Haberler

Öğretmen baba hemşire kızını boğarak öldürdü

Güncelleme:

Kilis'te sınıf öğretmeni baba, tartıştığı 26 yaşındaki hemşire kızını boğarak öldürdü. Polisi ararayarak kızını öldürdüğünü söyleyen baba, eve gelen polis ekiplerine teslim oldu.

Kilis'te öğretmen Mehmet K., tartıştığı kızı Çiğdem K.'yi (26) boğarak öldürdü. Mehmet K. ihbarda bulunduğu polis ekiplerine teslim oldu.

Saraç Mehmet Çavuş Mahallesi'nde meydana gelen olayda, Gaziantep Çocuk Hastanesinde görevli 26 yaşındaki hemşire Ç.K. ile sınıf öğretmeni babası M.K. tartıştı. Baba M.K. bir süre sonra kızı Ç.K.'yı yere yatırarak boğazını sıktı. Nefessiz kalan Ç.K. çağrılan ambulans ile Kilis Devlet Hastanesine kaldırıldı. Burada yapılan müdahalelere rağmen Ç.K. hayatını kaybetti.

POLİSİ ARAYIP TESLİM OLDU

Ç.K.'nın cesedi otopsi için Gaziantep Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı. Otopsinin ardından cenaze, polis nezaretinde ailesine teslim edilmek üzere cenaze aracıyla Kilis'e gönderildi.

Baba M.K. ise polisi arayarak teslim oldu.

Gaziantep Kadın Hastalıkları ve Çocuk Hastanesi yanık ünitesinde 1 yıldır hemşire olarak çalışan Ç.K.'nın tatil için Kilis'e geldiği öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Kilis 3. Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (47)

Tim0135:

Şimdiki nesil çok dik kafalı ve söz dinlemez kendine buyruk. Koca bir burunları var çevreyi göremiyorlar kibirden,Bn 35 yaşındayım daha babamın yanında ayağımı uzatamam. Bir arkadaşımın iki kızı lisede, laf söz hak getire! Ve bizim gençlerde ki kibir dünyada hiç bir nesilde yok, hep beğenilme, ego kaygısı. Baba haklı demiyorum kimsenin içinide bilemeyiz.Allah rahmet eylesin

78
21
yanıtYanıtla
AZRAİL:

FOTOĞRAFINDA DA ÖLECEKMİŞ GİBİ BAKIYO. . .

6
47
yanıtYanıtla
dcfass:

mal mısın yaw ne alaka

yanıt10
yanıt0
ccc:

Allah Allah kardeşim mal mısın

yanıt11
yanıt1
CCCC:

MAL ADAM

yanıt4
yanıt1
Gorgusuz:

Tovbe yarabbim

yanıt0
yanıt0
VİCDAN:

Sen anlıyorsun bu işlerden . Seni mezarliğın kapısına bekçi yapmak lazım.

yanıt0
yanıt0
Garpuzcu:

Şu gözlere baksana yılan gibi, neden öldürdüğüne şaşmamalı.

3
25
yanıtYanıtla
Finlandali TURK:

Bu ögretmen kendi kizinin canini böyle alabiliyorsa, kim bilir kendi ögrencilerine bakalim ne turden iskenceler yapti.

16
8
yanıtYanıtla
Ben:

böyle bir yorum yapacak yarim akıllı bekliyordum. Aha da geldi..

yanıt6
yanıt2
Tüm 47 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title