Haberler

Otel işletmecisi, kız öğrencilerin odasını basıp adeta terör estirdi

Güncelleme:

Antalya'nın Alanya ilçesinde yurt olarak kullanılan apart otelde, iddiaya göre işletmecinin odayı basıp kız öğrenci ve arkadaşına adeta terör estirdiği görüntüler sosyal medyada tepkilere neden oldu. Olayın sosyal medyada yayılmasının ardından yetkililer inceleme başlattı.

Alanya'da yurt olarak kullanılan apart otelde, apart sahibi iki kızın kaldığı odayı basıp terör estirdi. Tartışmada kızlardan biri olan biteni kameraya alıp sosyal medyadan paylaşınca tepkiler çığ gibi büyüdü.

Olay, 8 Mart saat 14.00 sıralarında Tosmur Mahallesi'ndeki yurt olarak kullanılan apart otelde meydana geldi. Apart otel işletmesi İ.A. iddiaya göre Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi öğrencisi 2 kızın kaldığı odaya girerek tartışmaya başladı. Tartışmada kızlardan biri gizlice İ.A.'yı cep telefonuyla videoya seçti. Yaşanan olayın videosu sosyal medyada yayılmasıyla tepkilere neden oldu.

"KANUN, YÖNETMELİK GEREĞİ ODAYA İSTEDİĞİM GİBİ GİRERİM"

Sosyal medyada yayılan görüntüde kız öğrencilerin, "Üzerimiz müsait değil, neden odaya bu şekilde giriyorsunuz?" sözleri üzerine İ.A., "Üzeriniz müsait olmayabilir, burası benim tapulu malım. Benim tapulu malım olan odamda istediğimi yaparım. Kanun, yönetmelik gereği odaya istediğim gibi girerim. Burası benim odam. Ben girerim, ben girerim hadi ne? Hayırdır? Hadi olan ne? İşine gelmeyen defolup gider" dediği görüldü.

Tepkiler üzerine harekete geçen Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Alanya Belediyesi zabıta ekipleri, bugün otele giderek inceleme başlattı.

"İLGİLİ ŞAHISLARIN İFADESİ ALINIYOR"

Konuyla ilgili Alanya Kaymakamı Mustafa Harputlu, "İlgili şahısların ifadeleri alınıyor, konu yakın takibimizde" ifadelerini kullandı.

"YAŞANAN OLAYI KINIYORUZ"

Alanya Turistik İşletmeciler Derneği (ALTİD) Başkanı Burhan Sili ise şunları söyledi: "Bahse konu olan işletme, Kültür ve Turizm Bakanlığı belge kaydı olmamakla birlikte ALTİD üyesi olan bir tesis de değil. Kiralama yöntemiyle faaliyetini sürdürüyor. Bu tip işletmeler ihtiyaca binaen kış dönemlerinde öğrencilere konaklama hizmeti veriyor. Tesislerin odalarının kiralanması noktasında özellikle aileler ve üniversite yönetimlerinin son derece dikkatli ve titiz olmaları gerekiyor. Yaşanan bu üzücü olayı tasvip etmiyoruz ve yaşananları kınıyoruz. Kaymakamımız Sayın Mustafa Harputlu konuyla yakından ilgileniyor ve ilgili mercilerde gerekli işlemler yapılıyor. Sevgili öğrencilerimizden ve ailelerinden yurtlarda yaşanan bu ve benzeri sorunları gerekli önlemlerin alınması anlamında ilgili birimlere hızlıca konuyu taşımalarını önemle rica ediyoruz ve gereğinin yapılacağı konusunda müsterih olmalarını istiyoruz" diye konuştu.

Otel işletmecisi, kız öğrencilerin odasını basıp adeta terör estirdi

Otel işletmecisi, kız öğrencilerin odasını basıp adeta terör estirdi

Otel işletmecisi, kız öğrencilerin odasını basıp adeta terör estirdi

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Alanya Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (13)

ntepli:

kabul edilemez. . işletmeciye çook agır ceza verilip korona virüs ile iyileştirilmeli.

7
2
yanıtYanıtla
İŞLETMECİ:

Bende otel işletiyorum bir müşterinin odasını otel sahibi yedek anahtarla açıp kesinlikle giremez öyle bir yönetmelik yoktur ve olamaz . Müşteri oteli rahatsız etti ise görevililer telefonla ikaz eder ancak önleyemeceği bir durum varsa emniyet birimlerini çağırıp öyle kapı açılır öyle otel işletmecisi lambur lumbur odanıza girme yetkisi ve yönetmeliği diye bir şey olamaz o gece odanın parasını vermişse o odanın tapusu o gün müşteriye aittir

7
0
yanıtYanıtla
Yakup:

Adamı delirt ondan sonra da kameraya çek burada deli var de . Kız yurdunda çalışanlar ıyi bilir kızların ne kadar mahsum olduğunu.. odaya erkek alır her türlü ahlaksızlığı yaparlar birşey dediğin zamanda aaa biz bayanız bizimle nasıl konuşuyor bakin görüyorsunuz işte.

3
4
yanıtYanıtla
Ssssd:

Bilip bilmeden konuşma sizin gibi insanlar yüzünden ülke çekilmez hale geldi bende o otelde kalıyorum ve sadece kızlara ait yanına gelende kız arkadaşı ve kız kira ödüyor ona onun oraya girmeye asla ve asla hakkı yokken bu şekilde giriyor üstelik aynı kişi üniversiteler kapatılmasına rağmen öğrencilere yalan söyleyip Okulların yazın açılacağını söylüyor ve Nisan mayıs kirasını ödemeleri sonucunda eşyalarını vereceğini aksi takdirde kapının önüne atacağını söyleyip tehdit ediyor

yanıt4
yanıt1
Adınızı yazın:

Adam sapıtmış aslında ne istediği belli .

5
0
yanıtYanıtla
Mehmet Sydney:

Yakismayan davranis Kiniyorum

2
2
yanıtYanıtla
COŞKUN ÇAKIROĞLU:

Suç oranı şu antalyada artık sosyal faaliyet gibi,sincity resmen

4
0
yanıtYanıtla
Vatandaş:

Irz namus yokki

2
1
yanıtYanıtla
yusufcuk:

Hangi Kanunda yazıyor başkasının özel odasına kendi malım diyerek istediği gibi girmek. ?? Yok öyle bir şey, Özel haneye tecavüz bir suçtur. Hele yatak odasıysa hiç kurtaramaz kendini.

1
1
yanıtYanıtla
yusufcuk:

Bu olayın ardından apartın işletme belgelerinde bir eksiklik varsa kapatılmaya kadar gider.

0
1
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title