Haberler

Otobüsteki İki Kadını Öldüresiye Dövüp Aşağı Attılar!

Güncelleme:

Rusya'nın Altay bölgesinde alkollü 2 kişi, otobüste 2 kadına acımasızca saldırarak kadınlardan birini araçtan aşağıya attı.

Rusya'nın Altay bölgesine bağlı Biysk şehrinde 2 kişi bindikleri otobüste telefon görüşmesini yüksek sesle sürdürünce otobüsteki muavin kadın, yolcuları uyardı. Bu sırada başka bir duraktan bir kadın yolcu daha otobüse binerken, erkek yolcular muavine saldırmaya başladı.

Otobüse binen diğer kadın saldırganları kadından uzaklaştırmaya çalıştı. Gözü dönen saldırganlar, kadın muavine ve kavgayı yatıştırmaya çalışan kadın yolcuya yumruklarıyla saldırmaya başladı. Otobüsteki güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde saldırganlar kadın muavine yumruklarla saldırırken, bir diğer erkek yolcu durakta otobüse binen kadına saldırdı.

Kadın yolcu, kendisine tokat atan kişiye tokatla karşılık verdi. Yere düşen kadın, saldırganları tekmeleyerek kendisinden uzaklaştırmaya çalıştı. Sarhoş olduğu gözlenen saldırganlardan biri kadın yolcuyu otobüsün içerisinde sürükleyerek dışarıya attı. Adlarının Konstantin ve Simon olduğu öğrenilen saldırganların gözaltına alındığı, saldırıya maruz kalan kadınların darp raporu alarak saldırganlardan şikayetçi olduğu öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Dünya

Rusya Federasyonu Altay 3. Sayfa Dünya Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

Bakmadan Geçme

Bugün anneler günü mü? Bugün anneler günü kutlanıyor mu, kutlanacak mı? Anneler günü ne zaman 2024? Eurovision 2024 hangi kanalda? Eurovision 2024 nerede yayınlanıyor, nereden izlenir? Eurovision'da kim birinci oldu? Eurovision Şarkı Yarışması Finali'nde hangi ülke birinci oldu? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 12 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Resmi Gazete bugün (12 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Gönül Dağı Reyhan kimdir? İpek Uzkalan kaç yaşında, nereli? Gönül Dağı Reyhan karakteri gerçekte kim? İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 11 Mayıs İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? Kimler Geldi Kimler Geçti 2. sezon olacak mı? Kimler Geldi Kimler Geçti dizisinin 2. sezonu var mı, ne zaman yayınlanacak? 14 Mayıs anneler günü mü? 14 Mayıs Salı anneler günü mü, özel gün mü? Anneler günü ne zaman 2024? Davaro filmi nerede çekildi? Davaro filmi hangi semtte, şehirde çekilmiştir? Sinan Ateş neden öldürüldü? Sinan Ateş ölüm sebebi ne, neden öldü? Sinan Ateş niye, kim tarafından öldürüldü? Kemal Sunal kaç filmde oynadı? Kemal Sunal kaç filmde yer almıştır? Pazartesi okul var mı? 13 Mayıs Pazartesi günü okul tatil mi, tatil edildi mi? Pazartesi günü resmi tatil var mı? Ali Koç aday olacak mı? Fenerbahçe Başkanı Ali Koç tekrar aday olacak mı, adaylığa başvuracak mı? Memur ve emekli zam oranı ne kadar? Memur ve emekli ne kadar zam alacak? Memur ve emeklinin temmuz zammı belli oldu!
Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

500

Yorumlar (12)

anti yabancı:

rus hatunlar dünyanın en talihsiz kadınları, bize de mülteci kuzeyden geleceğine güneyden geldi, mültecide bile talihsiziz.

40
7
yanıtYanıtla
tarafsız:

dogru söze ne gerek

yanıt0
yanıt0
ADNYZNKİİ:

o kadar acıklı dedin ki. gözlerim doldu neredeyse yahu. neyse ben kahveye uçtum. okeye. fındıklı sına.

yanıt0
yanıt0
Brütüs:

Kadına şiddete hayır. Ama kadın söyleniyor. Adamları kışkırtıyor. İlk darbeyi kadın vuruyor. Adamlar harekete geçiyor. Arada masum olan, yeni binen kadın, hemcinsini koruyor. Olan en çok ona oluyor. Adamlar bu arada görüntüde şarhoş gibi durmuyor.

11
14
yanıtYanıtla
@:

sen hayırdır ya kadın tabiki söylenecek adam içmiş kim bilir ne dedi salağa bak kadına hayır aması mı var !

yanıt0
yanıt0
sevin:

pislik erkek musveddeleri votkalik serseriler

10
3
yanıtYanıtla
kültür avcısı:

bunların kültürü bir değişik , genelde eşit bakıyorlar

1
1
yanıtYanıtla
tırto kırto mırto:

rusları seviyorum. vurun onlara biz burada ne para döküyoruz onlara biliyonmu. siz hiçmiş gibi davranıyorsunuz . . abi çok şanslısınız. . .

0
0
yanıtYanıtla
NECATİ YİRTİCİ:

şu güzel rus kadinlarina rus erkekleri hiç yakişmiş mi bu güzelliklere kim vurabilir rus erkekleri harbiden berbat erkekliğini kadinllari döverek göstermeye calismalari beni güldürüyor

0
0
yanıtYanıtla
hahaha:

şöför ne yapıyor o sırada

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title