Haberler

Okulda Pitbull Dehşeti: 2 Öğrenci Yaralandı

Çorum'da bir okula giren pitbullun saldırması sonucu 2 öğrenci yaralanırken, 3 öğrenci de tedbir amaçlı hastaneye götürüldü.

Çorum'da bir okula giren pitbullun saldırması sonucu 2 öğrenci yaralanırken, 3 öğrenci de tedbir amaçlı hastaneye götürüldü. Olay, Mehmet Akif Ersoy Ortaokulunda meydana geldi. Okul bahçesine giren pitbull cinsi köpek öğrencilere saldırdı. Büyük korku ve panik yaşayan öğrenciler sağa sola kaçarken, köpeğin yere yatırdığı bir öğrenciyi diğer öğrenciler, öğretmen ve güvenlik görevlisi kurtardı. Köpek daha sonra başka bir öğrenciyi yaraladı. Köpeğin saldırı anı güvenlik kameralarına yansırken, yaralanan 2 öğrenci hastaneye kaldırıldı. 3 öğrenci de tedbir amaçlı olarak hastaneye götürüldü.

(Muhammed Muttalip Yalçın /İHA)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Çorum 3. Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (18)

İNSAN:

SOKAKLARD BU HAYVANLARI DÖVÜŞTÜREN BU HAYVANLARI KEDİLERE SALDIRTAN İNSAN KILIKLI YARATIKLARI YAKALAYIN TIKIN BİR YERE !!!!!!!!!!!!!!

9
0
yanıtYanıtla
DELİ:

KOPEĞI DEYIL SAHIBINI ATICAKSIN ICERI

6
1
yanıtYanıtla
oguz:

pitbul silah sayılmalı besleyenler sıkı takıp edilmeli

6
0
yanıtYanıtla
Tayyar Durden:

Nöbetçi öğretmen sıfatındaki kişi ne yapıyor o sırada, ne işe yarıyor acaba? Haa pardon, o maaşını alıyor nasıl olsa her ay devletten.

6
0
yanıtYanıtla
63:

OKUL BAHÇESİNDE NÖBETÇİ ÖĞRETMENLER NEREDE ACABA AMANNN BOŞVER NASIL OLSA SİZİN ÇOÇUĞUNUZ DEĞİL SIKINTI YOK.

5
1
yanıtYanıtla
Sami:

Sokakta köpek görmek istemiyoruz

4
1
yanıtYanıtla
CIBRIL:

Sahibine büyük ceza verilmeli, köpegine sahip olmaliydi. agzi kapali ve iplen gezdirmeliydi. Kuduz olabilir. Kedi köpeklerlen yasayan toplum hale geldik. Bati sayesinden. bati hayranligindan, ülkemiz nereye gidiyor? Hep beraber dua adelim.

4
1
yanıtYanıtla
46:

Beledıye toplayıp bunları ıne yapıor kulagına kupe takıp gerı getırıyo sokaklarda kopek ıstemıyouz cocuklara gecmıs olsun

4
0
yanıtYanıtla
Brütüs:

Pitbull, dogo gibi labrador cinsi köpeklerin, beslenmesi, üretilmesi kesinlikle yasaklanmalı.

2
1
yanıtYanıtla
Sözün özü:

İtlaf edilmeleri gerekir.

1
1
yanıtYanıtla
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title