Haberler

Maske takmayan Suriyeli gence polisin tepkisi: Suriyelilere virüs bulaşmıyor mu?

Güncelleme:

İstanbul Okmeydanı'nda koronavirüs tedbirleri kapsamında denetleme yapan polis ve zabıta ekipleri maske takmayan bir genci durdurdu. Gencin "Ben Suriyeliyim" demesi üzerine polis "Suriyelilere virüs bulaşmıyor mu?" cevabını verdi.

Dünyayı etkisi altına alan yeni tip koronavirüs nedeniyle Türkiye'de alınan tedbirler kapsamında İstanbul'da uygulamalar devam ediyor. Bu kapsamda çalışmalarına hız kesmeden devam eden Beyoğlu Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Okmeydanı'ndaki marketlerde denetim gerçekleştirdi.

Birçok iş yerine giren ekipler, iş yerlerinin ve çalışanların yasağa uyup uymadıklarını kontrol etti. Tedbirleri eksiksiz yerine getirenlere teşekkür eden zabıta ekipleri, müşterileri maske takmaları konusunda uyardı. Çalışanların da maske ve eldivensiz çalışmaması gerektiğine değinen ekipler, iş yerinin kapasitesine göre müşteri almasını ve sosyal mesafeye özen gösterilmesi gerektiğine belirtti.

"SURİYELİLERE VİRÜS BULAŞMIYOR MU?"

Öte yandan denetimler kapsamında Beyoğlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Devriye Ekipler Amirliğine bağlı Park ve Bahçe Timleri de Fatih Sultan Caddesi üzerinde çalışma yaptı. Çalışmada vatandaşları uyaran polis, bir gencin maske takmadan dışarıda dolaştığını gördü. Bunun üzerine polisin "Neden maskesizsin?" diyerek uyardığı genç, "Ben Suriyeliyim" diye cevap verdi. Cevap karşısında şaşkına dönen polis ise, "Suriyelilere virüs bulaşmıyor mu?" diyerek genci caddeden uzaklaştırdı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Okmeydanı İstanbul Zabıta 3. Sayfa Haberler

500

Yorumlar (50)

mük:

hala suriyeli türkiyeli ayrımcılığı yapıyosunuz. . bu dünya kimseye kalmaz. . 5 milyona da kalamz sana da. .

21
85
yanıtYanıtla
beyin bedava:

ya onlardansın ya da. adamlar şimdi de salgını yaymak istiyor.

yanıt21
yanıt4
CEMAL:

dünyanın kimseye kalmayacağını herkes biliyor ama her yerde ve her zaman kime söyleniyor maske ve eldiven kullanın diye geri zekalı.

yanıt22
yanıt1
hak:

bu dünya sana kalsın suriyeli sevici kardeş.

yanıt5
yanıt0
Düşünür:

Başka bir ülkeden virüs ülkemize kadar geliyor zarar veriyor bir başka ülke vatandaşıda benim ülkemde kendi kararını empoze ediyor. Bir ata sözümüz var önce can sonra canan öncelikle ülkemin güvenliği hakkında T. C. sağlık bakanlığının açıklaması ve ülkemin insanının can güvenliği. . . suriyelilere uğramıyorsa orada kalsın bu yazdığımıda ırkçılık olarak algılanmasın lütfen selam saygı ve sevgilerimle. .

yanıt0
yanıt0
nevşehirli:

başımıza bela ettiler şunları

65
3
yanıtYanıtla
Bendeniz:

Madem suriyelisin o zaman defol git memeleketine, basimiza yeterince bela oldunuz zaten,

56
9
yanıtYanıtla
ayşe:

bu zihniyetinizle sizin başinız daha çok belaya girecek

yanıt6
yanıt26
Bendeniz:

@ AYŞE siz ilk önce kendi zihniyetinizi bir gözden gecirin. Gören göz klavuz istemez, hersey ortada. sizin gibi kör cahillere hatta beyinsizlere laf söz anlatmak yerine, sagir''a anlatmak daha kolaydir.

yanıt12
yanıt5
KArgocu:

Niye ceza yazmadın. . . .

45
2
yanıtYanıtla
Tüm 50 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title