Haberler

Müge Anlı tekerlekli sandalye nasıl istenir? Akülü sandalye veya tekerlekli sandalye başvurusu! Müge Anlı sandalye bağışı!

Güncelleme:

ATV ekranlarında yayımlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında yardımlaşma devam ediyor. Bu kapsamda ortaya çıkarılan akülü ve tekerlekli sandalye yardımlaşması da yapılıyor. Müge Anlı tekerlekli sandalye nasıl istenir? Müge Anlı akülü sandalye başvurusu nasıl yapılır? Akülü sandalye veya tekerlekli sandalye başvurusu! Müge Anlı akülü sandalye nasıl istenir?

Müge Anlı tekerlekli sandalye nasıl istenir? sorusunun yanıtı merak edilen konular arasında yer aldı. Müge Anlı ile Tatlı Sert programında yardımlaşma kapsamında akülü ve tekerlekli sandalye bağışı ve başvurusu yapılmakta. Müge Anlı tekerlekli sandalye nasıl istenir? Akülü sandalye veya tekerlekli sandalye başvurusu! Müge Anlı sandalye bağışı!

MÜGE ANLI AKÜLÜ SANDALYE NASIL İSTENİR?

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında akülü ve tekerlekli sandalye yardımı için vatandaşlar sık sık başvuru yapıyor. Türkiye'nin dört bir yanındaki ihtiyaç sahiplerine ulaştırılan akülü ve tekerlekli sandalye başvurusu içim:

MÜGE ANLI TEKERLEKLİ SANDALYE BAŞVURUSU VE BAĞIŞI İLETİŞİM BİLGİLERİ

7/24 İhbar hattı : 0530 151 31 51

Başvuru için: 0212 354 44 25 - 0212 639 50 17

E-posta: tatlisert@mugeanli.com.tr

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Müge Anlı Müge Anlı Gündem Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title