Haberler

Öğretmen, uyuşturucu parası için yakın arkadaşının çocuğu olan öğrencisini kaçırdı

Güncelleme:

Güney Afrika'da, 6 yaşındaki kız çocuğunu uyuşturucu parası için öğretmeninin kaçırdığı ortaya çıktı. Öğretmenin çocuğun annesiyle yakın arkadaş olması ise dikkat çekti.

Güney Afrika'da akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. Amy-Leigh de Jager, dört adam tarafından annesinin yanından kaçırıldı. Kaçıran kişiler aileden 110 bin pound ( yaklaşık 800 bin TL) fidye istedi.

Kız çocuğunun kaçırılması olayını, 27 yaşındaki öğretmeni Tharina Human'ın planladığı ortaya çıktı. Olayda dikkat çeken bir diğer detay ise, çocuğun annesiyle öğretmenin yakın arkadaş olması oldu.

OLAY NASIL GELİŞTİ?

Amny, annesi Angeline ile okuldan çıktıktan sonra dört adam yanlarına yaklaşarak çocuğu kaçırdı. Kız çocuğunu kaçıran kişiler, yaklaşık dokuz saat sonra çocuğun babasını arayıp fidye istedi.

Öğretmen, uyuşturucu parası için öğrencisini kaçırdı

ÇOCUĞU CADDE ÜZERİNDE AĞLARKEN BULDULAR

Medya olayın üzerine gidince tedirgin olan fidyeciler, kız çocuğunu gece saat 02:00 sıralarında bir cadde üzerine bıraktılar. Meyhaneden çıkan bir çift, kızı cadde üzerinde ağlarken buldu. Çift çocuğu polise teslim etti. Polis, olayda parmağı olduğunu düşündüğü iki kadın ve bir adamı gözaltına aldı.

Polisin yakaladığı isimler arasında küçük çocuğun öğretmeni Tharina Human vardı. Olayın baş planlayıcısı olan öğretmenin, kaçırılan çocuğun annesinin yakın arkadaşı olduğu öğrenildi. İkilinin sosyal medyada birçok fotoğrafı var.

Öğretmen, uyuşturucu parası için öğrencisini kaçırdı

Öğretmen, uyuşturucu parası için öğrencisini kaçırdı

UYUŞTURUCU PARASI İÇİN YAPMIŞ

Yerel kaynaklar, öğretmenin uyuşturucu bağımlısı olduğunu ve uyuşturucu aldığı kişilere borcunu ödemek için öğrencisini kaçırdığını yazdı.

Polis, öğretmenle birlikte iki kişiyi tutuklarken, olaya karışan diğer şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Güney Afrika Haberler

Bakmadan Geçme

ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Göz seğirmesi neden olur? Göz seğirmesi belirtileri, ne anlama geliyor? Fatih Mehmet Maçoğlu'nun yeni işi ne? Maçoğlu'nun yeni mesleği ne oldu? ANOREKSİYA NEDİR? Nihal Candan'ın hastalığı anoreksiya ne, belirtileri neler?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title