Haberler

Mucize Doktor dizisi, küçük çocuğun hayatını kurtarma sahnesiyle izleyicilerden tam not aldı

Güncelleme:

Savant otizmli genç Doktor Ali Vefa'nın sıra dışı hikayesinin anlatıldığı Mucize Doktor dizisi 2. bölümüyle sosyal medyada gündem oldu. Mucize Doktor'un 2. bölümünde, Doktor Ali Vefa'nın dikkati sayesinde bir çocuğun hayatını kurtardığı ve sedye üzerinde kalp masajı yaptığı sahneye ise beğeni yağdı.

SOSYAL MEDYAYA DAMGA VURDU

FOX TV'nin MF Yapım imzalı yeni dizisi Mucize Doktor, 2. bölümüyle 19 Eylül Perşembe akşamı ekrana geldi. Savant otizm sendromlu genç cerrah Ali Vefa'nın hikayesinin anlatıldığı dizi sosyal medyada tam not aldı.

İZLEYİCİLER GÖZYAŞLARINA HAKİM OLAMADI

Yakışıklı oyuncu Taner Ölmez'in başrolünü oynadığı Mucize Doktor dizisi ikinci bölümüyle sosyal medyaya damga vurdu. Sosyal medya kullanıcıları, dizide Doktor Ali Vefa'nın, hasta olan bir kızı fark ederek evine gitmesi ve yolda yaptığı mücadeleyi tebrik etti. Vefa'nın sedye üzerine çıkıp küçük kız çocuğuna kalp masajı yapması ise izleyicileri gözyaşlarına boğdu.

Mucize Doktor dizisi, küçük çocuğun hayatını kurtarma sahnesiyle izleyicilerden tam not aldı

GÜÇLÜ KADROSUYLA DİKKAT ÇEKTİ

Genç oyuncu Taner Ölmez'in başrolde yer aldığı Mucize Doktor'un kadrosunda; Onur Tuna, Murat Aygen, Sinem Ünsal, Özge Özder, Hazal Türesan, Bihter Dinçel, Fırat Altunmeşe, Hayal Köseoğlu, Korhan Herduran ve Reha Özcan gibi isimler de rol alıyor. Mucize Doktor dizisi dünyaca ünlü The Good Doctor dizisinden uyarlandı. Dizinin danışmanlığını ise Tohum Otizm Vakfı yaptı.

İşte dizinin dün akşam yayınlanan bölümüne gelen bazı yorumlar...

Mucize Doktor dizisi, küçük çocuğun hayatını kurtarma sahnesiyle izleyicilerden tam not aldı

Mucize Doktor dizisi, küçük çocuğun hayatını kurtarma sahnesiyle izleyicilerden tam not aldı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Sosyal Medya Haberler

Bakmadan Geçme

Borussia Dortmund Atletico Madrid maçı CANLI izle! 16 Nisan Dortmund A.Madrid Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? NO Pelicans LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans LA Lakers maçı Sacramento Kings GS Warriors NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Barcelona PSG maçı CANLI izle! 16 Nisan Barcelona PSG Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 16 Nisan EXXEN spor canlı izle! Sancaktepe jakuzi olayı ne? Belediyede jakuzi mi var? Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı! Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı? Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 16 Nisan Kabine Toplantısı sonucu nedir, hangi karar alındı? Kabine Toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine Toplantısı ne oldu, devam ediyor mu? Bahar 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500

Yorumlar (63)

MAKIF:

Baş Hekimi her görüşümde eline bira şişesi veresim geliyor ??

53
6
yanıtYanıtla
Beko:

Hahahahahaha bir tek ben böyle düşünmüyormuşum. . . .

yanıt10
yanıt5
MAKIF:

Yalnız olmadığımı bilmek mutlu etti beni :))

yanıt15
yanıt4
FOX:

FOX DİZİ TARİHİNİN EN İYİ DİZİSİ OLABİLİR.

37
2
yanıtYanıtla
AJAN X:

DİZİ SEKTÖRÜNDE BU DENLİ DEĞİŞİKLİKLERİ (ASLINDA NORMAL) FARK ETTİRDİĞİNİZ İÇİN TEŞEKKÜRLER. DAHA DÜNE KADAR AİLE YAPISINI BOZMAK İÇİN ELİNDEN GELENİ YAPAN SENARYOLAR HAKİMDİ UMARIM DİĞER YAPIMCILARDA FARKINDALIK ADINA BİR DİĞER NOKTALARA EL ATARLAR.

37
1
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

İĞRENÇ Bİ OYUNCULUK

0
18
yanıtYanıtla
TEŞEKKÜRLER:

Kan , şiddet , aldatma , ırza geçme , lüks şatafatlı yaşamın sunulup elde etmek için her şeyin yapılabileceğini özendiren ; aslında 18'' lik filmlerden tehlikeli olan ve hemen ana haber saati sonrası masamız servis edilen dizilere aslında bu yolların dışında da reyting alabileceğini gösterdiniz. Teşekkürler.

16
1
yanıtYanıtla
paşa:

bence bu dizilerinde oralara kayma potansıyelı var gııbı ama ınsallah olmaz

yanıt0
yanıt0
Dizi mütehassısı:

bu çocuğun dayısı falan var herhalde sektörde. İticilikte 1. sırada

2
12
yanıtYanıtla
yasmin:

the good doctor dizisinden alıntı taklitle bir yere varamayız. . . net

5
8
yanıtYanıtla
Tüm 63 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title