ASMADI

İddiaya göre anne, hastalanan oğlunu bir hafta içinde dört kez hastaneye götürdü. Doktorlar çocuğun virüs enfeksiyonu kaptığını ve her seferinde ısrarla bir gece hastanede tedavi altında tutulması gerektiğini söylemesine rağmen anne, arkadaşları ile hafta sonu katılacağı eğlenceyi kaçırmamak için doktorlara çocuğu eve götürüp kendisinin çocukla ilgileneceğini söyledi.

BEBEĞİNİ SUSTURMAK İÇİN VOTKA İÇİRDİ

Anne, partiye katılmadan önce rahatsızlığından dolayı sürekli ağlayan çocuğa sürekli votka vermeye başladı. Kendisine verilen aşırı derecede votka sonrası fenalaşan çocuk hastanede hayatını kaybetti. Doktorların yaptığı muayene sonra çocuğun yaşadı enfeksiyon hastalığının yanı sıra kendisine aşır derecede verilen votkadan zehirlenip hayatını kaybettiği ortaya çıktı. Annenin yanı sıra üvey babası da çocuğa zarar vermeye çalışan anneye engel olmadığı gerekçesi ile tutuklandı.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Rusya Federasyonu 3.Sayfa Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (43)

Mustafa Kemal 2019:

ALLAH SENiN GiBiLERiN BELASINI VERSiN

27
1
yanıtYanıtla
rektör:

VAY BE ALLAH NE BİÇİM BİR KADER HAZIRLAMIŞ ANNE VE ÇOCUĞA TAM BİR SENARİST ALLAH BİRAZ DA SADİST RUHLU ACAİP BİR VARLIK ALLAHIN ALLAHI VAR MI Kİ LA ÇOK MERAK EDİYORUM ÖLDÜĞÜMDE ALLAHI İLK BEN SORGULAYACAĞIM. BEBELERE VAHŞETİ YAŞATTIĞI İÇİN

1
22
yanıtYanıtla
Ali Sinan:

Kardeş Allah o kişiyi yani anneyi sınava tabi tutmuş. Bir kıssa H. zHızır ve H. zMusa bir gemiye giderler hızır gemiyi deler musa batıracaksın bizi naptın der Hz. HIZIR ben sana sabredemedinmi demedimmi der. Bunun üzerine özür diler. Başka yere giderler orda çocuğu öldürür Hz. Hızır ve musa delimisin adam der. Bunun üzerine hZ. Hızır anlatır bu cocugu öldürmesem büyüyünce annesi babasına asi olacak hırsızlık yapacaktı der. Yani bir nevi öldürmesiyle o cocuk cennette ve ailesi cenntte cocuk sahibi oldu.

yanıt1
yanıt0
CEVAT:

Allah senin belanı versin kefere

yanıt7
yanıt1
melek aler:

kardeşim şirke giriyosun allah birdir allahın allahı olmaz allah bir ve tektir sen allaha deyil ancak cenabı mevlam bizlerden hesap soracak ben yaradan sormasa bile kul sormasa bile bu anne nasıl yaşar bundan sonra ancak aklı dengesi bozuksa bi şey diyemem allah kahretsin bizde bir anne olduk ufak bir solgunluğunu görseydim acaba hastamı hastamı olacak gece başından ayrılmaz ateşine sürekli bakardım buna inanırım normal anne çoçoğu için vallahi canını verir denge bozukluğu varsa ondan bir şey b

yanıt0
yanıt0
MEDAR:

İÇİM SIZLADI. ANNELİK DUYGUSU YOK. .

20
0
yanıtYanıtla
Guless:

Lanet olsun sana pislik kadın! İnşallah sende o içirdiğin votka da boğulur gidersin!

18
1
yanıtYanıtla
Amele:

İnsanlığıma uymaz yoksa içimden ağır ağır işkence etmek geliyor böyle tiplere. . .

18
0
yanıtYanıtla
vw almayin:

almanlar ruslar araplar yahudiler bunlardan uzak durun isbirligi yapmayin

11
6
yanıtYanıtla
Kol:

Almanyada 3 milyon turk var

yanıt0
yanıt0
Tüm 43 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title