Haberler

Nihal Candan, İkinci Kez Survivor'a Katılacak

Güncelleme:

Yarıştığı dönemde takımın en zayıf halkası olarak gösterilen Nihal Candan, yeniden Survivor'un kadrosuna dahil oluyor.

Acun Ilıcalı'nın hazırlayıp sunduğu Survivor, 2019 yılında da tüm heyecanıyla devam ediyor. Bu yıl Türkiye - Yunanistan formatıyla ekranlara gelen Survivor'a sürpriz bir ismin dahil olacağı iddia edildi.

Kulislerde dönen iddialara göre 2016 yılında Survivor'a katılan ve istediği gibi performans sergileyemeyen Nihal Candan'ın yeniden yarışmaya katılacağı iddia edildi. Nihal Candan'ın kardeşi Bahar Candan ise bu iddiaları doğrulayan nitelikte paylaşımlar yaptı.

Nihal Candan, İkinci Kez Survivor'a Katılacak

NİHAL SURVİVOR'A GİDİYOR

Yarışmaya katıldığı dönemde ekibin en zayıf halkası olarak görülen Nihal Candan, yeniden Survivor'a katılıyor. Dün akşam birlikte yemek yiyen kardeşlerden Bahar Candan, ablasının Survivor'a gideceğini doğruladı. Ablasıyla yemek yerken fotoğraf paylaşan Candan, "Survivor'dan önce son balıklar" notunu yazdı.

Nihal Candan, İkinci Kez Survivor'a Katılacak

Nihal Candan, İkinci Kez Survivor'a Katılacak

Nihal Candan, İkinci Kez Survivor'a Katılacak

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Acun Ilıcalı Bahar Candan Nihal Candan Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (70)

ahmet:

bu yıl acun Türkiyeyi yunana karşı rezil etmeye karar vermiş anlaşılan. sabriye bir bu çatlak iki. yunanlılar bunları kuş niyetine diri diri yerler. Türkiyede arasan bunlar kadar becereksizini bulamazsın.

15
4
yanıtYanıtla
Leda:

Yunan takımına gönderin o zaman!! Türkiye takımına verirseniz takımın sonu olur. Kaplumbağa bile bu kızdan daha hızlı. .

16
2
yanıtYanıtla
CAMCAM:

REYTİNG DÜŞÜNCE ACUN DA ŞAŞIRMIŞ BARİ TEYZENİDE YARIŞTI. R SURVİVOR BİTMİŞTİR BEYLER.

16
2
yanıtYanıtla
ÜLKEYİ BUNLAR MI TEMSİL EDECEKK...:

BU NEDİR YAHUUU BI SURVIVOR KEYFIMIZ OLUYORDU HER SENE . . BU Sabriye yı görunce zaten dedım bu ne bıde nıhal cıktı basımıza. . bunlar mı temsıl edecek ülke takımı dıye bızı . . gelsın bı nagehan damla o zaman seve seve ızlerıdmmm. . . ASLAAAA IZLEMEM BU SAATTEN SONRAAAAA kaybdıp sınır oalcagımızaaa

12
3
yanıtYanıtla
Ayten cimen:

Baska uyuz kalmadi bide onu gotursun tam olsun bide halktan birini gotursun bakalim yok illa bizi rezil edecek birini daha bulmus bunlari gorenler turk halkinin beyni gelismemis diye dusunucek artik nihal kimki yarismaya onu goturiyo

yanıt1
yanıt0
Ha ha:

Ne alka takıma böyle mi destek oluyosunuz

yanıt1
yanıt0
BY:

artık izlenmez oldu senin ne işin var yunanlarla yarışma yapıyorsun eskisi gibi yapsana

11
2
yanıtYanıtla
55samsun:

acun ne yapacağını şaşırdı. . reyting yerlerde mi ne?gerçi bu sene seyretmiyorum

10
3
yanıtYanıtla
Yok artik:

Yunanistan takimi katerina dalaka gibi en guclu yarismacisini getiriyor,oyun kazanmak için.sen ise en zayif halkalari getirme pesindesin,sabriye ve nihal gibi...oldu mu simdi oldu mu bu...yazik!!!

9
2
yanıtYanıtla
Sinan:

Acun yanlış yoldasın. Üç beş kuruş para için (reyting) güzel ülkemizin gururunu yerle bir ediyorsun. Bu yılki yarışmacıları çokmu aradın

9
2
yanıtYanıtla
Tüm 70 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title