Haberler

Nihat Hatipoğlu'nun Programında Kendisini Kaybeden Yaşlı Kadın Sosyal Medyada Gündem Oldu

Güncelleme:

ATV ekranlarında yayınlanan Nihat Hatipoğlu ile iftar programına ilahi rap şarkısı söylendiği sırada kendini kaybeden yaşlı kadın damga vurdu.

Nihat Hatipoğlu'nun programında ilahi rap söylediği sırada kendinden geçen yaşlı kadının halleri sosyal medyada çok konuşuldu.

KENDİNİ MÜZİĞE KAPTIRDI

Nihat Hatipoğlu'nun programında sahneye çıkan sanatçı ilahiyi rap müzik şeklinde söyledi. İlahinin söylendiği sırada yaşlı bir kadın kendini müziğe kaptırarak kendinden geçti. Bu görüntüler sosyal medyada gündem yarattı. Birçok sosyal medya kullanıcısı teyzenin o hallerine yorumlarını esirgemedi.

Nihat Hatipoğlu'nun Programında Kendisin Kaybeden Yaşlı Kadın Sosyal Medyada Gündem Oldu

"ÜNLÜ BİRİNİ ÇOK SEVİYORUM"

Akademisyen ve ilahiyatçı Nihat Hatipoğlu, dün gece ATV'de yayınlana sahur özel programında seyircilerin sorularını yanıtladı. Bir erkek seyircisinin televizyoncu Acun Ilıcalı'ya karşı duygularını anlatmasıyla Hatipoğlu ne diyeceğini bilemedi. Hatioğlu'na soru sormak için mikrofonu alan genç adam, "Ben küçüklüğümden beri Türkiye'deki ünlü birini çok seviyorum. 10 yıldır bu programı izliyorum bu soru daha önce sorulmadı. Ona olan sevgimi ve onun için yaptıklarımı kalbinde hissetmesi için bir dua var mı? Bu kişi de Acun Ilıcalı'nın kalbinde beni hissetmesi için ne yapmam gerekiyor." dedi.

Nihat Hatipoğlu'nun Programında Kendisin Kaybeden Yaşlı Kadın Sosyal Medyada Gündem Oldu

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Nihat Hatipoğlu Sosyal Medya Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500

Yorumlar (149)

Uzun adam:

Teyze kendini müziğe değil zikre kaptırdı cahil Osmanlı torunu...

16
18
yanıtYanıtla
ABC:

zikir deli işidir ruh hastası tehlikeli psikopat insan diyorlar

yanıt4
yanıt2
#Yorumcu:

Ağlanacak halimize gülüyoruz cahil cehalet korkunç bir seviyede

31
2
yanıtYanıtla
ZAMANIN RUHU:

Ahirzamanın zirvesine yol alıyoruz. . .

yanıt6
yanıt1
Ayıp edep yahu:

Ne çekemeyen insanlarsınız siz bi Nihat Hatipoğlu kadar okuyun onun seviyesine erisin sonra ona çamur atın

6
25
yanıtYanıtla
SÜMBÜLLÜ:

Adnan Hoca çıksın Nihat Hoca ile program yapsın aynı oldular. Bu adam bir de bilim yuvasında REKTÖR. Ey Türkiye ne hallere düştün sen. .

27
4
yanıtYanıtla
SÜMBÜLLÜymüş:

adamın ne suçu var şimdi senin bu yaptıgın yorumdan damı o sorumlu lan hep birilerinin açıgını arıyruz hadi ozaman git sen o Bilim yuvasında Rektör ol

yanıt5
yanıt9
sümbüllünün avukatı:

sümbüllü reis doğru konuşmuşsnunj ama burası isveç değil, arap ülkesi olduk artık-masallara hikayelere devam

yanıt3
yanıt0
imam ek deisti:

bu bidon kafalılar oy kullanıp geleceğimizi mahvettiler

25
5
yanıtYanıtla
DELİDİR NE YAZSA YERİDİR:

Böylesine kariyer yapmış ve akademisyen ünvanı alan bir kişi bu olaylara nasıl izin veriyor ? TV proğramı yapan kişileri toplayıp ; Arkadaşlar , dinimizde böyle bir şey yok , bunu yaparsak kişileri yanlış yönlendirmiş oluruz demesi lazım değil mi? Demek para nelere kadir . Din, min tanımıyor

25
4
yanıtYanıtla
Tüm 149 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title