Haberler

Genç kız, eski sevgilisiyle görüşen lise öğrencisini karnından bıçakladı

Güncelleme:

Karaman'da 16 yaşındaki genç kız, eski sevgilisi ile görüşen lise öğrencisini, "Neden eski sevgilimle çıkıyorsun" deyip, karnından bıçakladı.

Karaman'da, A.B. (16) iddiaya göre, eski erkek arkadaşı T.B. (17) ile görüşen lise öğrencisi H.U.'yu (16), "Neden eski sevgilimle çıkıyorsun" deyip, karnından bıçakladı. H.U., hastaneye kaldırılırken, A.B. ise polis ekiplerince yakalanarak, gözaltına alındı.

"NEDEN ESKİ SEVGİLİMLE ÇIKIYORSUN"

Olay, saat 17.30 sıralarında, Valide Sultan Mahallesi'ndeki lisenin önünde meydana geldi. A.B., iddiaya göre eski sevgilisi T.B.'yle görüşen H.U. ile lise önünde karşılaştı. A.B., H.U.'ya, "Neden eski sevgilimle çıkıyorsun" dedi. H.U. tepki gösterince iki genç kız arasında tartışma çıktı. Tartışmanın kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüşmesiyle A.B., yanındaki bıçakla H.U.'yu karnından yaraladı.

GENÇ KIZ, BIÇAKLA BİRLİKTE YAKALANDI

H.U. kanlar içerisinde yere yığılırken, A.B. olay yerinden kaçtı. Olayı görenlerin ihbarıyla bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. H.U., sağlık görevlilerince yapılan ilk müdahalesinin ardından ambulansla Karaman Devlet Hastanesine kaldırılarak tedaviye alındı. Kaçan A.B. ise kısa süre polis ekiplerince suç aleti bıçakla birlikte yakalanarak, gözaltına alındı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Karaman Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

Bakmadan Geçme

İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 11 Mayıs İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? Kimler Geldi Kimler Geçti 2. sezon olacak mı? Kimler Geldi Kimler Geçti dizisinin 2. sezonu var mı, ne zaman yayınlanacak? 14 Mayıs anneler günü mü? 14 Mayıs Salı anneler günü mü, özel gün mü? Anneler günü ne zaman 2024? Davaro filmi nerede çekildi? Davaro filmi hangi semtte, şehirde çekilmiştir? Sinan Ateş neden öldürüldü? Sinan Ateş ölüm sebebi ne, neden öldü? Sinan Ateş niye, kim tarafından öldürüldü? Kemal Sunal kaç filmde oynadı? Kemal Sunal kaç filmde yer almıştır? Pazartesi okul var mı? 13 Mayıs Pazartesi günü okul tatil mi, tatil edildi mi? Pazartesi günü resmi tatil var mı? Ali Koç aday olacak mı? Fenerbahçe Başkanı Ali Koç tekrar aday olacak mı, adaylığa başvuracak mı? Memur ve emekli zam oranı ne kadar? Memur ve emekli ne kadar zam alacak? Memur ve emeklinin temmuz zammı belli oldu! Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı ne zaman? Granada - Real Madrid maçı hangi kanalda, saat kaçta? Granada - Real Madrid maçı nereden izlenir? Yarın hava nasıl olacak? Yarın yağmur yağacak mı, yağmur var mı? 11 Mayıs Cumartesi – Pazar hava durumu! Canik dağları nerede? Canik dağları hangi ilde, hangi şehirde? Newcastle – Brighton maçı nereden, nasıl izlenir? Newcastle Brighton canlı yayın linki! Azerbaycan deprem mi oldu? Az önce nerede, kaç büyüklüğünde deprem oldu? 11 Mayıs Cumartesi depremler!
Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

500

Yorumlar (19)

güne suudilere söverek devam ediyorum:

ülke isik hizi ile ucurumdan düsüyor. .

12
3
yanıtYanıtla
adımı yazdım:

ama öyle demeyin mevzu oldumu ? müslüman bide deyip alay edersiniz ama laik bir cumhuriyet olduğumuzu unutursunuz

yanıt0
yanıt0
Az once bi haber izledim:

Turk dizilerinin deişmesi lazim. Hep silah bicak baska bisi yok

14
0
yanıtYanıtla
Gözlüklü dayı:

Aynen şerafettin.

yanıt4
yanıt0
DENIZ:

AHLAKLI TOPLUM YETİŞTİRİYORUZ YA . . . . BU YAŞTAKILERIN HEPSI OLMASADA ÇOGU AYNI ELLERİNDE SIGARA , KUFURLER . . . .

13
0
yanıtYanıtla
Kadın Sivrisinekler:

Allah''tan bıçaklayan kız yoksa Türk erkeklerini linç sayfasına dönüştürülürdü, gerçi kadınlar her türlü mantık hatası yapıp 2 3=100 olduğunu ıspatlıyorlar.

9
2
yanıtYanıtla
Ayça nur:

Yazık ne gunlere kaldık gelecemız. Bunlara emanet

10
1
yanıtYanıtla
EMRED:

ÜLKE TEKSASA DÖNDÜ

11
0
yanıtYanıtla
CO HART:

KARAMAN ÇOK SIKINTILI Bİ YER İNSANI DAHA SIKINTI IYHHHH

7
3
yanıtYanıtla
kkk:

16 yaşında sevgilimi olur ya heryer patlak lastik doldu evlenecek kız kalmadı memlekette.

10
0
yanıtYanıtla
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title