Haberler

Mine Tugay'ın TBT'si sosyal medyada binlerce beğeni aldı

Güncelleme:

Kanal D ekranlarında yayınlanan 'Zalim İstanbul' dizisinde Şeniz karakterine hayat veren Mine Tugay'ın, Instagram hesabından paylaştığı son fotoğraf kısa sürede binlerce beğeni aldı.

Instagram'da 2,9 milyon takipçisi bulunan güzel oyuncu Mine Tugay, sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından söz ettirmeye devam ediyor. Oyunculuğunun yanı sıra sosyal medya paylaşımlarıyla da sık sık gündeme gelen Mine Tugay, verdiği pozlarla çok konuşuluyor.

41 yaşındaki ünlü oyuncu, Instagram'da hem gündelik hayatından hem rol aldığı projelerden hem de sponsorlu paylaşımlar yapıyor.

Mine Tugay'ın TBT'si sosyal medyada binlerce beğeni aldı

BEĞENİ YAĞMURUNA TUTULDU

Instagram hesabından bir #TBT paylaşımı yapan Mine Tugay, mavi dantelli elbisesiyle takipçilerinin büyük beğenisini kazandı. Hayranları Mine Tugay'ın paylaşımını beğeni ve yorum yağmuruna tuttu.

Mine Tugay'ın TBT'si sosyal medyada binlerce beğeni aldı

Mine Tugay'ın TBT'si sosyal medyada binlerce beğeni aldı

Mine Tugay'ın TBT'si sosyal medyada binlerce beğeni aldı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Sosyal Medya Mine Tugay Instagram Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500

Yorumlar (35)

Adınızı Yazın:

SENİN KADAR GÜZEL VE HOŞ BİR BAYANA KÖTÜ KARAKTER YAKIŞMIYOR DA HER ROLÜN ÜSTESİNDEN GELİYORSUN KARAKTERDEN NEFRET EDİYORSAK İŞİNİN HAKKINI VERİYORSUN. . . .

11
3
yanıtYanıtla
yorumcu:

çok güzel

9
4
yanıtYanıtla
IHTIYAR:

Nedense bu karıyı hayranlikla tabik ediyom loo

8
4
yanıtYanıtla
gonca dayı:

yapma lennnn takipmi ediyon sen bu karıyı looooo ? valla onu bunu bilmem de len sana gelecek garı yandı looooo

yanıt2
yanıt1
ADANALI:

Çoookk güsel, Moşşşşaaalllaahhhh.

10
2
yanıtYanıtla
FARUK:

İnsan değil. .

8
4
yanıtYanıtla
Yavuz50:

insan değilse ne olabilirki aceba. !!!! o sözü söylerken kendine hakaret ediyor gibisin faruk arkadaşım.

yanıt1
yanıt5
Melis ne diyor:

Ben daha güzelim

2
8
yanıtYanıtla
emocan:

bi bitmedin sende he :)))

yanıt5
yanıt1
gebeşoğlu gökhan:

melek melek

7
2
yanıtYanıtla
Tüm 35 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title