Haberler

Genç kız, tartıştığı sürücü tarafından dövülüp otomobilden atıldı

Güncelleme:

Bursa'da seyir halindeki otomobilden atılan genç kız, sokak ortasına sinir krizi geçirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırılan genç kızın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Bursa'da bir sürücü, tokatladığı genç kızı seyir halindeki otomobilden attı. Sinir krizi geçiren genç kız yol ortasında ağladı.

Olay Osmangazi'ye bağlı Atıcılar Mahallesinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, seyir halindeki otomobilin içindeki Ayşe A. ile sürücü B. K. arasından bilinmeyen bir sebepten dolayı tartışma çıktı. Münakaşanın büyümesiyle sürücü B. K. yanında oturan Ayşe A.'ya önce tokat attı, daha sonra seyir halindeyken otomobilden attı.

HASTANEYE GİTMEK İSTEMEDİ

Yol ortasında bayılan Ayşe A. vatandaşlar tarafından ayıltılırken, sinir krizi geçirerek ağlamaya başladı. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri çeşitli yerlerinden yaralanan genç kızı hastaneye götürmek istedi. Fakat genç kız panoların arkasına geçerek saklandı. Polis ekipleri Ayşe A'yı ambulansa götürdü.

"O KİM OLUYOR DA BANA TOKAT ATIYOR?"

Genç kız, "O kim oluyor da bana tokat atıyor, beni arabadan atıyor?" diye bağırdı. Hastaneye kaldırılan Ayşe A.'nın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, polis olay ile ilgili soruşturma başlattı.

İşte olay yerinden görüntüler;

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Osmangazi Haberler

Bakmadan Geçme

Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir?
500

Yorumlar (52)

ahmet:

Modern çağdaş ve aynı zamanda cumhuriyet kadını, gecenin o saatinde onun bunun arabasına bin sonrada cazgırlık yap ahlaksızlar memleketi öyle bir hale getirdilerki yakında hindistanda nasıl ineklere tapılıyor burdada kadınlara tapılır kadın hakları diye diye ne edep bıraktılar ne ahlak bıraktılar.

31
38
yanıtYanıtla
Köyün savar:

Sus lan cahil

yanıt17
yanıt10
domuz savar:

lafım koyun savar diyene

yanıt0
yanıt5
Tork:

Modern, laik değilde muhafazakar geçinen mahalle kızı gibi dingil

yanıt3
yanıt8
Cahile cevap:

Cehaletin kor ateşinde kavrulmuşssun resmen. yallah irana ıraka

yanıt6
yanıt9
ANGARA BEBESİ:

Ula Ahmet 1. modern ve çağdaş kelimeleri aynı içeriğe sahiptir, 2. Bu kadında, senin kadıların da eğer Türkiye Cumhuriyeti vatandaşıysanız ''''Cumhuriyet Kadını'''' olma durumundalar, boş yapma, ikile git provokasyon yapma

yanıt4
yanıt7
Kötü Kedi ŞERO:

O bir cumhuriyet kadını olsaydı şu saatte ya evinde ailesiyle olurdu yada bir okulun üniversitenin laboratuvarında bilim üretiyor yada bir sanatla uğraşıyor yada mutlaka insanlığa, ülkesine faydalı bir iş ile haşır neşir olurdu. 20 Senedir ülkemizin üstünde karabulutlar eksilmedi, bu nesil o karabulutlardan yeryüzüne zehrini saçarak yağan yağmurların neslidir. Sende o bulutlardansın uslubundan belli. Ama sana birşey deyim mi ? bitiyor. Güneş yakında doğacak ve bulutlar yani sizler dağılacaksınız

yanıt2
yanıt6
Kerim:

Eskiden testesteron sadece erkeklerde olur bilirdik, meğersin, kadın dediklerimizde daha fazla testesteron varmış. Gecenin köründe senin adamın arabasında ne işin var. Sonrada kimse beni dövemezmiş.

14
6
yanıtYanıtla
..:

yarın birgün yakınların yaparsa duyarsın

yanıt0
yanıt0
Halit Bosnasaraylı:

Biri darp eder biri derbeder, günah deryasında kaybolmuş hayatlar. . . 100 senede Osmanlı aile yapısını yıkan cumhuriyet aydını ve Avrupa budalası batıcılar böyle haberlerle mutlu mesut oluyorlar.

9
11
yanıtYanıtla
Tüm 52 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title