Haberler

Osmanlı'dan 15 Temmuz'a Darbeler"Konferansı

Gazeteci yazar Abdurrahman Dilipak, "Turgut Özal, Esad Coşan ve Muhsin Yazıcıoğlu, üçü de 15 Temmuz şehididir.

Gazeteci yazar Abdurrahman Dilipak, " Turgut Özal, Esad Coşan ve Muhsin Yazıcıoğlu, üçü de 15 Temmuz şehididir. Çünkü bunların projelerinin çarkına çomak sokmak istemişlerdir." dedi.

Dilipak, Birlik Vakfı Kastamonu Şubesi tarafından Kastamonu Belediyesi Konferans Salonu'nda düzenlenen "Osmanlı'dan 15 Temmuz'a Darbeler" konferansında yaptığı konuşmada, Osmanlı tarihinde de birçok darbe girişiminin olduğunu belirtti.

Darbelerin sadece topla tüfekle yapılmadığına dikkati çeken Dilipak, geçmişten bugüne kültürel açıdan da birçok darbenin yapıldığı dile getirdi.

FETÖ'nün 1960 yıllardan itibaren yapılandığını belirten Dilipak, şöyle devam etti:

"PKK, NATO içerisindeki ülkelerin kullandığı ortak taşeron örgüttür. Marksist bir örgütün karargahında Amerikan bayrağının ne işi var. Amerika'nın askerinin omzunda PYD'nin bayrağının ne işi var. Bunların hepsi oynanan kirli oyunun bir parçası. FETÖ bunların Truva atı. FETÖ bunların taşeronluğunu yapıyor. FETÖ taşeron, daha fazla bir şey değil. Arkasında dönen güç CIA, MOSSAD, İngiliz, Vatikan tapınakçıları."

FETÖ'nün birçok darbe girişiminin olduğunu söyleyen Dilipak, "Siz sadece 15 Temmuz'u zannediyorsunuz ancak Allah FETÖ'ye fırsat vermedi. FETÖ sizin zaafınız neyse onun için uğraştı. Eğer sizi tuzağa düşüremediyse oğlunuzla kızınızla uğraştı. Her yolu denediler. Bunlar önemli gördükleri kişiler hakkında tehdit ve şantaj yoluyla yapmaya çalıştı. Turgut Özal, Esad Coşan ve Muhsin Yazıcıoğlu, üçü de 15 Temmuz şehididir. Çünkü bunların projelerinin çarkına çomak sokmak istemişlerdir. " dedi.

Programa, Kastamonu Vali Yardımcısı Şenol Kaya, Belediye Başkanı Tahsin Babaş, Emniyet Müdürü Metin Turgay Karabulak ve vatandaşlar katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Muhsin Yazıcıoğlu Turgut Özal Esad Coşan Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title