Haberler

Öldürüp Telefonundan "Ben İyiyim Merak Etmeyin" Diye SMS Attılar

Güncelleme:

Adana'da kaybolan talihsiz adamın 40 gün sonra derede cansız bedeni bulundu. İki katil kardeşin, şahsın telefonunu alarak polisi yanlış yönlendirmek için "Benim şarjım bitti ben iyiyim merak etmeyin" diye SMS attığı ortaya çıktı.

Adana'nın İmamoğlu ilçesinde Mevlüt Özcan kaybolduktan 40 gün sonra öldürülmüş halde derede bulundu. Katil zanlısı iki kardeşin şahsın telefonunu alarak olaydan bir gün sonra polisi yanlış yönlendirmek için arkadaşına "Benim şarjım bitti ben iyiyim merak etmeyin" diye SMS attığı ortaya çıktı.

AİLESİ KAYIP BAŞVURUSUNDA BULUNDU

İmamoğlu ilçesine bağlı Camili Mahallesi'nde meydana gelen olayda, kahvehane işleten Mevlüt Özcan'dan 18 Şubat'tan sonra bir daha haber alınamadı. Bunun üzerine aile İmamoğlu İlçe Emniyet Müdürlüğüne giderek kayıp başvurusunda bulundu.

Öldürüp Telefonundan 'Ben İyiyim Merak Etmeyin' Diye Sms Attılar

"BEN İYİYİM, BENİ MERAK ETMEYİN"

İmamoğlu polisi kayıp şahsın bulunması için harekete geçti. Bu arada arkadaşına 19 Şubat günü Özcan'ın telefonundan "Benim şarjım bitti, ben iyiyim beni merak etmeyin" diye SMS geldi. Özcan'ın arkadaşı hemen bu SMS'i polise götürdü. Polis gerekli izinleri aldıktan sonra çalışma yapmaya başladı. Bu arada SMS gelen telefona da kimse ulaşamadı.

Öldürüp Telefonundan 'Ben İyiyim Merak Etmeyin' Diye Sms Attılar

POLİS, 2 KARDEŞİ GÖZALTINA ALDI

Polis özel ekip kurup 150 güvenlik kamerası inceleyip araştırmayı derinleştirdiğinde Özcan'ın en son Mustafa K. ve kardeşi Ali K. ile birlikte Adana Şehir Hastanesine hasta ziyaretine gittiğini daha sonra da bir daha haber alınamadığını saptadı. Polis iki kardeşi gözaltına alıp sorguladı. Ancak zanlılar suçlamaları kabul etmeyerek, "Hastaneden sonra biz eve geçtik o da kendi evine gitti. Ondan sonra ne olduğunu bilmiyoruz" dedi.

İTİRAF ETTİLER

Zanlılar suçlamaları kabul etmediği için polis gözaltı sürelerini uzatıp zanlıları çapraz sorguya aldı. Bu arada Özcan'ın telefon sinyalinin de SMS atıldığında zanlıların bulunduğu yerden geldiği tespit edildi. Bu bilgiler üzerine polis çapraz sorguya devam edince zanlılar Özcan'ı öldürdüğünü itiraf etti.

Öldürüp Telefonundan 'Ben İyiyim Merak Etmeyin' Diye Sms Attılar

CİNAYETİN ALTINDAN ALACAK VERECEK MESELESİ ÇIKTI

Zanlıların Özcan'dan 60 bin lira kendilerine 40 bin lira da başkasına vereceğiz diyerek yine kendilerine para aldığı bu parayı da ödeyemeyince Özcan'ı öldürmeye karar verdikleri öğrenildi. İki kardeşin Özcan ile Adana Şehir Hastanesinden döndükten sonra onu Camili Mahallesi tarafına götürüp burada Ali K.'nin kullandığı otomobil ile giderken kardeşi Mustafa K.'nin Özcan'ın ensesine 3 el ateş ederek öldürdüğünü söyledikleri öğrenildi.

Öldürüp Telefonundan 'Ben İyiyim Merak Etmeyin' Diye Sms Attılar

SMS'İ KATİLLER ATMIŞ

İki kardeşin daha sonrada Özcan'ı bir dereye atıp ilçeye gelerek burada kendi kıyafetlerini değiştirip, otomobilde yıkayarak delilleri yok ettikleri belirtildi. Ayrıca Özcan'ın üzerindeki para ve cep telefonunu da aldıkları 19 Şubat günü Özcan'ın telefonundan polisi şaşırtmak için arkadaşına "Şarjım bitti beni merak etmeyin, ben iyiyim" diye SMS attıkları da saptandı. Polis zanlıların kullandığı tabancayı da İmamoğlu ilçesinde ele geçirdi.

TUTUKLANDILAR

Zanlılar sorgularının ardından çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandı. Özcan'ın cesedi ise zanlıların gösterdiği derede bulunduktan sonra ailesi tarafından toprağa verildi.

Öldürüp Telefonundan 'Ben İyiyim Merak Etmeyin' Diye Sms Attılar

Öldürüp Telefonundan 'Ben İyiyim Merak Etmeyin' Diye Sms Attılar

Öldürüp Telefonundan 'Ben İyiyim Merak Etmeyin' Diye Sms Attılar

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Cep Telefonu İmamoğlu Haberler

500

Yorumlar (18)

isyan:

devlet görevini yapsa alacak veecek meselelerinde bir tarafı madur etmese, kimse mafiaya gitmez silah kullanmaz.

12
34
yanıtYanıtla
Konyadan:

Devlet herkesi tek tek kontrol edemez fert ler kendisi ahlak sahibi olmaso lazim.

yanıt56
yanıt4
İSYANNN:

Teksas a döndü. Herkesin elinde silah. diziler de aynı NERDE BU DEVLET NERDEEEE TOPLAYIN KARDEŞİM SİLAHLARI YAZIK GÜNAH

35
1
yanıtYanıtla
HAKAN:

İdamın yasallaşması gerek.

11
4
yanıtYanıtla
SÜMBÜLLÜ:

Bu ülke artık bitmiş temizlik için rahmet gerek. Ey büyük Rab''bim, Kan ve Savaş ver, Kıtlık ve Açlık ver, Salgın hastalıklar ver, Dünyadan barış kalksın Savaş başlasın. İnsanlar birbirlerini boğazlasınlar. Ölüm''e yetki ver Rab''bim. . Bunlara kılıçla, kıtlıkla, salgın hastalıkla, yeryüzünün yabanıl hayvanlarıyla ölüm saçmak için yetki ver. İnsin bombalar göklerden kırılsın bu insanlık yeryüzünün mikrobu insanları yok et. Masumlar yaşasın yalnızda. Günahsızları bırak yeryüzünde Tüm kötüleri helak e

8
6
yanıtYanıtla
ARTVİNLİ:

BÜYÜK ALLAHIM ŞU DÜRBÜNLÜ VE SÜMBÜLLÜ ÇETELERİNİ YOK ET BUNLARI BUNLAR ÖZ MEMLEKETLERİNE ALMANYA, DAN HEP LANET VE BEDDUA OKUYORLAR BUNLARI ALMANYA, DA REN NEHRİNDE BOĞULMASINA SEBEBİYET VER ALLAHIM AMİN

yanıt0
yanıt0
Tayyar Durden:

O kıtlığı, açlığı; salgın hastalığı ilk önce senin ocağına versin inşallah. . .

yanıt1
yanıt0
xxx:

çok cahilsin. ya da her şeye yeniden başlamak isteyenlerden

yanıt0
yanıt0
Çankırılı Mevlüt Bilgin 1948:

Yahu gardeşim adana Halkı derhal karantinaya alınıp , rehabilitasyon işlemleri başlatılsın , iflah olmayanlar ötenazi yapılıp bertaraf edilmeli, Tüm pislikler temizlendiginde adana ismi degişip şehre yeni imaj verilmeli

8
4
yanıtYanıtla
Adanalı Haluk:

Bir iki kişi için tüm halka bok atmaktan vazgeçin artık, Adana ismi çok güzel, halkıda öyle sen kendi fikrini ve zikrini değiştir değiştiremiyorsan o kafayı derhal itlaf et, zira hiç bir halta yaramıyor.

yanıt2
yanıt1
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title