Haberler

Hollywood Yıldızı Nicole Kidman'dan Türkiye'ye Övgü: Müziğinizi ve Yemeğinizi Çok Sevdim

Güncelleme:

Yeni filmiyle sinema salonlarında fırtınalar estirecek olan Hollywood yıldızı Nicole Kidman, Kanal D Haber'e konuk oldu. Güzel oyuncu, Türkiye'ye hayran kaldığını ve tekrar gelmek istediğini söyledi.

Hollywood yıldızı, konuk olduğu Kanal D Haber'de Barbaros Tapan'ın sorularını yanıtladı, Türkiye'deki kadınlara güzellik tüyoları verdi.

TÜRKİYE'YE ÖVGÜLER DİZDİ

, Kanal D Haber'de, Barbaros Tapan'ın sorularına yanıt verirken, Türkiye'ye övgüler dizdi. Oyunculuktaki başarısının yanı sıra güzelliğiyle de dillere destan olan Kidman, Türkiye'deki kadınlara güzellik sırlarını açıkladı.

Nicole Kidman: Müziğinizi ve Yemeğinizi Çok Sevdim!

''AKTÖR OLARAK BUNU OYNAMAK HEYECAN VERİCİ''

"Destroyer" filmindeki rolü hakkında açıklamalarda bulunan , fiziksel değişimin zorluğuna vurgu yaparken, "Bunun için hazır ve istekliydim, yapmak istedim. Ulaşmak istediğiniz hedefler vardır ve bu yapmak istediğim bir şeydi. Bir filmde daha genç ya da daha yaşlı birini oynadığınızda onun bütün hayatını görmek ve göstermek zorundasınız. Bir aktör olarak bunu oynamak çok heyecan vericiydi.'' dedi.

Nicole Kidman: Müziğinizi ve Yemeğinizi Çok Sevdim!'Destroyer' filminden Nicole Kidman

''GÜZELLİK SIRRIM, GÜNEŞ KREMİ''

Türk kadınları adına güzellik sırlarının neler olduğunu soran Tapan'a güzel oyuncu, sırrının güneş losyonları olduğunu belirterek, "Her zaman güneş kremi kullanırım. Ve sevgi. Eğer aşıksanız, ve bu iyi bir aşksa, bu en iyi güzellik kaynağıdır" ifadelerine yer verdi.

Nicole Kidman: Müziğinizi ve Yemeğinizi Çok Sevdim!

''İSTANBUL'U GÖRMEK İSTİYORUM''

Türkiye'ye olan hayranlığını ise ,"Türkiye'yi ziyaretimde bu kadar güzel bir ülke olduğuna inanamadım. Muhteşemdi. Müziğini ve yemeklerini çok sevdim. Sanırım insanlarınız sıcak ve eğlenceli. Yeniden gelmek istiyorum ve hiç görmediğim İstanbul'u görmek istiyorum" şeklinde konuştu.

Nicole Kidman: Müziğinizi ve Yemeğinizi Çok Sevdim!

Nicole Kidman: Müziğinizi ve Yemeğinizi Çok Sevdim!

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Nicole Kidman Hollywood Kanal D Magazin Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (15)

Adınızı Yazın:

Turkiye guzelde bizim miletimiz kiymetini bilmiyor

24
1
yanıtYanıtla
Ad:

Bu kadina asigim ya allah nasil bir guzellik vermis

5
5
yanıtYanıtla
Aptal Şapşik:

Raki Kebab Çok Güzel İstanbul Çok Güzel Yine Gelecek Ben

1
0
yanıtYanıtla
Krem sürer güneşli havalarda gezmez:

Sonbaharda tatile çıkar plaja inip yüzmez

0
1
yanıtYanıtla
MERT:

Güneş losyonları 3, 4 saat suda tesirini kaybetmez denizi gire bilirsin genelde güneşden korur

yanıt1
yanıt0
Güneş Kremi sürmüş:

Güneşli havada hürmüş

0
1
yanıtYanıtla
Güneşten kaçar:

Kremle cilt açar

0
1
yanıtYanıtla
tonton can:

ülke ihtiyarların son vurgun yerine döndü gençliğinde neredeydin nikol nine ????????????????????

0
1
yanıtYanıtla
SO WHAT ABİCİM?:

kafayı yemiş olmalısın nicole.

1
0
yanıtYanıtla
ONUR:

Avustralyalı ve amerikali, Australia and united states Dogum yeri Avusturalya, Sydney

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title