Haberler

Oyuncu Hazal Kaya'nın İstanbul Havalimanı Hakkındaki Yorumları Olay Oldu

Güncelleme:

Bir etkinlik için Amerika'ya giden oyuncu Hazal Kaya, Türkiye'ye geldiğinde yeni açılan İstanbul Havalimanı'nı kullandı. Kaya'nın İstanbul Havalimanı hakkında yaptığı olumsuz yorumlar sosyal medyada olay oldu.

ABD'nin New York kentinde bu yıl 18.si düzenlenen Tribeca Film Festivaline Türk yapımı 'Nuh Tepesi' ekibi de katıldı. 6 Şubat'ta uzun zamandır aşk yaşadığı Ali Atay ile dünya evine giren Hazal Kaya, filmde başrol oynayan eşini yalnız bırakmamak için Amerika'ya gitti.

Dönüş yolunda açılışı yeni yapılan İstanbul Havalimanı'nı kullanan Hazal Kaya, Instagram hesabından havalimanı hakkında yorumlarını paylaştı

INSTAGRAM HESABINDAN İSYAN ETTİ

İstanbul Havalimanı'ndan memnun kalmayan Hazal Kaya, Instagram hesabının hikaye kısmından şu sözlerle sitem etti: "Acil bir durumumuz, hastamız vs. olsa kapısına ticari taksi hariç hiçbir aracın yanaşamadığı bir kapı burası. İçeride buna dair hiçbir bilgilendirme yok. Önüne ticari olmayan bir araç gelecekse ancak otoparktan ulaşım var ve otoparka girdiğiniz anda ücret ödemeniz gerekiyor.

"ÜSTLERE ULAŞMAK VE GÖRÜŞMEK MÜMKÜN DEĞİL"

Alanda bilgi vermek ve yardım etmek üzere çok tatlı genç arkadaşlarımız var ama elbette yapabilecekleri sınırlı, üstlerine ulaşmak, görüşme mümkün değil. Müşteri hizmetlerine şikayetlerinizi iletmek isterseniz de yoğunluktan ulaşmanız mümkün değil. Şaşırmadım ilk defa kullandım bu havaalanını gerçekten şahane deneyim!"

Oyuncu Hazal Kaya'nın İstanbul Havalimanı Hakkındaki Yorumları Olay Oldu

Oyuncu Hazal Kaya'nın İstanbul Havalimanı Hakkındaki Yorumları Olay Oldu

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Amerika Birleşik Devletleri Hazal Kaya Instagram İstanbul Haberler

500

Yorumlar (196)

SÜMBÜLLÜ:

Dünya bizi kıskanıyor ya. Çin bunun üç kat büyüğünü üç kat ucuza yaptı kimler buradan tüyü bitmedik yetimin hakkını yedi? Allah elbet ADİLDİR bir gün hepimiz öğreneceğiz.

258
181
yanıtYanıtla
Osmanlı:

Iftira atıyorsan sen de ödeyeceksin

yanıt0
yanıt0
Sidiki maiga:

En büyk havalimanı bizde nasıl oluyoda çinde üç kat büyüğü oluyo

yanıt1
yanıt0
Uzak Yıldız:

yaHU arkadaş insan düşüncesini söyleyemicekmi ? Kim olursa olsun ister zengin ister fakir. YAhu insan kendince yorum yapamayacakmı ?

341
62
yanıtYanıtla
Necdet:

yapamaz kardeşim, yapamaz. bunun adı özgürlük değil. bölücülüktür. dam gibi sikayetini yazarsın ama toplum menfaatine olan bir seyi kötüleyemezsin. dünya durdurmaya çalıştı. bırakın bu ideolojik safsataları. batıya da güvenmeyin. yüzde @ ı hristiyan olan lübnan güvendide ne oldu gidin sorun. Mısırda neler oldu gidin sorun. . Bu ülkenin menfaatine olan herşey sırf senin menfaatine uygunolmadığı için kötü olamaz. Bunu anlamamız lazım. dünya birleşti siz ayrılmaya çalışıyorsunuz.

yanıt0
yanıt0
Can:

Elestiriyorsan doğru eleştir. Sizinki eleştiri değil. Kötüleme amaçlı boş laf ve iftira atmak eleştiri değil. Sizinkiler o yaptığı bu.

yanıt0
yanıt0
analiz:

bence orda anlatmak istediği otopark ücretine tepki değil acil durum olursa otoparktan yolun geçmeden işini çözemezsin diyor

252
37
yanıtYanıtla
nasuh:

gözleri kör, kulakları sağır cahillere-bağnazlara anlatamazsın. bütün düşündükleri yandaşlık yanlış bile olsa.

yanıt0
yanıt0
Mrtmrt:

Tıbbi bir durum oluşması halinde hava limanının zaten ambulans hizmeti mevcuttur. Adli durumlarda ise resmi araçlar zaten girebilir, hangi acil durumdan bahsetmiş bu hanımefendi?Ateşte yemeği mi varmış ?

yanıt0
yanıt0
Mantik acizik:

Acil durum olursa ucaga ambulans gidiyor zaten. Ozel yerleru var. Acil durum olan havalinana girmez çıkar;)

yanıt0
yanıt0
Tüm 196 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title