Haberler

Arabanın içinde erkek arkadaşı tarafından darp edilen kadını, yoldan geçen vatandaş kurtardı

Güncelleme:

Avcılar'da erkek arkadaşı tarafından arabanın içerisinde, saçları yolunarak darp edilen kadının imdadına o esnada yoldan geçen bir vatandaş yetişti. O anlar, başka bir vatandaş tarafından anbean kaydedildi.

Avcılar'da erkek arkadaşı tarafından, vücudunun çeşitli yerleri darp edilen ve saçları yolunan genç kadın, yoldan geçen bir vatandaş tarafından kurtarıldı. Çığlıklar içinde kurtarılmayı bekleyen kadının o anları başka bir vatandaş tarafından görüntülendi.

DEFALARCA YUMRUK YEDİ

Olay, dün öğlen saatlerinde Avcılar Tahtakale mahallesinde meydana geldi. İddiaya göre, uzun süredir birlikte olduğu öğrenilen çift, nedeni bilinmeyen bir sebepten dolayı seyir halinde ilerleyen aracın içinde kavga etmeye başladı. Kavga nedeniyle arabadan inmek isteyen Nida A.'ya erkek arkadaşı izin vermeyerek darp etmeye başladı. Genç kadını darp eden kişi, önce yumruk attı daha sonra saçlarını yoldu.

Göğüs kafesine ve kafasına defalarca yumruk yiyen kadın, arabanın içinde feryat ederek yardım istedi. Bu sırada yoldan arabasıyla geçen bir vatandaş sesleri duyarak genç kadının yardımına koştu. Duyarlı vatandaş, arabanın içinde darp edilen kadını erkek arkadaşının elinden zor kurtardı. Olayı gören vatandaşlar ise olayı polis ve sağlık ekiplerine haber verdiler. Olay yerine gelen sağlık ekipleri kadına ilk müdahaleyi yaparak, hastaneye götürdü.

O ANLAR ANBEAN KAYDEDİLDİ

Araç içinde darp edilen kadının çığlıklarını duyarak balkona çıkan bir vatandaş ise bu anları cep telefonu kamerasıyla görüntüledi. Görüntülere genç kadının arabadan kaçarken feryat etmesi ve vatandaşların yardıma koşması yansıyor. Olay yerinde bulunan bir iş yerine ait güvenlik kamerası görüntülerinde ise beyaz renkli bir aracın yolda ilerlerken bir anda durduğu daha sonra yoldan geçen bir aracın durup kadının yardımına koştuğu görülüyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Avcılar Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (41)

TAHSİN:

KADINLAR HAK EDİYORLAR, EFENDİ DÜZGÜN ADAMI DEĞİL NEREDE SERSERİ PİSLİK KEŞ AKŞAMCI PARALI HERİF VAR ONUN KÖLESİ OLURLAR SONRADA BÖYLE DAYAĞI YERLER.

31
10
yanıtYanıtla
MUHSİN:

Tahsin, tam da ben aynı şeyleri yazacaktım, sen benden önce davrandın. Olmuyor ama böyle.

yanıt3
yanıt2
maraşlı ahmet:

bu tip heriflerle düşüp kalkarlar, sonra da temiz erkekleri evlenmek için kafalamaya çalışırlar ama biz yemeyiz elhamdülillah. .

yanıt2
yanıt0
KIRMIZI:

KIRMIZI TAYT GİYMİŞ , GÜNAHINI ALMAK İSTEMEM AMA NE OLDU ACABA ALLAH BİLİR HEMEN ERKEĞİNDE GÜNAHINI ALMIYALIM

6
35
yanıtYanıtla
İNSAN:

Şiddet in mazeretimi olur siz ve sizin gibiler nasıl mahluksunuz anlayamadım bir sıfat bile fazla. Kadının giydiğini beğenmeyen defolur gider. el kaldıramaz

yanıt8
yanıt3
galip.:

Beter olun daha durun bu memleketin iyi halleri çağdaş yaşam modern yaşam dediniz karşı çıkanada yobaz dediniz alın size çağdaşlık modernlik işte bunlar sözüm ona aydın geçinen laik cumhuriyet kadınları Allah daha beter etsin Yaradanı inkar ederler hayatları şirk ve küfürle dolu lafada gelince hepsi müslüman hepsi dürüst hepsinin kalbi tertemiz kendileri gibi biri ölüncede ardından cennete gönderirler nurlar içinde yatırırlar biri öbür taraftan gelebilsede ne rezillik içinde olduğumuzu söylese.

9
21
yanıtYanıtla
...:

Tabi laik kadınlar dövülüyor ama kapalı okumamış kendi ayakları üzerinde duramayan tek işi çocuk doğurmak ve temizlik yapmak olan kadınlar hiç dövülüp öldürülmüyor değil mi? Allah bir dir ve adildir. Sizin gibiler cehennemde yanacak asıl, iftira atan bela okuyan Allah yarattı demeyen öldürülen dövülen kadınlara hak ediyorsunuz diyenler, ilk siz yanacaksınız.

yanıt6
yanıt6
çumralı:

kadına el kaldırılmasına karşıyız ama bir yere kadar durduk yerden kadına da kimse böyle şeyler yapmaz yani kadın ne yaptı ona bakmak lazım

11
15
yanıtYanıtla
KONYALI:

Ne yapmış olursa darp edilmeyi haketmiş demektir. Zihniyetinizi değiştirin artık. !!!!

yanıt9
yanıt8
erzurumlu:

boş konuşma konyalı kadın dediğin biraz efendi edepli olmalısen karının düşeceği hatayı kabulleniyon ozaman

yanıt1
yanıt1
Tüm 41 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title