Haberler

Nuran Tanrıverdi Resim Sergisi Açıldı

İzmirli sanatçı Nuran Tanrıverdi'nin Şarap ve Kadın temalı resim sergisi Çeşme Marina'da açıldı.

İzmirli sanatçı Nuran Tanrıverdi'nin Şarap ve Kadın temalı resim sergisi Çeşme Marina'da açıldı.

Art Gallery'de açılan sergiye ilişkin AA muhabirine açıklamada bulunan Tanrıverdi, kadının ve şarabın çok hassas olduğunu belirtti.

Eserlerinde şarabın rengi olan kırmızıyı ağırlıklı olarak kullandığını söyleyen Nuran Tanrıverdi, şunları ifade etti:

"Burada hepsi tuval üzerine yağlı boya olmak üzere 18 tablo bulunuyor. Bu sergi özellikle Wine Art Gallery için özel olarak hazırlandı. Sergiyi gezen ziyaretçiler özellikle renkleri çok çarpıcı buldular. Bu tepkiler benim için çok sevindirici. Benim resimlerimde insan yüzleri anonim. Hepsi benim kendi doğurduğum insanlar. Hiç biri var olmuş değiller. Bu sergide herkese hitap eden resimler bulunuyor. Kırmızı şarabı sevdiğim için sergilenen eserlerde kırmızı renk ağırlıklı oldu. "

Şu ana kadar 20 kişisel sergi gerçekleştirdiğini de sözlerine ekleyen Nuran Tanrıverdi, "Almanya'da uzun yıllar mimar olarak çalıştıktan sonra resim çalışmalarına yöneldim. Kendime ait Atölye EN isimli sanat galerimde çalışmalarımı sürdürüyorum. Ziyaretçilerimiz sergimizi 10 gün daha gezebilirler" dedi.

- İZMİR

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title