Haberler

Muhafız'ın Yıldızı Çağatay Ulusoy, Yeni İmajıyla Tepki Topladı

Güncelleme:

Muhafız dizisiyle son günlerin en çok konuşulan ismi Çağatay Ulusoy, yeni imajıyla hayranlarından tepki topladı.

Netflix'in ilk Türk yapımı dizisinde başrol oynayan Çağatay Ulusoy, adını Türkiye dışına da duyurarak büyük bir başarıya imza atmıştı. Türkiye'deki hayranlarından ziyade dünyada da birçok kişi tarafından takip edilmeye başlayan Çağatay Ulusoy, imaj değiştirdi. Yakışıklı oyuncunun yeni imajı ise tepkilere neden oldu.

KİLO ALDIĞI GÖZLERDEN KAÇMADI

Son olarak geçtiğimiz haftalarda Hazal Kaya ve Ali Atay'ın düğününde, kendisi gibi oyuncu Duygu Sarışın'la görüntülenen Çağatay Ulusoy'un kilo aldığı gözlemlenmişti. Ünlü oyuncunun geçtiğimiz gün gittiği bir restoranda garsonla çekindiği fotoğrafı ise gündeme bomba gibi düştü.

Muhafız'ın Yıldızı Çağatay Ulusoy, Yeni İmajıyla Tepki Topladı

HAYAL KIRIKLIĞINA UĞRATTI

Çağatay Ulusoy'un bu fotoğrafı, takipçilerini adeta hayal kırıklığına uğrattı. Aşırı kilo aldığı, saçını ve sakalını uzattığı görülen Ulusoy'un son halini görenler, tanımakta güçlük çekti. Takipçileri, Ulusoy'un acilen eski haline geri dönmesini istedi.

Muhafız'ın Yıldızı Çağatay Ulusoy, Yeni İmajıyla Tepki Topladı

"BU NE HAL?"

Best Model seçildikten sonra ününe ün katan yakışıklı oyuncu, "Muhafızda gayet fitti, bu ne hal?", "O eski halinden eser yok şimdi" tarzında yapılan yorumlara maruz kaldı.

Muhafız'ın Yıldızı Çağatay Ulusoy, Yeni İmajıyla Tepki Topladı

YENİ PROJE ÇALIŞMALARI

Ayrıca Çağatay Ulusoy'un son halini görenler, yeni bir proje için mi çalışıyor sorusunu sormaktan kendilerini alamadı.

Muhafız'ın Yıldızı Çağatay Ulusoy, Yeni İmajıyla Tepki Topladı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Çağatay Ulusoy Türkiye ulusoy Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (17)

ase:

siz bu hayran olduğunuz erkek yıldızların ünlü olmak adına kimlerle neler yaptığını bir bilseniz asıl tepkiyi o zaman verirsiniz.

26
4
yanıtYanıtla
Buse:

Aile sağlığı elemanı sanane

yanıt0
yanıt0
Adınızı Yazın.:

kimden tepki toplamış olabilir tabiki bu ülkenin ergen beyinlilerinden

22
2
yanıtYanıtla
9X Sniper Scope:

Daha göbeğini muhafaza edemiyorsun Muhafız.

21
1
yanıtYanıtla
Mehmet:

Amerika ona iyi gelmis. Her yerde fast food ve uyusturucu.

17
5
yanıtYanıtla
Oktay Ermiş:

Arkadaş size ne adamın imajından sakalından, neyi isterse onu yaptırır. Bu insanları anlamak da zor. Kafadan çatlaklar. Devletimiz beka mücadelesi versin emperyalizme karşı ama bu insanlar Çağatay Ulusoyun imajıyla uğraşsın. Boş işler bunlar

12
7
yanıtYanıtla
JÜL SEZAR:

maşşşşaallahh tam kurbanlık

12
1
yanıtYanıtla
Cevap:

Rol icabıdır kesin.

10
1
yanıtYanıtla
Şerife can:

Hic sevmiyorum bu bizon tipli adami

6
5
yanıtYanıtla
Receo öztürk:

Müptezel bir tipi var

6
2
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title