Haberler

Can Yaman'ın Ödül Almaya Kalkarken Demet Özdemir'in Bacağına Dokunması Aşk İddialarını Doğruladı

Güncelleme:

GQ Türkiye'nin gecesinde yılın yükselen oyuncusu ödülünü alan Can Yaman'ın sahneye çıkmak için yerinden kalkarken adı aşk dedikodularına karışan Demet Özdemir'in bacağına dokunması dikkatlerden kaçmadı.

GQ Türkiye, 2018'de başarıları ve stiliyle dikkat çeken erkekleri ve yılın kadınını seçti. GQ tarafından dünya çapında 23 yıldır sürdürülen etkinlik, Türkiye'de yedinci kez düzenlendi. Gecede ödül alan Can Yaman'ın rol arkadaşı Demet Özdemir'in bacağını dokunarak yerinden kalması geceye damga vurdu.

YILIN YÜKSELEN OYUNCUSU SEÇİLDİ

Erkenci Kuş dizisinin başrol oyuncusu Can Yaman, dün düzenlenen törende Yılın Yükselen Oyuncusu ödülüne layık görüldü. Yaman ödülünü oyunculuğuyla her projede dikkatleri çeken Gökçe Bahadır'dan aldı.

Ödül Alan Can Yaman, Demet Özdemir'e Övgü Yağdırdı

DEMET'İN BACAĞINA DOKUNARAK KALKTI

Öte yandan Can Yaman'ın ödül almak için kalktığı esnada yanında oturan Demet Özdemir'in bacağından destek alarak kalması da dikkatlerden kaçmadı.Yakışıklı oyuncunun bu hamlesi ikilinin arasındaki aşk iddialarını doğrular niteliğindeydi. Özdemir, ödül alan rol arkadaşı yerine oturmadan önce öperek tebrik etti.

Ödül Alan Can Yaman, Demet Özdemir'e Övgü Yağdırdı

"DEMET SAYESİNDE SETE KEYİFLİ GİDİYORUM"

Yaman ödülünü alırken "Demet sayesinde sete çok keyifli gidiyorum. Onunla sahneyi paylaşmak çok keyifli, yarısı ona ait tüm ödüllerimin" dedi.

Ödül Alan Can Yaman, Demet Özdemir'e Övgü Yağdırdı

GECEYE CAN'IN ANNESİYLE KATILDI

Başarılı oyuncu Demet Özdemir, geceye adı aşk dedikodularına karışan Can Yaman'ın annesine katıldı. Özdemir'in bu hamlesi ise aşk iddialarını güçlendirmiş oldu.

Ödül Alan Can Yaman, Demet Özdemir'e Övgü Yağdırdı

"TARKAN VE AHMET KAYA'YI ÇOK SEVERİM"

Ödül töreninde önce muhabirlerin sorularını yanıtlayan Can Yaman, hayran olduğu şarkıcıları açıkladı. Yaman, "Ortamda sahne varsa illa sahneye çıkıp, ortamın enerjisine katkıda bulunmak istiyorum. Ben Tarkan'ı çok severim. Onun sesi enstrüman gibi. Tarkan, başka bir şey. Onun dışında Ahmet Kaya'yı da çok severim" dedi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Demet Özdemir Can Yaman Türkiye Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

23 Ekim hangi burç? Ekim'in 23'ü hangi burçtur? 23 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 23 Ekim hangi burca ait? 22 Ekim hangi burç? Ekim'in 22'si hangi burçtur? 22 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 22 Ekim hangi burca ait? MHK nedir, açılımı nedir? MHK üyeleri kimlerdir? MHK başkanı kimdir? Beşiktaş Ankaragücü maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) BJK Ankaragücü maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Survivor Birleşme partisi ne zaman 2024? Yalı Çapkını dizisi nerede çekiliyor, hangi yalıda, nasıl gidilir? Hucurat Suresi kaç sayfa? Kur'an-ı Kerim'de Hucurat Suresi kaçıncı cüz, hangi sayfada, sayfa kaçta? Hucurat Suresi kaç ayettir, ayet sayısı kaç? Dünyanın en güzel kadını kim seçildi 2021? Dünyanın en güzel 100 kadını listesi ve isimleri! Türkiye'nin ve dünyanın en güzel kadını kim? Ünlü Harfler (Sesli Harfler) hangileridir? Sessiz harfler neler? İnce ve Kalın ünlü harfler nelerdir? Ünlü (Sesli) Harfler ve Ünsüz (Sessiz) Harfler! İstanbul ilçeleri! İstanbul'un tüm ilçeleri nelerdir? İstanbul'un kaç ilçesi var? İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası ilçeleri hangileri? Dünya karizma günü nedir? Dünya Karizma Günü ne zaman? Karizma nedir? Karizmatik ne demektir? Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki!
500

Yorumlar (25)

JÜL SEZAR:

zamanında ahmet kayaya bu kadar deger verseydınız suan yenı ahmet kaya sarkıları dınlıyor konserlerı ıcın sıra beklıyor olacaktık.

6
11
yanıtYanıtla
Birkul:

Bu kız sana bir sır vereceğim adlı dizide ne kadar güzeldi yüzüne ne yaptırmışsa bütün sadeliği güzelliği gitmiş yazık

11
3
yanıtYanıtla
Magazin:

Kız cirkin

4
10
yanıtYanıtla
ENS:

TAMAM KIZIMIZ GENÇ, BAKIMLI, AMA ÖYLE AMAN, AMAN GÜZEL FALAN DEĞİL! BURUN YAPISINA BAKIN ANINDA BELLİ OLUYOR.

6
6
yanıtYanıtla
Dürbünlü:

bu ünlüler bir yerlere geldikten sonra türklükten çıkıyorlar tamamen ingiliz gibi yaşıyorlar.

6
4
yanıtYanıtla
6X LMG Scope:

Ünsüzler bile böyle yaşıyor artık bro

yanıt3
yanıt0
derya:

buda kiminle bas rol oynuyorsa ona asik oluyor, sonra ünlüler öpüsme sahnelerinden etkilenmiyoruz diyorlar, nah etkilenmiyorsunuz

9
0
yanıtYanıtla
Brütüs:

Bu nasıl bir geyik ya. Nasıl bir başarı ki, ödül almış. Uluslararası alanda ne yapmış. Bu aşk geyikleri de ayrı bir konu. Boş gündem.

6
3
yanıtYanıtla
aman aman:

anlık günlük arzuların adını aşk koymayın lütfen. Aşkın anlamını kirletiyorsunuz. aşk sadakattir. Ölesiye sevdadır. Bunlar ise oynadığı dizilerdekilerle aşna fişne yapan günlük insanlardır.

7
1
yanıtYanıtla
benfi:

KİM LA BUNLAR NERESİ ÜNLÜ BUNLARIN

4
4
yanıtYanıtla
Tüm 25 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title