Haberler

Özden, İlçe ve Belde Belediye Başkanları ile Bir Araya Geldi

AK Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden, eski ilçe ve belde belediye başkanları ile bir araya geldi.

AK Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden, AK Parti MKYK Üyesi ve Kayseri Milletvekili Yaşar Karayel ile Milletvekili Adayı Avşar Aslan ilçe belediye başkanı iken, görevi devretmiş ve kapanan belde belediye başkanları ile bir araya gelerek, 1 Kasım seçimleri öncesi istişare toplantısı yaptı. Toplantıda konuşan AK Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden, yeni bir yapılanma içerisine girdiklerini belirterek, "Bu davanın önemli neferlerisiniz. Bu davaya bizden öncede hizmet eden kişilersiniz. Sizlere, 1 Kasım seçimlerinin önemini anlatmama gerek yok. Çünkü önümüzdeki seçimin önemini sizlerde çok iyi biliyorsunuz. 1 Kasım seçimleri için beldeleriniz de sözü dinlenen kişiler olmanız hasebiyle, sizlerden çalışma yapmanızı talep ediyoruz. Bizleri kırmayıp davetimize katıldığınız için hepinize teker teker teşekkür ediyorum" dedi.

AK Parti MKYK Üyesi ve Kayseri Milletvekili Yaşar Karayel ise, geçmişten bu güne kadar Ak Parti'ye hizmetlerinden dolayı eski ilçe ve belde belediye başkanlarına teşekkür ederek, şunları söyledi: "AK Parti 13 yıldır sizlerin ilçelerine, beldelerine ve tüm Türkiye'ye hizmet etmeye gayret etti. Bu dönem içerisinde bazı eksiklerimiz oldu. Bu eksiklerimizi de milletimiz, 7 Haziran seçimlerinde tespit etti. AK parti milletimizin bizlere vermiş olduğu mesajı iyi aldı. Türkiye de, AK Partinin yapmış olduğu büyük hizmetlere karşılık, insanlarımızın da sosyal ihtiyaçlarının mutlaka gözden geçirilmesi gerektiğini müşhade ettik, raporladık ve seçim beyannamesine yazdık. 1 Kasım seçimleri öncesinde rüzgar, Ak Parti'nin lehine esmektedir. Onun için şu kalan son günlerde yapacağımız çalışmaların bizi iktidara taşıyacağı kanaatindeyim. Hepimiz bir markayı temsil ediyoruz ve bu markanın altında unvan sahibiyiz. Geçmişte yaptığımız güzel ve hayırlı hizmetler, inşallah bu 4 gün içerisinde taşlanır, güzelleşir ve hep birlikte mutlu oluruz." ifadelerine yer verdi.

Konuşmaların ardından, Milletvekili Yaşar Karayel, İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden, eki ilçe ve belde belediye başkanları ile, 1 Kasım seçimleri için görüş alış verişinde bulundu. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yaşar Karayel Ak Parti Kayseri Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title