Haberler

Öldüğü İddia Edilen Cüneyt Arkın'ın Sağlık Durumuyla İlgili Açıklama Geldi!

Güncelleme:

Yeşilçam'ın usta oyuncusu Cüneyt Arkın, sağlık durumuyla ilgili hakkında çıkan yalan haberlere açıklık getirdi. Arkın sosyal medya hesabından, "Sağlık durumum gayet iyi." ifadelerini kullandı.

Usta oyuncu Cüneyt Arkın'ın sosyal medyada sağlık durumu hakkında yapılan haberlere, Arkın'ın Instagram hesabı üzerinden şu açıklama yapıldı. Sosyal medya üzerinden yapılan açıklamada, "Son iki gündür yine bazı sosyal medya hesaplarında sağlık durumu hakkında yalan yanlış haberler yapılmaktadır. Lütfen bu haberlere itibar etmeyin... Sağlık durumu gayet iyi." ifadeleri kullanıldı.

Öldüğü İddia Edilen Cüneyt Arkın'ın Sağlık Durumuyla İlgili Açıklama Geldi!

"BİZ DE ÇOK ŞAŞIRIYORUZ VE ÜZÜLÜYORUZ"

Ünlü sanatçının eşi Betül Arkın, sosyal medyada çıkan haberlere üzüldüğünü altını çizerek, "Kim, neden böyle bir şey yapıyor anlamak mümkün değil. Biz de çok şaşırıyor ve üzülüyoruz. Kendisi üç gün önceki katıldığı organizasyondaki gibi sağlıklı. Kimse bu yalanlara itibar etmesin." dedi.

Öldüğü İddia Edilen Cüneyt Arkın'ın Sağlık Durumuyla İlgili Açıklama Geldi!

ETKİNLİKTE GÖRÜNTÜLENMİŞTİ

Cüneyt Arkın geçtiğimiz günlerde bir etkinlikte görüntülenmişti. 1977 yılında çekilen İstasyon adlı filmde Gırgır Ali rolünde kullandığı otomobili ve asayişi bozan mafya çeteleriyle komiser Tahsin rolünde mücadele ederken kullandığı polis araçlarını ve 60'lı yıllarda kendisine ait olan otomobilini gören Arkın büyük mutluluk yaşamıştı. İKOD, Arkın'a daha önce filmde polis karakterini canlandırırken kullandığı otomobillerden birinin maketini hediye etmişti.

Öldüğü İddia Edilen Cüneyt Arkın'ın Sağlık Durumuyla İlgili Açıklama Geldi!

Öldüğü İddia Edilen Cüneyt Arkın'ın Sağlık Durumuyla İlgili Açıklama Geldi!

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Sosyal Medya Cüneyt Arkın Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (88)

FBI:

Tek kılıç darbesiyle orduyu parçalayan sen ölecek misin ahahha ahah ahah hahahaha güldüm şuan. . .

1
20
yanıtYanıtla
haddini bileceksin:

yasamasindan cokmu rahatsiz oldun bunasil bi laf sen ölecekmisin herkes ölecekte ölümle hersey bitmiyor gercekler ozaman karsimiza cikacak yasaman gereksiz oldugu halde kimse sana öl demiyor demi nekadar ayip oynadigi sahneler sende kuyruk acisi yapmis anlasilan

yanıt13
yanıt0
köroglu:

valla ben eski günlere dönmek istiyorum huzur ve güvenimizin nesemizin oldugu günlere cesit cesit tv kanallari olmasin son model telefonlar laptoplar olmasin yaslilarimizin saygi gördügü kücüklerimizin sevgi gördügü zamana gidelim yoksa kafayi yiyecegiz bu bos bos zirvalamaktan yalan dolan siyasetten kin ve nefretten uzaklasalim birbirimizle yüzyüze konusalim sohbet edelim siyasetcilerle degil birbirimizle kucaklasalim eskisi gibi olalim

17
2
yanıtYanıtla
KAROĞLU:

evet olalım bence de

yanıt0
yanıt0
ZaZa12:

Allah sizlere sağlık versin Cüneyt baba bizler sizlerin filmleriyle büyüyen nesiliz Rabbım şifalar versin inşallah

19
0
yanıtYanıtla
Tayyar Durden:

Allah uzun ve sağlıklı ömürler versin koca kurt. . . Bu ülkenin senin gibi Atatürkçü, milliyetçi, gerçek sanatçılara ihtiyacı var.

15
4
yanıtYanıtla
ASLI:

BU ADAMDA UYDURUK GERÇEK DIŞI MASAL FİLMLER İLE ÜNLÜ OLDU YA NE DİYEYİM.

0
19
yanıtYanıtla
Tim0135:

Aslı murat boz bekliyormuş hadi yanına git, boşver Cüneyt i:)

yanıt5
yanıt0
YIKILIMAYAN ADAM:

utanmaz baban yaşında belki de babandan büyük. . tüm hayatını sanata seyirciye hatta uyuşturucu ile mücadele etmiş. zamanında tek başına. senin o övdüğün Amerikan asılsız filmlere göğüs germiş vatanını milletini seven gerçek bir insan hazinesine sen nasıl da kalkar uyduruk dersin. ya senin bu ülkeye bir faydan olmuş mu. boş yorum yazmaktan başka. dalkavuk ASLI

yanıt6
yanıt1
BAHADIR:

Bir filminde on tane oku atın üzerine eğilerek atın karnının altından eliyle atıyor ve on bizanslıyı öldürüyor.

yanıt0
yanıt4
Tüm 88 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title