Haberler

Hafriyat kamyonlarının kullandığı yolda, öğrencilerin tehlikeli yolculuğu

Güncelleme:

İstanbul Sultangazi'de toplu taşıma araçlarının yetersiz olması nedeniyle öğrenciler, hafriyat kamyonlarının vızır vızır geçtiği yolda yürüyerek okullarına ulaşmaya çalışıyor.

Sultangazi'de yakın mesafede bulunan 4 okulun öğrencileri okula ve evlerine gidebilmek için her gün kilometrelerce yürüyor. Toplu ulaşımın yetersiz, servisin pahalı olduğu belirten öğrenciler hafriyat kamyonlarının da kullandığı yoldaki tehlikeli yolculuğu kameralara yansıdı.

UZUN SÜRE YÜRÜMEK ZORUNDA KALIYORLAR

Sultangazi Merkez Habibler Mahallesi'nde eğitim veren 4 farklı lisenin öğrencileri, okula ve evlerine gitmek için her gün hafriyat kamyonlarının da geçtiği yolda uzun süre yürümek zorunda kalıyor. Toplu taşıma araçlarında da tıka basa yolculuk yapan öğrencilerin zorlu ve tehlikeli yolcuğunu görüntüledi.

TOPLU TAŞIMA SEFERLERİNİN ARTIRILMASINI TALEP EDİYORLAR

Merkez Habibler Mahallesi'nde bulunan Hacı Ayşe Ateş Anadolu Lisesi, Fuat Sezgin Anadolu Lisesi, Sultangazi Anadolu Lisesi ve Hasan Celal Güzel Anadolu Lisesi'nde yaklaşık 4 bin öğrenci eğitim görüyor. Öğrencilerin bazıları öğrenci servisinin yanı sıra okula ve eve gidebilmek için toplu taşıma araçlarını tercih ederken, bazıları da her gün kilometrelerce yol yürüyor. Servis ücretlerini pahalı bulan, toplu taşıma araçlarının tıka basa dolu olmasından dolayı okula ve evlerine yürüyerek gitmeyi tercih eden öğrenciler otobüslerin seyrek geçtiğini söylediler. Yürüyüş sırasında bazı öğrencilerde otostop çekerek evlerine gidiyor. Hafriyat kamyonlarının da kullandığı yolda her gün otostop çekerek evlerine giden bazı öğrenciler ise toplu taşıma seferlerinin artırılmasını talep ediyor.

KAVGA EDEN ÖĞRENCİLER KAMERADA

Trafiğin en işlek olduğu Eski Edirne Asfaltı Caddesi'nde zaman zaman öğrenciler arasında tekmeli yumruklu kavgalar yaşanıyor. Akan trafiğin içinde kavga eden öğrenciler kendi canlarını tehlikeye atarken, sürücülere de zor anlar yaşatıyorlar. Kavga eden öğrencileri ise yoldan geçen sürücüler araya girerek ayırıyor.

İşte o görüntüler;

Hafriyat kamyonlarının kullandığı yolda, öğrencilerin tehlikeli yolculuğu

Hafriyat kamyonlarının kullandığı yolda, öğrencilerin tehlikeli yolculuğu

Hafriyat kamyonlarının kullandığı yolda, öğrencilerin tehlikeli yolculuğu

Hafriyat kamyonlarının kullandığı yolda, öğrencilerin tehlikeli yolculuğu

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Anadolu Lisesi Sultangazi Haberler

Bakmadan Geçme

Fenerbahçe Beko - AS Monaco maçında ne oldu? Fenerbahçe Beko - AS Monaco maçından görüntüler! Survivor'da dün akşam kim elendi? 9 Mayıs Survivor elenen isim kim? KOÇ METALURJİ ne zaman halka arz olacak? Koç Metalurji kaç lot verir? İstanbul'da bugün yağmur yağacak mı? İstanbul'da bugün hava nasıl olacak, sıcak mı, yağmurlu mu? 9 Mayıs Perşembe hava durumu! 10 Mayıs Cuma günü okullar tatil mi? 10 Mayıs'ta okullar tatil edilecek mi? İOKBS BURSLULUK SINAV SONUÇLARI 2024! İOKBS bursluluk sınav sonuçları ne zaman, hangi tarihte açıklanacak? SURVIVOR FURKAN KIZILAY KİMDİR? Furkan Kızılay kaç yaşında, nereli? Furkan elendi mi? 9 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? SURVIVOR'DA KİM ELENDİ? Survivor All Star'da elenen yarışmacı kim oldu? Afrika çöl tozu Türkiye'ye geliyor 9-10 Mayıs: Çöl tozu hangi illere yağacak, kaç gün sürecek? Meteorolojiden Arabistan ve Afrika çöl tozu uyarısı! GELİNİM MUTFAKTA 9 MAYIS 2024 İZLE | Gelinim Mutfakta bugün kim birinci oldu, çeyrek altın aldı? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 9 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? 9 Mayıs 2024 Perşembe TV YAYIN AKIŞI: Televizyonda bugün neler var? Kanal D, Star TV, ATV, Show TV, TRT1, NOW TV MÜGE ANLI CANLI İZLE! #128204 9 Mayıs Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Resmi Gazete bugün (9 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024!
500

Yorumlar (14)

aksaray:

EY CHP ey PKK nın hizmetçisi chp liler hani herşey güzel olacaktı. sizlerin zihniyeti ile ancak bu kadar olur

2
9
yanıtYanıtla
önemli degil:

daha önce limuzinle gidiyorlardi di da biz mi görmedik

yanıt6
yanıt0
boş aksaray:

haklısınız yıllarca çözüme ulaşılmamış sizde 6 ayda mucize bekliyorsunuz hadi ordan hadi hadi hadi boş beyin

yanıt4
yanıt0
MURTAZA:

İBB napıyor şu an merak ediyorum, bu böyle metrobüse çözüm olarak Altunizadeye 2 tane metrobüs boş gelince çözülür dedi yok, Beşiktaştan ortaköy tarafına araç yok gelse binilmiyor. Marmaray sefer aralıkları çok fazla onunla ilgili bir şey de yok. Bence herşey aynı belkide daha kötü

2
2
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

EEEEEEEEEE ISRAFI ENGELLİYOR ADAM NAPSIN. . . . . ))))))

2
2
yanıtYanıtla
A1:

HERSEY HANI COK GUZEL OLACAKTI NEOLDU ADAM ISTANBULU BIRAKIP KANADA VE AVRUPAYA ACILDI

2
1
yanıtYanıtla
Göktürk:

Haklısınız İstanbul''u bu sevimsiz e emanet edenler düşünsün. Pardon siz düşünemiyordunuz dimi.

yanıt1
yanıt2
FİLO:

A1 MİSİN NESİN SANA SÖYLÜYORUM . ULAN HEMEN ASIP KESMEYE NE KADAR MERAKLISINIZ BEEE. DİKKAT ETTİYSEN HABERDE DİYORKİ SERVİSLER PAHALI DİYOR YANİ HAYAT PAHALI DİYOR BUNA NEDEN YORUM YAPMIYORSUN ACABA. BU HAYATI HERŞEY GÜZEL OLACAK DİYEN ADAM PAHALILAŞTIRMADI. . . . . .

yanıt4
yanıt1
a4:

20 YIL YÖNETENLERE BİR ŞEY DİYECEK MİSİN 20 YIL NE YAPMIŞLARDA BU ÇOCUKLAR BU HALDE DİYE SORACAK MISIN PEKİ

yanıt6
yanıt3
Adınızı Yazın:

Çok kötü bir manzara

2
0
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title