Haberler

Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu Çiftinden Aşk Pozu!

Güncelleme:

Ünlü oyuncu Neslihan Atagül, eşi Kadir Doğulu'nun çektiği fotoğrafını sosyal medya hesabından, "Sevgilimin gözünden..." notuyla paylaştı. Fotoğrafa beğeni yağdı.

Ünlü oyuncu Kadir Doğulu, 2016 yılında meslektaşı Neslihan Atagül ile dünyaevine girmişti. Ünlü çiftin aşkları doludizgin devam ediyor. İkili, mutluluklarını sosyal medya hesaplarından takipçileriyle paylaşıyor.

Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu Çiftinden Aşk Pozu!

"SEVGİLİMİN GÖZÜNDEN..."

Ünlü oyuncu Neslihan Atagül, eşi Kadir Doğulu'nun çektiği fotoğrafını sosyal medya hesabından, "Sevgilimin gözünden..." notuyla paylaştı. Ünlü çiftin paylaşımına takipçileri de sessiz kalmadı. Atagül'ün bir takipçisi, "Çok yakışıyorsunuz mutluluğunuz daim olsun." yorumunu yaptı. Başka bir takipçisi ise, "Maşallah çok güzelsiniz." yorumunu yaptı.

Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu Çiftinden Aşk Pozu!

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Neslihan Atagül Sosyal Medya Kadir Doğulu Haberler

Bakmadan Geçme

Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY maçı ne zaman? #9917 Maç saat kaçta, hangi kanalda? Survivor Nefise kaza mı geçirdi, ne oldu? Survivor Nefise'nin son durumu ne? 23 Nisan'daki Dilan Polat gösterisine soruşturma başlatıldı mı? Dilan Polat taklidi için bakanlık harekete geçti!
500

Yorumlar (14)

Deliyürek:

Bu gibilerin aşkı evliliği aylıktır fazla sürmez!

1
17
yanıtYanıtla
NURCAN:

RABBİM SİZE BİR DE GÜZEL BİR EVLAT NASİP ETSİN TAÇLANDIRSIN İNŞALLAH SEVGİNİZİ :)

15
0
yanıtYanıtla
MÜHENDİS:

Allah bozmasın

13
0
yanıtYanıtla
Feryal:

İmreniyorum bunlarin aşklarina, bende bir gün aşik olursam aşkimi bunlar gibi doya doya yaşamak isterdim

9
0
yanıtYanıtla
Böcektolog:

Karadul da çiftleşirken erkeğini yiyip doyuyor

yanıt1
yanıt2
T:

Aynen katılıyorum. Bende öyle yapardım :-)

yanıt3
yanıt0
player:

böcektolog sesli güldüm :D

yanıt0
yanıt0
??:

Birbirine cok yakışıyorlar ALLAH ayırmasın inşallah mutlulukları daimi olur.

7
0
yanıtYanıtla
SEVIM:

cok tatlilar bayiliyorum her ikisinide oyunculuklarina da

4
1
yanıtYanıtla
CANKAN:

KEŞKE BENİMDE ÖYLE SEVGİLİM OLSA HERGÜN ONA KAHVALTI HAZIRLARDIM SAÇLARINI YIKAR KURUTURDUM

yanıt0
yanıt0
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title