Haberler

Yüzündeki cilt hastalığı yüzünden efsane film karakteri Batman'e benzetiliyor

Güncelleme:

ABD'de dünyaya gelen bebek, görenlerin dikkatini çekiyor. Nadir görülen bir cilt hastalığıyla doğan bebek, yüzündeki siyah izle efsanevi film karakteri Batman'e benzetiliyor. Kızının tedavisi için araştırmalarda bulunan anne, Amerika'da tedavinin çok uzun süreceğini öğrenmesiyle Rusya'da bulunan konunun uzmanı bir doktorla irtibata geçti.

Minik bebek Luna Fenner'in hikayesi, medyanın dikkatini çekti. Yüzündeki siyah lekeyle doğan minik bebek, film karakteri Batman'e benzetiliyor. Kızının tedavisinin Amerika'da çok uzun süreceğini öğrenen anne, Rusya'da konunun uzmanı bir doktorla irtibata geçti.

Reuters'in haberine göre, nadir görülen bir cilt hastalığı ile dünyaya gelen bebek, tedavi olmak için Rusya'ya getirildi.

TEDAVİ MALİYETİNİ KAMUOYU İLE PAYLAŞTI

Carol Fenner, kocasıyla birlikte kızları Luna'yı ABD'de birçok tıbbi uzmana götürdü. Ancak Carol, önerilen tedavinin birkaç yıl alacağının kendisine söylendiğini, maliyetinin de 400.000 dolar civarında olacağı bilgisinin verildiğini kamuoyu ile paylaştı.

RUS DOKTOR İLE TEMASA GEÇTİ

Minik bebeğin annesi Carol Fenner, Kransodar bölgesinde Pavel Popov'da yaşayan, cilt hastalıkları konusunda uzmanlaşmış bir Rus doktor bularak kendisiyle temasa geçti.

TEDAVİ İÇİN RUSYA'DALAR

Doktor, Fenner'e kendi yöntemlerinin daha az zaman alacağını ve bebeğin yüz derisine karşı daha hassas tedavi uygulayacağını söyledi. Carol, doktorla görüştükten sonra kızının şansını arttırmak için binlerce kilometre uçtu.

Luna'nın, her birinin yaklaşık 25.000 doları tutarında altı ile sekiz ameliyat geçirmesi bekleniyor. Tam tedavi süresinin ise 18 ay kadar süreceği belirtildi.

BAĞIŞ TOPLANDI

Ayrıca, olayın kamuoyun üzerinden paylaşılması üzerine birkaç ay önce, Carol ve kocasının, tıbbi harcamalarını karşılamak için bağış toplama kampanyası başlattığı öğrenildi. Şimdiye kadar yaklaşık 40.000 dolar toplamayı başardılar.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Amerika Birleşik Devletleri Rusya Haberler

Bakmadan Geçme

Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title