Haberler

Kartal'da engelli çocuğa taciz anı kamerada

Güncelleme:

Kartal'da yaşanan dehşet verici olayda, tacizci şahıs çikolata verme vaadiyle kandırdığı 13 yaşındaki yüzde 93 engelli çocuğu bir otoparkta taciz etmeye başladı.

İğrenç olay Kartal Esentepe Mahallesi'nde geçtiğimiz günlerde yaşandı. Kimliği henüz bilinmeyen bir şahıs, mahalleden bulunan bir markette bir süre vakit geçirdi. Ardından şahıs, evinin kapısının önünde oturan 13 yaşındaki N.K. isimli yüzde 93 engelli çocuğu çikolata verme vaadiyle kandırarak götürdü. Çocuğu mahallede bulunan bir otoparka götüren şahıs duvar ile araç arasına çektiği çocuğu taciz etmeye başladı. Çocuğun pantolonunu indirip taciz eden şahsı gören mahalleliler, bağırarak duruma müdahale ettiler. Tacizci şahıs, mahallelinin bağırmasıyla olay yerinden hızla kaçarken, çocuğun annesi G.K. hemen evinden çıkıp olay yerine geldi. Çocuğunun şortunun indirildiğini gören anne G.K. yaşadığı bir anlık şoku atlattıktan sonra durumu polise bildirdi. Polis tarafından kıskıvrak yakalanan tacizci şahıs gözaltına alındı.

ANNE G.K. KORKUNÇ OLAYI BÖYLE ANLATTI

Anne G.K., "Her zaman çocuğum kapının önünde oynardı. Arada sırada kontrol ederdim. En son komşuların bağırmasıyla camdan baktım. Çocuğun şortu aşağıda düğmeleri açılmış. Komşular bağıra çağıra çocuğu yanıma getirdiler. Ben aşağıya indim. 'Sen neredesin, çocuğuna tecavüz ediyorlardı' dediler. Hemen polisi aradık. Burada olayın olduğu yerde kameralar yok. Komşular görmeseymiş tecavüz edecekmiş binanın otoparkında" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Kartal Haberler

500

Yorumlar (58)

ÇİÇEK:

böyle bir duruma şahit olursanız linç edin arkadaşım gerisi yalan. . . ibret olur belki aleme

65
0
yanıtYanıtla
YOBAZIN ÖNDE GİDENİ:

İDAM ŞART, ŞERİAT ŞART.

34
13
yanıtYanıtla
taha:

isminin hakkını veriyorsun

yanıt1
yanıt2
Adınızı Yazın:

ALLAH BELANIZI VERSİN.

43
1
yanıtYanıtla
Test:

Annesi nerede? Kanıt nerede?

2
41
yanıtYanıtla
zeyda:

Beynin nerde, vicdanın nerde???

yanıt5
yanıt0
Zıpkın:

Bunun gibiler için ibretlik cezalar verilmeli dört duvar arasına tıkmak yetmez öyle cezalar verilecek ki bütün dünya titreyecek

39
0
yanıtYanıtla
topluma karışmaması lazım bi daha:

bütün dünya anlaşıp bi tane adayı bunlara ayıracan orda birbirlerini taciz edip dursunlar ölene kadar

yanıt20
yanıt0
H.G:

boylelerini asan devlet cok buyuk devlettir. . . . .

35
3
yanıtYanıtla
#Yorumcu:

Caydırıcı ceza istiyoruz!

36
1
yanıtYanıtla
Tüm 58 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title