Haberler

Orhan Gencebay'ın Oğlu Gökhan Gencebay, Karnından Bıçaklandı!

Güncelleme:

Geçtiğimiz günlerde anjiyo yapılarak tedavi altına alınan Orhan Gencebay'ın oğlu Gökhan Gencebay, karnından bıçaklanarak hastaneye kaldırıldı. Gencebay'ın sağlık durumu hakkında henüz bir açıklama yapılmadı.

Orhan Gencebay'ın oğlu Gökhan Gencebay, uğradığı bıçaklı saldırı sonucu yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

Orhan Gencebay'ın Oğlu Gökhan Gencebay Karnından Bıçaklandı!

KARNINDAN BIÇAK DARBESİ ALDI

Olay, akşam saatlerinde Gayrettepe Mahallesi Yıldız Posta Caddesi üzerinde meydana geldi. Trafikte seyir halinde olan taksinin sürücüsü Doğan Erdoğan ile Orhan Gencebay'ın oğlu Gökhan Gencebay'ın kız arkadaşı Sedahan Özmen arasında yol verme tartışması başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine Sedahan Özmen'in erkek arkadaşı Gökhan Gencebay, ikiliyi sakinleştirmek için araya girdi. Bu sırada taksici Erdoğan, Gencebay'ı bıçakla yaraladı. Gencebay olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Orhan Gencebay'ın Oğlu Gökhan Gencebay Karnından Bıçaklandı!

GÖKHAN GENCEBAY KİMDİR?

Gökhan Gencebay, 14 Ağustos 1985 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. Genç oyuncu Londra'da Harrow School da ingilizce eğitimini tamamlamasının ardından Bilgi Üniversitesi Görsel İletişim ve Tasarı bölümüne girdi. Gökhan Gencebay yükseklisans eğitiminiişletme üzerine yapmakta. Genel sanat yönetmeni olarak çalışan, alanında duayen Ayla Algan' dan 1,5 yıl boyunca oyunculuk eğitimi alan Gencebay 2019 yılında oyunculuk kariyerine başlamış.

Orhan Gencebay'ın Oğlu Gökhan Gencebay, Karnından Bıçaklandı!

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Orhan Gencebay Haberler

Bakmadan Geçme

Kuruluş Osman 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 158 Nisan Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Bir Sevdadır 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Bir Sevdadır yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? OKC Thunder NO Pelicans NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 25 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor Düello oyununu kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba 2024? Survivor kim elendi? 24 Nisan Çarşamba Survivor'da kim elendi? Survivor eleme adayları kim? 24 Nisan Çarşamba Survivor potada kimler var? #129300 Kaç öğretmen atanacak? Atanacak öğretmen sayısı belli oldu mu? Bakan Tekin duyurdu Survivor kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Görümce nerede çekildi? Görümce filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Görümce hangi il ve ilçede çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Görümce filmi konusu nedir? Görümce filmi oyuncuları ve Görümce özeti! Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 157. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! 24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle!
500

Yorumlar (11)

Ali:

Iyi olmuş

5
30
yanıtYanıtla
ALİYEEEEE:

sana iyi olur inşallah. teneke kafa

yanıt4
yanıt4
ali:

yuhhhh sizin gibilere senin basinada gelir insllah.

yanıt2
yanıt2
kadirbey:

Orhan siyasete karışmayacaktı. Gram umrumda değil kendide oğluda dıdısınındıdısıda

16
9
yanıtYanıtla
ZERZEVATÇI:

babası terörü az destekleseydi

8
15
yanıtYanıtla
Hakanoo:

Yazıklar olsun sizn gibi insanlara insan müsvetteleri yoruma bak

yanıt6
yanıt4
BİNGÜL TEYZE:

Rabbim kimseye evlat acısı yaşatmasın sağlıklar diliyorum

20
0
yanıtYanıtla
ısparta lı BOMBACI.:

hep gariban çocukalarımı bıcaklanacak sandınız.

7
10
yanıtYanıtla
KUZEYİN UŞAĞI:

Allah şifasını versin tüm hastalarımızın da. inşallah.

9
2
yanıtYanıtla
Misto:

????

1
2
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title