Haberler

    Cinsel organının göründüğü video Nusret Gökçe'nin başına iş açtı

    Güncelleme:

    Dünyaca ünlü iş insanı ve sosyal medya fenomeni Nusret Gökçe'nin geçtiğimiz aylarda yayınladığı videoda cinsel organı gözükmüştü. Bir takipçisi "Halkın ahlakını bozuyor" diyerek şikâyette bulundu. Savcılık Nusret Gökçe hakkında soruşturma başlattı.

    Nusret Gökçe, geçtiğimiz aylarda 33 milyon takipçisi bulunan sosyal medya platformunda bir video paylaşımı yapmıştı. Video içerisinde yatağa bornoz ile atlayan Nusret'in mahrem yeri açık bir şekilde görünmüştü. Takipçisi olan bir vatandaş rahatsızlığı dile getirmek için savcılığa şikâyette bulundu.

    "HALKIN AHLAKINI BOZUYOR"

    Günaydın'da yer alan habere göre; Vatandaş dilekçesinde, paylaşılan video görüntünün halkın ahlakını bozacak şekilde olduğunu dile getirerek video görüntü ile birlikte şikâyetçi oldu. Savcılık, şikayetin ardından fenomen Nusret hakkında soruşturma başlattı.

    Kaynak: Hürriyet / Magazin

    Nusret Gökçe Magazin Haberler

    Bakmadan Geçme

    Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
    500

    Yorumlar (51)

    D:

    SONUN DA BU NE İGRENÇLİK. FAKİR GÖSTERSE ŞİMDİYE ASILMIŞTI

    50
    6
    yanıtYanıtla
    uzgun:

    zavalli halkim nelerle ugrasiyor

    30
    4
    yanıtYanıtla
    Savcılık:

    Bu sonradan görme tip topluma kötü örnek oluyor ve ağır ceza hak ediyor

    16
    5
    yanıtYanıtla
    coni:

    hakimi mesgul etme adaleti yavaslatma hepsi cebimizden cikiyo ey issiz arkadas orasi instagram ozel alan takip etme kullanma

    9
    9
    yanıtYanıtla
    tt:

    fırsatçılık yapmış şikayet eden boş arkadaş

    9
    8
    yanıtYanıtla
    ZZ:

    en azından senin gibi asalak değilmiş. herşeye tepkisiz kala kala odun olduk. iyi etmiş vatandaş

    yanıt6
    yanıt3
    suskun:

    tipe bak hele at hırsızı :)

    16
    1
    yanıtYanıtla
    mİRALAY:

    Edep olmayan yerde Ahlaksızlık olur.

    15
    1
    yanıtYanıtla
    Freelyshout abonesi:

    Adamın çokta umurundaydı... Reklamın iyisi kötusü olmaz.

    15
    1
    yanıtYanıtla
    murtaza:

    mahkemeye basvuran uyanık vatandas iyi taktik takip etme kardeş sende takip etmişsin ki görmüşsün nusretçik i :)

    10
    5
    yanıtYanıtla
    Tüm 51 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title