Haberler

Maske takmadığı için 1000 lira ceza kesilen taksici: Ücretsiz maske nerede

Güncelleme:

İstanbul Sultangazi'de yapılan denetimlerde maske takmadığı için bin lira ceza kesilen ticari taksi şoförü "Maske ücretsiz nerede dağıtılıyor? Gösterin de alalım" diye tepki gösterdi.

Sultangazi'de koronavirüs ile mücadele kapsamında polis ekipleri meydanlarda denetim yaptı. Otobüs, minibüs ve ticari taksiler ile vatandaşların kimliklerinin kontrol edildiği denetimde maskesiz ticari taksi sürücüsüne bin lira ceza yazıldı. Taksi sürücüsü ise, "Bir iki iş alalım da maske alalım. Maske ücretsiz nerede dağıtılıyor? Gösterin de alalım" diye tepki gösterdi.

Sultangazi İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri ilçe meydanlarında denetim yaparak otobüs, minibüs ve ticari taksiler ile vatandaşların kimliklerini kontrol etti. Dışarıdaki vatandaşları sosyal mesafeye uyma ve maske takma konusunda uyaran polis ekipleri, minibüs şoförlerine de kapasitelerinin yarısı kadar yolcu alma konusunda ikazda bulundu.

BİN LİRA CEZA YİYEN TAKSİ ŞOFÖRÜ: MASKE ÜCRETSİZ NEREDE DAĞITILIYOR?

İçişleri Bakanlığının yayınladığı genelge kapsamında özel araçlarda maske takma zorunluluğu getirildi. Sultangazi İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri maskesiz araç kullanan ticari taksi sürücüsüne bin lira cezai işlem uyguladı. 15 gündür dışarıya çıkmadığını söyleyen taksi sürücüsü, "1 liramız yok. 15 gündür arabaya çıkmadım sigara param bile yok. Daha yeni arabaya çıkıyorum, şimdi araba değiştik. Bir iki iş alalım da maske alalım. Maske ücretsiz nerede dağıtılıyor? Gösterin de alalım. e-Devlet'ten de girdim hiçbir yerde göstermiyor nereden alındığı" dedi.

Maske takmadığı için 1000 lira ceza kesilen taksici: Ücretsiz maske nerede

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Sultangazi Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (14)

Belediye:

Belediye durağında ücretsiz. Sağlık ocağında ücretsiz. Karakolda ücretsiz. Mal olmak da ücretsiz.

8
12
yanıtYanıtla
kemalettin:

eczaneler maske satmıyor. internetten alınmıyor. evlere maske dağıtılmıyor. taksici haklı. sanal dünya ve gerçek dünya farklı. epttavm den maske başvurusu sonrası sistem kilitlendi. başvuruya ne gerek var. nüfus kayıtları ve evlerde kimlerin kaldığı belli. dağıtılacaksa dağıtılır. yönetimin ivedilikle maske dağıtımını gerekirse muhtarlar aracılığı ile yapması lazım. maske sıkıntısı çok büyük.

14
0
yanıtYanıtla
Yanlız:

Bende görmedim bedava bişey hep laf

3
4
yanıtYanıtla
Ahmet Çavuşoğlu:

E Erdoğan açıklama yaptı parayla satılmayacak şu anda bırak Bedava para ile bulamıyoruz bedava veya para ile temin edilecek bir yer Bilen varsa söylesin bu kadar adaletsiz bir sistem görülmemiş

yanıt0
yanıt2
Sabırlı Ol:

Aman aman , fikrini söylersen begenilmezse, suç işlemiş olursun. ya para cezası yada hapis cezası. beynimiz yandı. yapacagız edecegiz , şöyle böyle hikayeleri dinledikçe.

2
3
yanıtYanıtla
Emre:

Bu adamin gunahi ne evine ekmek goturemiyor insanlar nasil odeyecek o cezayi

3
2
yanıtYanıtla
Manuel:

Ya onun yaydığı virüs ne olacak? Onun yüzünden ölen insanlar ne olacak. Kural varsa uyacaksın kardeşim. Yalan söylüyor. Maske yokmuş !

yanıt10
yanıt7
Taksici:

Hasta oldugunu nerden biliyorsun sende maske varsa gonderde takalim hala daha maske gelcek bekliyoruz

yanıt0
yanıt0
ERCAN ARIKAN:

MÜŞRERİ BEGENİYORDUNUZ HADİ ŞİMDİ MÜŞRETİ BULUNDA GÖRELİM ALLLAHIN SOPASI YOK

3
0
yanıtYanıtla
1teksengerisiyalan:

gitti 1 haftalık ekmek parası

1
2
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title