Haberler

Oyuncu Gökhan Alkan'ın genç bir kadına attığı mesajlar ifşa edildi: Her zerrende olmalıyım

Güncelleme:

Genç oyuncu Gökhan Alkan'ın bir kadınla olan özel mesajları ifşa oldu. Alkan'ın otelde masaj keyfi yapmak istediği kadına "Her zerrende olmalıyım" ifadelerini kullanması ise dikkat çekti.

Şimdilerde FOX TV'de yayınlanan Yasak Elma dizisinde rol alan Gökhan Alkan'ın Ezgi Naz isimli bir kadına attığı mesajlar ifşa edildi. Alkan'ın kendisini engellemesine sinirlenen Naz, oyuncunun kendisine attığı mesajları sosyal medya hesabından paylaşarak intikam aldı.

OTELDE BULUŞMAYI TEKLİF ETTİ

Sosyal medya hesabı Instagram'da 15 binden fazla takipçisi bulunan Ezgi Naz isimli genç kadın, başarılı oyuncu Gökhan Alkan ile mesajlaşmaya başladı. Alkan ile buluşma planı yapan genç kadın, oyuncu tarafından engellenince intikam almak için mesajları paylaştı. Gökhan Alkan, Instagram'da gördüğü Naz'a "Uzay hava yolları, başın da döner, başı da döndürürsün" diyerek mesaj attı. Konuşmaya devam eden oyuncu, genç kadına otelde spa keyfi yapmayı ve sonrasında odada film izlemeyi teklif etti.

"HER BİR ZERRENDE OLMALIYIM"

Alkan'ın konuşmasının devamında "Kanıma girme" diyen Naz'a "Kan ne ki her bir zerrende olmalıyım" demesi ise dikkat çekti. Konuşmanın ardından bir süre sonra oyuncunun kendisini engellediğini fark eden Ezgi Naz, Alkan ile olan konuşmaları ifşa ederek "Engellemişsin çok üzüldüm" dedi. Gökhan Alkan ise konu hakkında heniz bir açıklama yapmadı.

İşte Gökhan Alkan'ın ifşa olan mesajları...

Oyuncu Gökhan Alkan'ın genç bir kadına attığı mesajlar ifşa edildi

Oyuncu Gökhan Alkan'ın genç bir kadına attığı mesajlar ifşa edildi

Oyuncu Gökhan Alkan'ın genç bir kadına attığı mesajlar ifşa edildi

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Gökhan Alkan Instagram Haberler

500

Yorumlar (49)

m.l:

Adamla cilveleşmiş sonra da ifşa diyor. Neyini ifşa ediyorsun?!

108
1
yanıtYanıtla
Tugo:

Engellemese şinanay demekki

yanıt16
yanıt0
Aa:

Yav he he adamla cilvelesmis. Adam kiminle cilvelesmis birde onu sırr.

yanıt3
yanıt7
..:

bunlar böyle işte işlerine gelmeyince ifsa eder cvp atarken iyidi ama

69
3
yanıtYanıtla
Avni:

bu gibi insanları derhal sınırdışı edeceksin.

44
21
yanıtYanıtla
SINIR MUHAFIZI:

Her şeye maydanoz olan seni ne yapalım

yanıt6
yanıt4
avukat:

alan memnun satan memnun insanların özel hayatlarına müdahale etmeyin :)

37
9
yanıtYanıtla
FAKİR ŞENOL:

Fakir atsa o mesajları hemen savcılığa gidersiniz.

33
0
yanıtYanıtla
Uzay hava yolları.:

adam suçlu. kadını kıvama getirmiş. istediğini elde edeceğini öğrenmiş sonra hop kaçıvermiş. kadın mağdur olmuş. spa keyfi. sarabı ve sonrası kim verecek bunları ona :(

25
4
yanıtYanıtla
Blade:

Aynisini normal bir adam yazsa sapik ahlaksiz damgasi yapistirip oyle paylasim yapardi unlu ve parali olunca adam direkt olarak niyetini yaziyor otele cagiriyor bu da direkt tamam diyor sonra adam korkuyor basima is mis gelir diye engelliyor bu da uzuldum ayagina intikam alip konusmalari paylasiyor utanmadan , bu kadar utanmazlik olur mu ya resimlerden belli zaten ne oldugu...

24
1
yanıtYanıtla
Tüm 49 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title