Haberler

Uçak tuvaletindeki müstehcen görüntüsünü paylaşan Kerimcan Durmaz'a hapis cezası

Güncelleme:

Sosyal medya fenomeni ve DJ Kerimcan Durmaz, uçak tuvaletinde çektiği müstehcen görüntüleri Instagram hesabından paylaşmasıyla ilişkin yargılandığı davada 10 ay hapis ve 5 bin lira para cezasına çarptırıldı.

Sosyal medya fenomeni Kerimcan Durmaz'a Instagram hesabından paylaştığı müstehcen videoya ilişkin yargılandığı davada 10 ay hapis ve 5 bin lira para cezası verildi. Mahkeme hapis cezasını ertelerken duruşmada ifade veren Durmaz, "Hassas ve dikkatli birisiyimdir. Yanlış anlaşıldığımı düşünüyorum" dedi.

MÜSTEHCEN GÖRÜNTÜ DAVASINDA KARAR VERİLDİ

Sosyal medya fenomeni ve DJ Kerimcan Durmaz'ın sosyal medya hesabından paylaştığı ve takipçileri tarafından tepki toplayan müstehcen videoya ilişkin yargılandığı dava karara bağlandı. Gaziosmanpaşa 16. Asliye Ceza Mahkemesindeki duruşmaya sanık Kerimcan Durmaz ve avukatları katıldı. Duruşmada ayrıca müştekiler adına avukat Begüm Gürel hazır bulundu.

Uçak tuvaletindeki müstehcen görüntüsünü paylaşan Kerimcan Durmaz'a hapis cezası

"ARKADAŞ GRUBUMA DEĞİL INSTAGRAM'A ATMIŞIM"

Dava dosyasındaki görüntülerin kendine ait olduğunu belirten sanık Kerimcan Durmaz, "Hamburg'tan dönerken sadece iki yakın arkadaşımın olduğu gruba uçakta çekmiş olduğum paylaşımı gönderdiğimi sanıyordum. Fakat havaalanına iniş sırasında telefonun sinyal alması neticesinde bu paylaşımımı yakın arkadaş grubuma değil, Instagram hikaye bölümünde paylaşılmış olduğunu yine arkadaşlarımın beni araması neticesinde öğrendim" dedi.

"HASSAS VE DİKKATLİ BİRİSİYİMDİR"

Paylaşımı geri çektiğini ve kamuoyundan özür dilediğini dile getiren sanık Durmaz, "Üzgünüm, yanlış anlaşıldığımı düşünüyorum. Ben de toplum içerisinde yaşayan biri olarak bu konularda hassas ve dikkatli birisiyimdir. Beraatimi talep ederim. Hakkımda leyhte olan hükümler uygulansın" ifadelerini kullandı.

Uçak tuvaletindeki müstehcen görüntüsünü paylaşan Kerimcan Durmaz'a hapis cezası

10 AY HAPSE ÇARPTIRILDI

Mahkeme, sanık Kerimcan Durmaz'ın 'Müstehcenlik' suçunu işlediğinin sabit olduğu gerekçesiyle 10 ay hapse 5 bin TL para cezasına çarptırılmasına hükmetti. Sanığın yargılama sürecindeki tutum ve davranışlarını leyhte kabul eden mahkeme, hükmün açıklanmasını geri bıraktı.

İDDİANAMEDEN

Gaziosmanpaşa Cumhuriyet Başsavcılığınca hazırlanan ve Kerimcan Durmaz'ın 'şüpheli' olarak yer aldığı iddianamede, sosyal medya hesabı üzerinden 3 milyonu aşkın takipçisi olduğu, şüphelinin instagram isimli sosyal medya hesabı üzerinden hikaye paylaşma kısmı olarak adlandırılan yerden 29 Nisan 2019'da aynanın karşısına geçerek müstehcen videoyu paylaştığı ve bu paylaşımın hesabı takip etsin ya da etmesin sayfasını ziyaret eden herkes tarafından açıkça görüldüğü, görüntüleri İstanbul Havalimanı'nda paylaştığı kaydedilmişti.

İddianamede, Kerimcan Durmaz'ın 'Müstehcenlik' suçundan 6 aydan 3 yıla kadar hapsi ve 5 bin güne kadar adli para cezası talep edilmişti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Magazin

Kerimcan Durmaz Sosyal Medya Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (54)

ADA:

yüz karası

72
1
yanıtYanıtla
Gülşen:

Çok haklısınız. YÜZ KARASI BU ŞAHIS

yanıt28
yanıt1
12345:

TOPLUĞU ÖZENDİRMEKTEN BAŞKA Bİ İŞE YARADIĞI YOK BUNUN.

53
2
yanıtYanıtla
PAŞALI:

10 ay erkekler mi kadınlar mı koğuşunda cezasını çekecek. Erkekler koğuşuna düşerse mahkumlar yaşadı.

43
4
yanıtYanıtla
..:

aynı soru benimde aklıma geldi gülsem mi bilemedim. . . . . . . . .

yanıt4
yanıt0
general:

hükmün açıklanması geri bırakılmış. bu da demek oluyor ki hapis cezası ertelenmiş. yani 5 yıl içinde aynı suçu işlerse bir daha o zaman hapis yatacak. şuan yatmayacak

yanıt2
yanıt0
ae:

çok zalimce fikir ama düzelmesi için önce düzülmesi lazım

yanıt2
yanıt1
cenkin:

bununu gibileri ne haber yapacaksın ne tv lere çıkarcaksın yok olup giderler.

33
0
yanıtYanıtla
ali:

adam sosyal medya ünlüsü tv ünlüsü değil zatebn :D

yanıt0
yanıt0
Mehmet:

Oha hapis cezasimi? Bu ülkede yasanmaz. Linc ülkesi.

4
18
yanıtYanıtla
Tüm 54 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title