Haberler

Micheal Jackson'ın Çocuk İstismarına Işık Tutan Belgeseli, Büyük Ses Getirdi

Güncelleme:

Dünyaca ünlü yıldız Micheal Jackson'ın çocuklara cinsel istismarda bulunduğunu konu alan belgesel, Sundance Film Festivali'ne damga vurdu. Belgeseli izleyenler, yıldız şarkıcıyı net bir dille suçlamaktan kaçınmadı.

Sundance Film Festivali'nin merakla beklenen yapımlarından olan ve henüz çocuk yaştayken Michael Jackson'ın cinsel istismarına uğrayan James Safechuck ve Wade Robson'ın yaşananları tüm çıplaklığıyla anlattığı Leaving Neverland, prömiyeri büyük yankı uyandırdı.

İSTİSMARI GÖZLER ÖNÜNE SERDİĞİ SÖYLENİYOR

Hazırlık aşamasından çekim aşamasına her adımı olay olan Leaving Neverland belgeseli nihayet izleyiciyle buluştu. Şimdiden Sundance Film Festivali'nin en çok konuşulan yapımı olan Leaving Neverland'in Michael Jackson'ın yıllar içinde çok sayıda çocuğa cinsel istismarda bulunduğunu tüm çıplaklığıyla gözler önüne serdiği söyleniyor.

Micheal Jackson'ın Çocuk İstismarına Işık Tutan Belgeseli, Büyük Ses Getirdi

BELGESELİ İZLEYENLER İKNA OLUYOR

Dört saatlik bu belgeseli Sundance Film Festivali'nde izleyen birçok kişi Jackson'ın çocukları istismar ettiğine ikna olmuş görünüyor. Belgeseli izledikten sonra Jackson'ın suçlu olduğuna ikna olan isimlerden biri de Indiewire yazarı David Ehrlich. Zira Ehrlich filmi izledikten sonra kaleme aldığı yazıda "Leaving Neverland, Jackson'ın çocukları istismar ettiğini kanıtlıyor" diyerek Jackson'ı net bir dille suçlamaktan kaçınmadı.

Micheal Jackson'ın Çocuk İstismarına Işık Tutan Belgeseli, Büyük Ses Getirdi

GÖSTERİM ÖNCESİ SEYİRCİ UYARILDI

Daha önce de pedofili konusunda belgesellere imza atan Dan Reed'in yönetmenliğini üstlendiği Leaving Neverland'de James Safechuck ve Wade Robson, henüz çocuk yaştayken Jackson'ın kendilerini nasıl istismar ettiğini ve cinsel tacizde bulunduğunu en rahatsız edici detaylarına kadar anlatıyor. Filmde anlatılanlar öylesine rahatsız edici bir boyutta ki filmin Sundance Film Festivali'ndeki gösteriminden önce seyirciler uyarıldı ve film sırasında tıbbi desteğe ihtiyaç duymaları hâlinde sağlık görevlilerinin hazır bekletildiği söylendi.

Micheal Jackson'ın Çocuk İstismarına Işık Tutan Belgeseli, Büyük Ses Getirdi

ASLA BİR ÇOCUĞU İNCİTMEYECEĞİNİ SÖYLEMİŞTİ

Michael Jackson henüz hayattayken de benzer suçlamalarla karşılaşmış, fakat bu suçlamaları kesin bir dille reddederek asla bir çocuğu incitmeyeceğini söylemişti. Jackson'ın ölümünün ardından bu suçlamaların üstü kapatılmış olsa da, Leaving Neverland'in ortaya koyduğu gerçekler Jackson'ın işlediği suçların yıllar sonra da olsa ortaya çıkmasını sağlayacak gibi görünüyor.

GÜNDEME DAMGA VURDU

Sundance Film Festivali'ndeki prömiyerinin ardından uzun süre gündemden düşmeyeceği anlaşılan Leaving Neverland, bu yıl HBO tarafından yayınlanacak.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Film Festivali Haberler

500

Yorumlar (24)

ESESLİ:

Kardinallerin, Papaların filmlerini bir çekseler, hırıstiyanlık diye bir din kalmaz.

36
2
yanıtYanıtla
.:

gerçekten saydım . . . on kelime

yanıt1
yanıt1
kafkaf sinsin:

Seninkiler sütten çıkmış ak kaşık mı ?Yatılı okulları ne çabuk unuttun ? Es, es, es, esli . . . . . Salla. . . Nasılsa 500 karakterlik yerin var . . . Önce çuvaldız sonra iğne esesli

yanıt1
yanıt0
Adınızı Yazın:

michael müslüman oldu , duyulmasın diye tehdit edildi ama duyulma ihtimaline karşı bu suçu attılar ki imajı bozulsun ve insanlar artık ondan nefret etsin

11
6
yanıtYanıtla
Melek Akin:

Ahnen öyle . . . Bravo Cook ist bilgi almisiniz Herkez bilmiyor saklaniyor

yanıt0
yanıt0
CENGİZ HAN:

müslümanların hali ortada terör ve sefalet içinde her taraflarından pislik müslüman müslümandan kaçıyor refah içindeki huzur ve gelişmiş çağdaş hıristiyan ülkelerine gerçek budur asla degismez

6
5
yanıtYanıtla
Yeter kalıntaş:

Adam müslüman oldu diye iftira atılmaya çalışılıyor hiç inanmayın gün gelicek bu dünyanın tek hükümdarı biz Türkler müslümanlar olucak iman gücümüzle inşallah

6
4
yanıtYanıtla
HASSO HUSSO TOKYO:

OYUNUZU ATDIKDAN SONRA BERAT BELGENiZi ALIN, AYRICA CENNETDEN TAPUDA VAR, iSTEMEYi UNUTMAYIN

6
3
yanıtYanıtla
üzgün:

o kadar acı ki şu güzelim insana suç atılması onun adının karalanması...

6
0
yanıtYanıtla
Aysee keskin:

Aslaa gercek degil.hepsi ondan para sızdırmak icun yapilan komplolar.biyerlerde yasadigini tahmin ediyorum ve bu yük agir geldi.

3
2
yanıtYanıtla
Tüm 24 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title