Haberler

Müge Anlı ile Tatlı Sert Programındaki Minik Ecrin Olayı İzleyicilerin Kanını Dondurdu!

Güncelleme:

ATV ekranlarında Müge Anlı'nın sunumuyla yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında Ecrin bebekle ilgili yeni bir iddia ortaya atıldı. Minik Ecrin'in babaannesi tarafından zehirlendiği iddia edildi.

ATV'de yayınlanan Müge Anlı'nın programında Samsun'un Vezirköprü ilçesinde kaybolan Ecrin bebeğin hala izine ulaşılamadı. Her gün yeni iddiaların gündeme geldiği canlı yayında en önemli şüpheli Ecrin bebeğe cinsel istismarda bulunup öldürdüğü düşünülen üvey amca Özkan Kurnaz'dı. Ancak ortaya atılan yeni iddialar şüpheleri babaanne Hacer hanımın üzerinde yoğunlaştırdı.

ECRİN'İ BABAANNESİ Mİ ÖLDÜRDÜ?

Müge Anlı'nın dün yayınlanan programında ailenin zehirlenerek ölen köpekleri olayın boyutunu değiştirdi. İddialara göre Ecrin'in annesi Sevcan'ın kayın validesi Hacer hanım daha önce aileden 10 yaşındaki bir kızı zehirlemişti. Aynı şeyi küçük Ecrin'e de yapmış olabileceği söylendi. Hacer hanım ise bu iddiaları kabul etmedi ve iftira olduğunu söyledi. Diğer bir iddia ise anne Sevcan hanım ile ilgili. Sevcan hanım Ecrin bebek kaybolduktan 40 dakika sonra markette rahat bir şekilde alış-veriş yapması Ecrin bebeğinin nerede olduğunu bildiğini düşündürdü. Bu noktada Sevcan'ın Ecrin'i öz babasına vermiş olabileceği ihtimalini ortaya çıkardı.

Müge Anlı ile Tatlı Sert Programın'daki Minik Ecrin Olayı İzleyicilerin Kanını Dondurdu!

MÜGE ANLI: ECRİN BEBEK ÖZKAN YADA HACER'DEN ÇIKACAK

Müge Anlı ise canlı yayında Minik Ecrin ile ilgili kendi şüphelerini dile getirerek "Bütün bu konuşulanların içinde benim takıldığım nokta isteyerek yaptıklarını da düşünmüyorum ama ya Özkan'da yada Hacer hanımdan çıkacak Ecrin bebek. Buda benim kendi kanaatim ben aklın yolundan ilerleyerek bu fikre kapılıyorum. Özkan'ın neden mesela parmak izi çıkar mı diye sordu. Sonra kimseye haber vermeden traktörle gitmesinin. Sonra Hacer hanımın benden değil Özkan'dan şüpheleniyorum dese de ben akla yatkın bulmuyorum içimi bulandıran şeyler bunlar. Evet Deniz satabilir mi satabilir. Sevcan babasına verebilir mi evet verebilir ama biz söyledik kim olacağını babasının oraya gelmesi imkansız o anda." dedi.

Müge Anlı ile Tatlı Sert Programın'daki Minik Ecrin Olayı İzleyicilerin Kanını Dondurdu!

KARMAŞIK İLİŞKİ AĞI PES DEDİRTTİ

Ecrin'in annesi Sevcan Kurnaz 16 yaşındayken kendisinden 20 yaş büyük olan ablasının eşi Cengiz Kurnaz'a kaçarak imam nikahlı evleniyor. Evlendikten yaklaşık 4 sene sonra Ecrin dünyaya geliyor. Ancak Ecrin eşinden değil. Ecrin'in babası Cengiz değil başka biri. Sevcan Kurnaz, Ecrin kaybolduktan sonra çıktığı Müge Anlı yayınında kızının babasının eşi Cengiz olmadığını açıkladı. Ecrin'in babasının ismi açıklanmazken iddialara göre Cengiz Kurnaz, Sevcan'ı başka birilerine pazarlamıştı ve Sevcan'da bunlardan birinden hamile kalmıştı. Bu durumu canlı yayında açıklayan Sevcan, Ecrin'in babasını bildiğini söyledi ama ismi açıklanmadı. Sevcan Kurnaz'ın şimdiki eşi Deniz Kurnaz ise ilk eşi Cengiz Kurnaz'ın yeğeni. Yani Sevcan görümcesinin oğlu ile evli.

Müge Anlı ile Tatlı Sert Programın'daki Minik Ecrin Olayı İzleyicilerin Kanını Dondurdu!

Müge Anlı ile Tatlı Sert Programın'daki Minik Ecrin Olayı İzleyicilerin Kanını Dondurdu!

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Vezirköprü Müge Anlı Samsun Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500

Yorumlar (7)

KUZEYİN UŞAĞI:

ne istediniz minik körpe yavru çocuktan. . bu minik evladımıza kıyanlar iki cihanda da gün yüzü görmesin. iki yakası bir araya gelmek nasip olmasın inşallah. merhametsiz. . vicdansız aşağılık yaratıklar sürüsü. idam size müstahaktır.

12
1
yanıtYanıtla
adınızı yazınI:

İDAM. ŞART.

10
1
yanıtYanıtla
Neriman:

Ne çirkin ve pis ilişkileriniz! Bu Masum çoçuğa ne yaptı bu pis insanlar?

2
0
yanıtYanıtla
Hortumcu fiko baskan:

Memleket beyinsizlerle dolu

2
0
yanıtYanıtla
Yurdagül karabay:

Hacer e iyi bakın yüzünde hiç nur varmı tam bir cani suratı var ve Ecrini acımadan zehirledi yok etti Özkanlada gömdü

0
0
yanıtYanıtla
Saatli kule:

Lağım çukuruna bakması lazım jandarma nin.oldurup çukura attılar masumu.

0
0
yanıtYanıtla
İsimsiz:

Pislik sevcan kendin sağlam bir pabuç değilsin nasıl bir ilişkiniz var mesebiniz geniş önce ablanın kocasına kaç sonra görümcenin oğluyla evlen eğrinin kimden olduğunu bilmiyorum de çocuk kaybolmuş bide markete gitmişler utanmadan ecrine alıyordum de iğrençsiniz hepiniz şuan seni yolda görsem yüzüne tükürürdüm gerçi sende utancak yüz yok bizler kocaman çocuklarımız okuldan gelene kadar akla karayı seçiyoeuz senin 1.5 yaşındaki çocuğun katbolmuş rahatlıkla gez dolaş çocuğu kime verdiyseniz açıklayında jandarmayı polisi daha fazla oyalamayın kaynana kayın anne deniz hepside cehennemden kurtulmak için bir birine suç atıyorlar nasıl bir ailesiniz

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title