Haberler

Oyuncu Ömür Arpacı'nın Çalınan Arabası İçin Film Gibi Operasyon!

Karadeniz tiplemeleri ile tanınan ünlü oyuncu Ömür Arpacı'nın evine giren hırsızlar tarafından çalınan lüks otomobil, film sahnelerini aratmayan operasyonla ele geçirildi. Aracı çalan C.Ö. gözaltına alındıktan sonra adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Ünlü oyuncu Ömür Arpacı, 9 Mayıs 2019 günü sabah saat 07.30 sıralarında Kadıköy Bostancı'daki evine geldi. KKTC'den gelen Arpacı, evine hırsız girdiğini fark etti. Evdeki 2 alyans, 2 bilezik, 2 saat, küpe, 6 bin TL, kolyenin alındığını gördü. Evde otomobilinin anahtarının da olmadığını fark eden Arpacı, otoparka indi. Lüks aracının da yerinde olmadığını gördü.

KAMERADAN TESPİT EDİLDİ

Arpacı İstanbul'da az sayıda bulunan BMW 2.20 D aracının bulunması ve hırsızların bulunması için hemen polisi aradı. Asayiş Şube Oto-Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri başvurunun ardından çalışma başlattı. Ekipler, kamera görüntülerini incelemeye aldı. Kamera görüntülerinde, evin penceresinden giren 2 hırsızın, evdeki eşyaları aldıktan sonra otoparka indikleri ve evden aldıkları anahtarla otomobili çaldıkları tespit edildi. Kamera görüntülerinden hırsızlardan birinin C.Ö. olduğu belirlendi.

Oyuncu Ömür Arpacı'nın Çalınan Arabası İçin Film Gibi Operasyon!

POLİS SICAK TAKİBE ALDI

İstanbul'da az sayıda bulunması nedeniyle lüks araçla ilgili kamera taraması yapıldı. Araç Maltepe'de görüldü. Ekipler, hırsızlık, yağma ve uyuşturucudan kaydı olan C.Ö.'nün Maltepe'de aracın içinde olduğunu belirledi. Arpacı'nın lüks aracına sahte plaka takarak hırsızlık olaylarına karıştığı belirlenen C.Ö, 17 Mayıs 2019 günü Maltepe'de takibe alındı. Polis sıcak takibe başlarken C.Ö. kaçmaya başladı. Film sahnelerini aratmayan kovalamacanın ardında aracın önü kesilerek durduruldu. C.Ö gözaltına alındı. Araçta yapılan incelemede soygun olaylarında kullanılmak üzere araca konulduğu belirlenen tornavida, İngiliz anahtarı, plastik kartlar, kerpeten bulundu. Lüks araca el konulurken, C.Ö sorgulanmak üzere Emniyete götürüldü. Otomobil Arpacı'ya teslim edilirken, C.Ö., sorgusunun ardından çıkarıldığı adliyede adli kontrolle serbest kaldı. Soyguna karışan ikinci kişinin yakalanması için çalışmanın sürdüğü bildirildi.

Oyuncu Ömür Arpacı'nın Çalınan Arabası İçin Film Gibi Operasyon!

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Ömür Arpacı Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (31)

KARA:

ADALETE BAK çal adamın evinden eşyasını sonra adli kontrolle serbest kal sonra git adam öldür düzene bak ülke bitmiş. . .

45
1
yanıtYanıtla
marzinal:

eto bitmiş

yanıt1
yanıt1
turhan:

allah belasını versin böyle adaletin şuraya bak sen paraları altınları arabayı çal sonra serbest kal

26
0
yanıtYanıtla
bıktık artık:

bu haberi sevdim. gözümüze kestirdiğimiz aracı çalalım. yakıt bitene kadar gezelim. o sırada yakalanırsak zaten ifade verip salıyorlar. ider başka aracı çalar gezeriz. araç almaya gerek yok bu sistemle oh ne güzel. canım türkiyem. adalet sıfır. tam suçlular cenneti TÜRKİYE.

23
0
yanıtYanıtla
KRAL:

ceza evleri şu an dolu olduğu için bu tür basit görünen olayları es geçiyorlar salıveriyorlar ceza evlerinde şu an yatacak yer yok yerlere döşek seriyorlar

17
3
yanıtYanıtla
Osman:

Adam evin içine giriyor ne var ne yok götürüyor sonra serbest adalete bak demek ki artık herkes kendi adaletini kendi sağlamalı

20
0
yanıtYanıtla
GS Lİ:

Valla haklısında adaletin başka yüzüde var. Benim evede girdi ne var ne yok götürdü , daha sonra arabamda çalındı. Hiç bri geri gelmedi ? İlla malımın gelmesi için ünlümü olmam gerekiyordu ? Bende polise başvurdum. Adam daha parmak izi alırken söylüyo bişi çıkmazda yinede rapor tutalım neyse diyo

yanıt4
yanıt0
GS Lİ:

Valla haklısında adaletin başka yüzüde var. Benim evede girdi ne var ne yok götürdü , daha sonra arabamda çalındı. Hiç bri geri gelmedi ? İlla malımın gelmesi için ünlümü olmam gerekiyordu ? Bende polise başvurdum. Adam daha parmak izi alırken söylüyo bişi çıkmazda yinede rapor tutalım neyse diyo

yanıt0
yanıt0
YUH BE:

serbest bırakıldı. ULU ADALET SİSTEMİ!

20
0
yanıtYanıtla
POLİSİN EMEĞİNE YAZIK:

SOYGUNA KARIŞAN İKİNCİ KİŞİ İÇİN ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYORMUŞ. . . NE GEREK VAR Kİ NASILSA SERBEST KALACAK.

15
0
yanıtYanıtla
Tüm 31 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title