Haberler

Murat Boz, Kaslı Fotoğrafıyla Takipçilerinin Aklını Başından Aldı!

Yakışıklı popçu Murat Boz, sosyal medya hesabından paylaştığı kaslı fotoğrafıyla takipçilerinin aklını başından aldı. Boz'un bir takipçisi paylaşıma, "Yaza bomba gibi hazırlanmışsın." yorumunu yaptı.

Ünlü şarkıcı Murat Poz sosyal medya hesabının hikaye bölümünden paylaştığı fotoğraf ile takipçilerinden tam puan aldı. Murat Boz, spor yaptığı anların görüntüsünü takipçilerinin beğenisine sundu. Boz'un bir takipçisi paylaşıma, "Yaza bomba gibi hazırlanmışsın." yorumunu yaptı.

Murat Boz, Kaslı Fotoğrafıyla Takipçilerinin Aklını Başından Aldı!

EKREM İMAMOĞLU'NA 100 BİN TL BAĞIŞLADIĞI İDDİA EDİLMİŞTİ

23 Haziran'da yapılacak İstanbul seçimi için partiler Hazine'den yardım almayacak. CHP, bunun için Ekrem İmamoğlu'na destek amacıyla bir bağış kampanyası başlatmıştı. Murat Boz'un bağış kampanyasına 100 bin TL yatırdığı iddia edilmişti. Yasalar gereği, bir kişi bir siyasi partiye 1 yıl içinde en fazla 54 bin 566 TL bağışlayabiliyor. Durum böyle olunca,İddiaya göre, 100 bin TL'lik bağışı gören CHP yönetimi, Murat Boz ile irtibata geçerek bu miktarın üzerindeki tutarın parti kasasına giremeyeceğini bildirdi.Murat Boz ise 54 bin 566 TL'yi kendi adına 45 bin 434 lirayı annesi adına yatırdı.

Murat Boz, Kaslı Fotoğrafıyla Takipçilerinin Aklını Başından Aldı!

Murat Boz, Kaslı Fotoğrafıyla Takipçilerinin Aklını Başından Aldı!

Murat Boz, Kaslı Fotoğrafıyla Takipçilerinin Aklını Başından Aldı!

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Sosyal Medya Murat Boz Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (57)

ayle:

İmamığlunu savunduğundan beri sevmiyorum bu adamı. arkadaş İmamoğlu kadar taklitçi samimiyetsiz birini daha görmedim. adam şirin göstermeye çalışmayın. Binali Yıldırım bu adama yenilmesi mümkün değil o kadar ülkesine hizmet yapmış bir adam bu samimiyetsize yenilemez. üstelik chp liyse zaten benim için bitmiştir.

22
18
yanıtYanıtla
corci:

onun da çok umrundaydı

yanıt1
yanıt3
Komik:

Hizmet mi ? Dalga geçiyor olmalısın.

yanıt1
yanıt2
Anka:

Seninkiler ne yapacaklarini sasirmis durumdalar , Ekrem Imamoglu ismini satin alip Google üzerinden Cin Aliye yönlendirme yapiyorlar :D . Bu arada 17 şirketi, 28 gemiyi ve 2 süperyatı hizmet ile alamazsin , bilmem anlatabildimmi .

yanıt7
yanıt2
Ayle:

Türkiye''nin bütün yollarn bu adam yaptı

yanıt5
yanıt10
corci:

evet hatta bunlar gelmeden önce biz asfalt kemiriyorduk Ayle. . anlaşıldı siz iyice dibi görmeden rahatlamayacaksınız. . devamm o zaman

yanıt6
yanıt4
HAYDAR:

ne hizmeti :))) kendine 5 vatandaşa 1 bumu hizmet BENİM DOĞANI SANA 100 BİNE SATAYIM ALIRMISIN? BU DA HİZMET HI?

yanıt3
yanıt5
HEM HAKLI HEM YAKIŞIKLI ):

ADAM GÖRÜN ADAM ! ADAM GİBİ HAKLININ YANINDA OLAN ADAM. . . .

7
22
yanıtYanıtla
Murat:

Benim için bir değeri yok, saçma sapan bir haber

19
3
yanıtYanıtla
Ayle:

Ciddi bir alg yapma oyunu var. herkes de çok güzel kanmış. gezi zihniyetini canlandırmayı başardılar bravo.

14
7
yanıtYanıtla
Tüm 57 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title