Haberler

Nesrin Cavadzade, Milyonluk Takılarıyla Törene Damga Vurdu!

Güncelleme:

Oyuncu Nesrin Cavadzade, GQ Türkiye Men Of The Year Ödül Töreni'nde taktığı 2,5 milyon TL'lik takılar ile sosyal medyada gündem oldu. Cavadzade, takıları için özel koruma tuttu.

GQ Türkiye Men Of The Year Ödül Töreni, adeta ünlüler geçidi olmasının yanısıra Türkiye hala etkisini üstünden atamadı. Özellikle de en son "Bizim Hikaye"de izlediğimiz güzel oyuncu Nesrin Cavadzade'nin Milyon TL'lik takıları ve takıları korumak için tuttuğu korumalar olay yarattı. Instagram hesabından takıları için paylaşım yapan başarılı oyuncu, yılan göndermesi ile merak konusu oldu.

Nesrin Cavadzade'den Manidar Yılan Göndermesi!

"BU DA KOYNUNDA YILAN BESLEYENLERE GELSİN"

Yakında zengin bir kadın olarak ekranlarda karşımıza çıkacak 36 yaşındaki güzel oyuncu Nesrin Cavadzade, 2.5 milyon TL'lik Innova The Serpent adı verilen kişiye özel tasarlanmış takıları ile dikkatleri üzerine çekti. Hem kendini hem de takıları koruyan iki özel koruma ile dikkatleri daha fazla çeken Cavadzade, tören sonrası Instagram hesabından teşekkür mesajı yayınlarken altına "Bu da koynunda yılan besleyenlere gelsin" notunu düştü. Oldukça manidar bulunan bu ithaf hayranlarını düşündürdü.

Nesrin Cavadzade'den Manidar Yılan Göndermesi!

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Nesrin Cavadzade Instagram Türkiye Magazin Güncel Haberler

500

Yorumlar (17)

Şeriat:

Nesrn Cevadzade gibi bir Kafirle, İslam ve İnsanlık düşmanıyla birlikte olacağıma Yunan Askeriyle birlikte olurum daha iyi. Zavallı. Allah sana hidayet vermesin. Kibirli, beyin grizgahları gelişmemiş insanımsı varlık

3
5
yanıtYanıtla
onur:

yunan askeri kafir değil mi :D

yanıt1
yanıt0
hırbo:

nerden buluyo la bu karılar bu parayı

7
0
yanıtYanıtla
FANİ:

Biz bir tektaş alamadık sağlık olsun.

7
0
yanıtYanıtla
adanus:

allah daha çok versin çalışana veriyor

6
0
yanıtYanıtla
aşık:

valla nesrin fıstık gibi hatun altına takıya ihtiyacı yok bekar olsam peşini bırakmam şarap gibi hatun I Love you nesrin. .

1
5
yanıtYanıtla
hafizenur özpeker:

Nesrin CEVADZADE kendisi güzel yerinde hareket eden bir sanatçımız. Aldığı rollerde de oldukça başarılı

2
3
yanıtYanıtla
birikedimi7:

maliye uyumasın, nasıl alınmış o takılar

4
0
yanıtYanıtla
s2cipro:

ya sizene nasıl almışsa almış herkes kendi işine bakmış zenginin malı züğürtün çenesini yorarmış bu milletin gözüde başkasının malında hep

yanıt0
yanıt0
Ajah:

Dekolte versin puan veriyim böyle örtük olmuyor yada türban taksin oda olur Böyle güzel mi değil mi anlaşılmiyir

1
2
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title