Haberler

Oyuncu Fahriye Evcen'in babası hayatını kaybetti

Güncelleme:

Ünlü oyuncu Fahriye Evcen'in bir süredir hastanede kanser tedavisi gören babası Ramazan Evcen hayatını kaybetti.

Burak Özçivit ile mutlu bir evliliği olan ve geçtiğimiz sene ilk çocuğu Karan'ı kucağına alan başarılı oyuncu Fahriye Evcen'in babası vefat etti.

ACI HABERİ YAKINLARI DUYURDU

Fahriye Evcen'in bir akrabası, iki yıl önce kanser hastalığına yakalanan ve bir süredir tedavisine hastanede devam edilen Ramazan Evcen hayatını kaybettiğini duyurdu. Fahriye Evcen ve Burak Özçivit'in hayranlarının çok fazla yorum yapması üzerine, akrabaları paylaşımı sildi.

Oyuncu Fahriye Evcen'in babası hayatını kaybetti

Yakalandığı kanserden dolayı midesinin bir kısmı alınan Ramazan Evcen, geçtiğimiz yılın son aylarında yeniden fenalaşmıştı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Burak Özçivit Fahriye Evcen Haberler

Bakmadan Geçme

26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Galatasaray'ın Adana Demirspor kamp kadrosu! Kadroda kimler var? Hudutsuz Sevda nerede çekiliyor? Hudutsuz Sevda setleri nerede? Brighton Manchester City maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Brighton Manchester City maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Bahar Candan tutuklandı mı? Bahar Candan neden tutuklandı, suçu ne?
500

Yorumlar (24)

MEMET33:

NE''KKADARDA ÜZÜLDÜM BİR BİLSENİZ!

8
77
yanıtYanıtla
ziyaa:

Sen insan mısın birader?

yanıt22
yanıt10
Metin:

tüh ne yapalım kınamı yakalım vah vah vah ne üzüldüm bir bilseniz!!ayrıca bu kadın ve adamla fariyenin pek ilgisi yok bence fariye nerden oldu bu araştırılmalı

6
73
yanıtYanıtla
Semfa:

Ne kadar terbiyesizsiniz adam ölmüş bişey yazmana gerek yok

yanıt3
yanıt0
MERAL:

Ölen insanın arkasından ne biçim konuşuyorsun! Bu kadar iddialı olduğuna göre Fahriye''nin babası konusunda bir bildiğin var herhalde. Söyle de öğrensin herkes.

yanıt2
yanıt0
AAA:

anne babaya bak öz kızı değil sanırım

6
32
yanıtYanıtla
elif:

kendinizle mi karıştırdınız acaba

yanıt7
yanıt3
ref:

Kötü kelam eden arkadaşar kendi ailenizdende kaybedeceksiniz birgünde siz kaybıolacaksınız insanların en kötü hissettikleri anda kötü yorumlarınız icinizde kalsın yazmayın bari

26
2
yanıtYanıtla
ziyaa:

Çok haklısın kardeşim! Hayırlı günler.

yanıt9
yanıt1
Adınızı Yazın:

Allah rahmet etsin yakınlarına da sabır versin

25
1
yanıtYanıtla
Tüm 24 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title