Haberler

Mini etekli paylaşım yapan Buse Varol bin pişman oldu! Sosyal medya hesabından isyan etti

Güncelleme:

Alişan'ın eşi Buse Varol sosyal medyadan mini eteğiyle yaptığı paylaşıma bin pişman oldu. Varol'un paylaşımına bazı takipçileri "Çok kötü" yorumları yaptı.

Şarkıcı Alişan'ın eşi Buse Varol, doğumdan sonra verdiği 21 kiloyla eski fit görüntüsüne tekrar kavuşmuştu. Varol son olarak Instagram hesabından yaptığı mini etekli paylaşımla çok konuşuldu. Varol siyah mini eteği ve sağ omzu açık bluzuyla yaptığı kombinini ayna karşısında çektiği videoyla takipçilerinin beğenisine sundu. Ancak Varol bu hareketinden pişman oldu.

"ÇOK SAÇMA VE ÇOCUKÇA"

Varol'un yaptığı paylaşıma bazı takipçilerinden olumsuz yorum geldi. Varol, "Çok saçma çocukça, çok kötü" yorumlarını görünce çileden çıktı.

Mini etekli paylaşım yapan Buse Varol bin pişman oldu! Sosyal medya hesabından isyan etti

"BENİ BİR SALIN"

Buse Varol, mini etek giydiği için eleştiri yağmuruna tutulunca son noktayı koydu "Beğenmiyorsanız takipten çıkın. Bu işler anneliğimi sorgulayarak olmuyor! Beni bir salın"

Mini etekli paylaşım yapan Buse Varol bin pişman oldu! Sosyal medya hesabından isyan etti

"HAYRANIM"

Varol'a eşi Alişan da destek çıktı. Alişan "Ben Buse'nin giyim tarzına hayranım" dedi.

Mini etekli paylaşım yapan Buse Varol bin pişman oldu! Sosyal medya hesabından isyan etti

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Buse Varol Instagram Alişan Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (42)

murat:

Alişan hanii Ekrem İmamoğlu seçilirse ülkeyi terk ederim diye bağırıyordunnnn. . Neden terk etmedin

85
12
yanıtYanıtla
Zaza:

Terkedecekti, ama memlekette çakal çok onlara bírakamam deyip, vazgeçti. . .

yanıt1
yanıt1
SAKARYALI:

MUŞUN VAROŞLARINDA ÜREYiP iSTANBULDA SOSYETiKMi OLDUNUZ

50
20
yanıtYanıtla
MERSİN''Lİ:

Pislik , bu ülkenin yüz karası . . . . Hala ayrımcılık yapıyorsunuz SAKARYALI sana diyorum , sana . Ben Mersin''liyim ama Muşlu kişiler adına yazıyorum . Allah''ın yobazı , siz böyle şucu sunuz bucu sunuz dediğiniz sürece bu güzel ülke düzene girmeyecek . . . Adam olmadınız gitti

yanıt14
yanıt12
insan:

sen ne diyon lan çakal adam ol lafına bak pişman olursun . !

yanıt6
yanıt11
Yalama aliş:

Sonuna kadar katılıyorum adam olduklarını sanan mahluk vatan haini yalama Alişan

yanıt14
yanıt6
okey:

SIZ ÖNCE kendinize sahip olun esinize cocugunuza

yanıt1
yanıt5
KARA:

Sen sakarya lı olunca sosyetik mi oluyorsun kokoş hayatında göremediğin binemediğin arabalara evlere onlar sahip seni boş beleş gariban giyeceğin elbisen yok milleti karalama muş lu olunca afikalı somalili mi oluyor o zaman askere de almayın doğuluları. . . .

9
11
yanıtYanıtla
VATAN SEVDALISI:

SİZENE BE İSTEYEN İSTEDİĞİNİ YAPAR AHLAK BEKCİLİĞİ YAPMAK SİZİN HADDİNİZ DEĞİL. . .

14
5
yanıtYanıtla
hasan basri:

alan razı satan razı kocası giyim tarzından memnunmu mennun hanımı kendi teşhir ediyormu ediyor sanane sana ne

13
6
yanıtYanıtla
Tüm 42 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title