Haberler

Otopark Görevlisinin, Yanında Kız Arkadaşı Olan Sürücüyü Dövdüğü Anlar Kameraya Yansıdı

Güncelleme:

Kahramanmaraş'ta özel otoparktan çıkan sürücü, park parasını ödemediği gerekçesiyle seyir halinde iken park görevlisinden dayak yedi. Kavga, cep telefonuyla kaydedildi.

Kahramanmaraş'ta özel otoparktan çıkan sürücü, iddiaya göre park parasını ödemeyince seyir halinde iken park görevlisinden yumruk yedi. Olay, çevredeki vatandaşların cep telefon kamerasıyla kaydedildi.

SÜRÜCÜYE YUMRUK ATTI

Olay, İsmet Paşa Mahallesi Yeni Hükümet Bulvarı üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, siyah bir cipin sürücüsü otoparktan çıkarken park parasını ödemedi. Bunun üzerine park görevlisi koşarak, seyir halindeki aracın sürücüsüne yumruk attı.

"NASIL ÖNÜMÜZÜ KESEBİLİYORSUNUZ"

Sürücü yol ortasında aracını bırakıp aşağı indi. Park görevlisi bir anda sürücüye saldırdı. Çevredeki vatandaşlar araya girerek kavgayı ayırırken, sürücünün yanında bulunan kadın ise, "Nasıl önümüzü kesebiliyorsunuz? Hepinizden birden çocuğa çöküyorsunuz. Bir dakika ben bu işi çözeceğim" diye bağırdı.

Vatandaşların kavgayı ayırmasının ardından ismi öğrenilemeyen sürücü ve kadın aracına binerek bölgeden ayrıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Kahramanmaraş kavga 3.Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (21)

Kartal:

Yaninda kız arkadaşın varsa daha dikkatli olacaksın.park parasını adam gibi ödeyeceksin.

8
3
yanıtYanıtla
Dürbünlü:

Benim yaşım yetmiş,,Ben kırk yıldır almanyada yaşıyorum,,bu yaşıma kadar böyle bir olayla karşılaşmadım..otoparkta kamera sistemi yokmu,,yada park bekçisinin arabanın plakasını yazıp polise vermesi çokmu zor..ülkemiz avrupanın çok gerisinde oldugu bu olaydan belli oluyor..17 yıldır bu dindar gözüküp dini kullanan bu beceriksiz ve liyskatsız hükümetin bir an önce iktidardan uzaklaştırılması şarttır.

5
5
yanıtYanıtla
OZAN ARİF:

Çok Dogru Söylüyorsun Ülkücü Dürbünlü.

yanıt1
yanıt2
gökhan:

sizinkilerde dini (misyonerlik) kullanıp dünyayı sömürüyor. senin mantığın ile avrupanın dünyadan uzaklaştırılması lazım. avrupada senle beraber yaşlandı. makyajda kurtarmıyor. herşey açık ve net görünüyor.

yanıt0
yanıt2
KOMA:

Dürbünüyün ayarı yok. Dinle ne alakası var. Ahlakta sıkıntı var

yanıt1
yanıt2
Sporcu:

Nasıl öyle bıçak ya silyah çıkaran olmamış. Hayret bu müminler beni şaşırttı.

4
2
yanıtYanıtla
tr44:

aptal mümin olan zaten yapmaz. aptal din düşmanları

yanıt3
yanıt2
yurtgülü:

ellerin kırılsın, 5 lira için kızın yanında adam dövülürmü?. sen adam olamaış 3 lira peşinde koşan aciz bir pisliksin. iğrenç herif. allahından bulursun inşallah.

3
3
yanıtYanıtla
GÜNEŞ NE ZAMAN DOĞACAK:

kız arkadaşının yanında erkek dövüldüğü hangi kitapta erkeklikte delikanlılıkta var. boyunuz postunuz devrilsin. aşağılık mikroplar.

3
2
yanıtYanıtla
minili:

cipe veya başka şeye bineceğine , önce erkek olacaksın , cipin var otoparka bırakmasını biliyorsun ama , havada atıyorsun, anlamıyorum ki kız neden artis artis konuşuyor , çıkar fırlat 50 tl de artisliğin tam olsaydı

3
2
yanıtYanıtla
Tüm 21 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title