Haberler

Okulda uygunsuz görüntüleri çıkan öğretmenlere soruşturma

Güncelleme:

Van'ın Çatak ilçesinde görev yaptıkları okulda uygunsuz görüntüleri çıkan öğretmenler hakkında soruşturma başlatıldı. Valilik'ten yapılan açıklamada, "Soruşturma işlemleri sırasında elde edilen bilgiler, görüntüler ve tanık ifadeleri, konusu suç teşkil eden fiillerin okul içinde gerçekleştiğini ortaya koymuştur" denildi.

Van Valiliği, kentteki bir lisede iki öğretmene ait uygunsuz görüntülerin bulunduğu hususuyla ilgili Maarif Müfettişlerince yürütülen soruşturma sonucunda ilgili kişiler hakkında disiplin ve idari tekliflerin getirildiğini bildirdi.

"MEDYADA ÇIKAN HABERLERLE İLGİLİ AÇIKLAMA YAPILMASINA GEREK DUYDULDU"

Valilikten yapılan açıklamada, Çatak ilçesindeki bir orta öğretim kurumunda "Doğum günü kutlarken birbirine sarılan öğretmenler cezalandırıldı" ifadeleriyle basın yayın organlarına yansıyan haberlerle ilgili açıklama yapılmasına gerek duyulduğu belirtildi.

"VALİLİĞİMİZ TARAFINDAN İNCELENMEKTEDİR"

Kamu görevlilerinin hizmet içi ve dışındaki davranışlarının, resmi sıfatlarının gerektirdiği niteliklerle bağdaşır olması gerektiği vurgulanan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:"Devlet memurlarının mevzuat hükümlerine aykırı hareket ettiği ya da kanunla belirlenen suç fiillerinin herhangi birini işledikleri yönünde ulaşan ihbar ve şikayetler hukuk güvenliği kapsamında Valiliğimiz tarafından incelenmekte ve soruşturulmaktadır.

"KONUSU SUÇ TEŞKİL EDEN FİİLLER OKUL İÇERİSİNDE GERÇEKLEŞMİŞTİR"

Bu kapsamda, ilimiz Maarif Müfettişleri tarafından bir lisede iki öğretmene ait uygunsuz görüntülerin bulunduğu hususuyla ilgili inceleme soruşturma çalışmaları başlatılmış, soruşturma sonucunda ilgili kişiler hakkında disiplin ve idari teklifler getirilmiştir. İlgili haberlerde iddia edildiği gibi 'doğum günü kutlaması ortamında yaşanan bir durumun söz konusu olmadığı' tespit edilmiştir. Yapılan inceleme soruşturma işlemleri sırasında elde edilen bilgiler, görüntüler ve tanık ifadeleri, konusu suç teşkil eden fiillerin okul içinde gerçekleştiğini ortaya koymuştur."

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Çatak 3. Sayfa Haberler

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Miçotakis, Hamas için 'Terör örgütü' deyince Erdoğan devreye girdi

Miçotakis, Hamas için "Terör örgütü" deyince Erdoğan devreye girdi

İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

Bakmadan Geçme

Evde bakım maaşı yatan iller Mayıs 2024! 20 Mayıs resmi tatil mi? 20 Mayıs okullar ve iş yerleri tatil mi? #128197 14 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 14 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 14 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Sözleşmeli öğretmenlik yeni mülakat puan dağılımı ne 2024? 14 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 14 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 14 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 14 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 14 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 14 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 14 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 14 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Aston Villa Liverpool maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) A.Villa Liverpool maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 14 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 14 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680
CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

500

Yorumlar (33)

NEDEN:

neyin uygunsuz hareketi dinidarlar sarılmanın neyi uygunsuz hareket . . . yobazlık diz boyu

20
7
yanıtYanıtla
hayali:

dindarlıkla ne alakası var, dinle ne alakası var? Zaten görüntü de bana göre hiç birşey yok, hiç bir sorun yok, neresi uygunsuzsa ben de anlamadım. Olayı getirip dine bağlamanın ne alakası var onu da anlamadım. Her şeyi dine dindarla mal etmekten vazgeçin.

yanıt4
yanıt4
NEDEN:

Dinidar yazmışım önce gördüğünü oku kardeşim. . .

yanıt3
yanıt4
öğrende gel:

sarılmanın uygunsuz olduğunu dindarlardan kaynaklı bir haber görmedim. sende bu arada başkalarını haksız yere suçlamıyor musun. ?

yanıt4
yanıt1
hadi be ordan:

dindarlıkla ne alakası var? Yobazlık senin zihniyetin değil mi?

yanıt9
yanıt6
İnsan oğlu:

Sarılan öğretmenlerin eşleri nasıl tepki vermiştir? Benim karım olsa boşardım...

7
18
yanıtYanıtla
TC Vatandaşı:

Eğer eşleri, karşı cinse sahip iki insanın toplum içinde dostane bir biçimde sarılmasınıın gayet doğal olduğunu düşünecek kadar kültürlü ve bilgili bir insansa bir şey yapmaz. Benim görüşümce sarılan insanlara değil, sarılmayı uygunsuz bulacak kadar gelişmiş (!) bir zekaya sahip olanlar cezalandırılmalıdır. Sizi bilemem. . .

yanıt0
yanıt0
Komedi:

Sarılmanın neresi suç ? Yanlış olan ne ? Bu nasıl kafa ? Bu kadarınada pes !

19
6
yanıtYanıtla
Davut:

yurtlarda kurslarda tacizcilere TIK YOK, iki öğretmenin dostça kucaklaşmasına tepki verilmesi hayret verici.

17
7
yanıtYanıtla
Biri:

Sadece bu goruntuyle milli egitim bakanligi bisey yapar mi sizce tanik ifadesi ve okulda kamera varmis

yanıt0
yanıt0
Tüm 33 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title