Haberler

Mucize Doktor'daki Ela ayrıntısı Twitter'da trend oldu

Güncelleme:

Doktorlar dizisinde 'Doktor Ela' karakterine hayat veren güzel oyuncu Yasemin Ergene, uzun yıllar hiçbir dizide rol almamıştı. Yıllar sonra ekranlara geri dönen başarılı oyuncu, aynı karakter ile FOX TV ekranlarında yayınlanan Mucize Doktor dizisine dahil oldu.

DİKKAT ÇEKEN AYRINTI

FOX TV'nin sevilen dizisi Mucize Doktor'un 15. bölümü bu akşam sevenleriyle buluştu. Bu akşamki bölümü seyredenler Doktor Ela'nın soyadının değişmediğini ve 'Ela Altındağ' olarak hayatına devam ettiğini gördü. Ela, Kutsi'nin canlandırdığı Levent Atahanlı tarafından düğün günü terk edilmişti.

Mucize Doktor'daki Ela ayrıntısı Twitter'da trend oldu

SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU

Mucize Doktor'daki dikkat çeken ayrıntı sosyal paylaşım sitesi Twitter'da da gündem oldu. Birçok sosyal medya kullanıcısı "Doktor Ela" etiketiyle söz konusu ayrıntıya dair paylaşım yaptı.

İşte o paylaşımlardan bazıları:

Mucize Doktor'daki Ela ayrıntısı Twitter'da trend oldu

Mucize Doktor'daki Ela ayrıntısı Twitter'da trend oldu

Mucize Doktor'daki Ela ayrıntısı Twitter'da trend oldu

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Yasemin Özilhan Altındağ Haberler

Bakmadan Geçme

Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir?
500

Yorumlar (21)

Avni:

kim bu la.ne kadar güzele.ben aşık oldum galiba bu elaya.

30
8
yanıtYanıtla
Adımmmmm:

Değişik misin law

yanıt0
yanıt0
Avni:

beğendim.

29
4
yanıtYanıtla
Balçovalı:

Ne kadar saçma bir olay.Ayşegülün peşinden iki ay koştum Ayşegül beni umursamadı.Şimdi ben umursamıyorum Ayşegül bana ilgi gösteriyor.

5
6
yanıtYanıtla
....:

ayşegük kim ya konu ile ne alakası var

yanıt2
yanıt0
Yamuk SPOR:

13 senede doçentlikten profesörlüğe yükselemediyse bıraksın bu işi zaten :))

8
1
yanıtYanıtla
dktr:

13 sene önce asistan doktordu docentik bile zor gelinen bir ünvan hem senin ünvanın ne yamuk bey

yanıt1
yanıt0
asd:

kutsi de gelsin tam olsun

9
0
yanıtYanıtla
WWW:

Kardiyologlar ameliyat yapmaz Allah aşkına senaristler bir sağlıkçıdan yardım alsalar iyi olacak Gerçi genel cerrah da bütün alanların ameliyatlarını yapıyor ya neyse :))

8
1
yanıtYanıtla
volkan:

kardiyoloji yağ yakımıyla ilgili bi bölüm müydü, zayıflama diyet gibi şeyler?

2
5
yanıtYanıtla
Tüm 21 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title