Haberler

Mustafa Sandal'ın Klibindeki Böcek Yeme Sahnesi İçin RTÜK'e Şikayet Yağdı

Güncelleme:

Sandal'ın yeni sevgilisi Melis Sütşurup'a yazdığı "Gel Bana" şarkısının klibindeki "Akrep yeme sahnesi"nin RTÜK'ün gündemine girdiği ve bu konuda çok sayıda şikayet olduğu öne sürüldü.

Ünlü şarkıcı Mustafa Sandal'ın yeni sevgilisi Melis Sütşurup için yazdığı 'Gel Bana' şarkısına Tayland'da klip çekti. Sandal'ın klibindeki böcek yeme sahnesi RTÜK'e şikayet edildi.

"BÖCEK SAHNESİNİ KALDIR ÇOCUKLAR KORKUYOR"

Magazinn.com'un haberine göre; Tayland'da çekilen klipte yöresel bir pazarı gezen Musti ve partneri, akrep satan bir kadının yanına gidiyor. Kadın bir anda akrebi yemeye başlıyor. Ardından, partneri Sandal'a yemesi için akrep uzatıyor ama ünlü sanatçı 'Asla yemem' gibi bir hareket yapıyor. Klipte bu sahneler ilk başta fark edilmemişti ama dikkatli sosyal medya kullanıcıları Sandal'ın instagram hesabına "O sahneyi kaldırmalısın. Çocuklar korkuyor" diye uyarı mesajları atmaya başladı.

Mustafa Sandal'ın Klibindeki Böcek Yeme Sahnesine İçin RTÜK'e Şikayet Yağdı

RTÜK'E ŞİKAYET YAĞDI

Bu arada, klibi TV'de izleyen birçok müzikseverin RTÜK'ü telefon yağmuruna tuttuğu ve klibin çocukların ayakta olduğu saatlerde yayınlanmaması için şikayette bulunduğu öğrenildi.

Mustafa Sandal'ın Klibindeki Böcek Yeme Sahnesine İçin RTÜK'e Şikayet YağdıKlibe yapılan yorumların bazıları...

KLİBE YAYIN YASAĞI MI GELECEK?

RTÜK yönetiminin klibi masaya yatıracağı gelen bilgiler arasında. Şayet, RTÜK'ten bir yaptırım kararı gelirse ya klipten o sahneler çıkarılacak ya da klibin 21.30'dan önce TV'de yayınlanması yasaklanacak.

Mustafa Sandal'ın Klibindeki Böcek Yeme Sahnesine İçin RTÜK'e Şikayet Yağdı

Mustafa Sandal'ın Klibindeki Böcek Yeme Sahnesine İçin RTÜK'e Şikayet Yağdı

Mustafa Sandal'ın Klibindeki Böcek Yeme Sahnesine İçin RTÜK'e Şikayet Yağdı

Kaynak: Bültenler / Magazin

Mustafa Sandal Tayland Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (52)

MÜNİR VERİVER:

yahu bu ülkede vahşet yayını yapan şow haber başlarken genel izleyici kitlesi yazıyor. çoluk çocuk izliyor bişey demiyorlar. bir kültürün klipde gösterilmesine tepki yağıyor.

38
0
yanıtYanıtla
SENER:

Valla Su Rütügü kaldiracak bir Parti gelsin OYUMU Ona vericem. Ne buya, ona yasak, Buna yasak. Halkin RESiTLiGiNi elinden aliyorsunuz. Herseyi BUZLU, BUZLU göstermekten TV de dogru dürüst ne bir Filim izleyebiliyoruz. Sanki milet bilmiyor orada ne oldugunu, Biz o kadar salakdikya. RÜTÜK aslinda sizi Buzlamak lazim. Birakin milletin yakasini. Gidin baska seylerle ugrasin.

31
6
yanıtYanıtla
yasin:

Sadece yorum yapmak için yazan bir milletiz konuşalım da ne olursa olsun 1 milyar insan yiyor akrebi adam da oraya gitmiş klip çekmiş a mallar sen çocuğuna neyin yararlı neyin zararsız olduğunu kliplere bakarak öğretiyorsan vay o bebenin haline

33
0
yanıtYanıtla
Bursalı:

Millet cahil, asyada kim ne yer ne içer hayatında görmemiş ki. Köyünden, şehirden çıkmamış cahiller yaşıyo bu ülkede, sorsan dünya düz der.

30
1
yanıtYanıtla
kemal:

tv ve sinemadaki herşeyi buzlayın da tam olsun ya da kısa yoldan herkese buzlu camlı gözlük takma kuralı getirin böyle daha güzel yaşarız.

28
2
yanıtYanıtla
khan:

ülkecek kafayı yedik ne var bunda ne var!

28
0
yanıtYanıtla
Erkan Uzungüney:

Böyle cahil bir ülkede yasiyoruz Iste ... Adam 4-4lük klip yapmis arkadas. Amaciniz ne yani !? Siz bi yabanci ülkenin kliplerine baksaniz demekki televizyonu ülkeden yok etmek istersiniz ... cok yazik

27
0
yanıtYanıtla
ne farkeder...:

BİZDEKI MANTIGA HERSEYI SIKAYET EDIYORUZ SONRADA OZGURLUK DIYORUZ NE VAR SIMDI BU KLIPTE . . . MAHALLE KARISI GIBI COLUK COCUK IZLIYOMUŞ TURKIYEDE O SAHNEDEN KORKACAK KAC COCUK KLIP İZLIYOR. . .

27
0
yanıtYanıtla
Az bilen adam:

Bırakın ne yiyorsa yesinler. sansür sansür insaları tv den soğuttular. herkes internet üzerinden yabancı diziler izliyor. ne keyif kaldı ne bişey. başka şeylerle uğraşmalısınız. azcık ileriye gitmemiz için.

25
1
yanıtYanıtla
Dürbünlü:

Ülkemizde böyle rezillikleri görmek istemiyoruz..böcek yiyecekler ya taylanda yada çine yerleşsin.

4
19
yanıtYanıtla
Tüm 52 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title