Haberler

MHP'den, 125 Bin TL Nafaka Alan Şeyma Subaşı'na Kötü Haber!

Güncelleme:

Geçtiğimiz yıl Acun Ilıcalı'dan boşanarak, 125 bin TL nafaka alan Şeyma Subaşı'na MHP'den kötü haber geldi. MHP seçimden sonra Şeyma'yı yakından ilgilendiren süresiz nafaka sisteminin değiştirilmesi için Meclis'e teklif sunacak.

Mhp, Acun Ilıcalı'dan aylık 125 bin lira nafaka alan Şeyma Subaşı'nı da yakından ilgilendiren süresiz nafaka sisteminin değiştirilmesi için seçimden sonra Meclis'e teklif sunacağını açıklayınca gözler Subaşı'na çevrildi.

NAFAKA ÖDEMESİ 5 YIL İLE SINIRLANDIRILACAK

Geçtiğimiz yıl Acun Ilıcalı'dan boşanarak 125 bin TL nafaka almaya başlayan Şeyma Subaşı'na MHP'den kötü haber geldi. MHP'nin 31 Mart Seçimlerinin ardından Melis'e sunacağı kanun teklifine göre, Nafaka alan kadın-erkeğin mali durumunda değişiklik olmaması, yeniden evlenmeme gibi durumlarda nafaka ödemesi en fazla 5 yıl ile sınırlandırılacak. MHP'nin hazırladığı teklife göre 5 yılın sonunda mahkemeler aracılığıyla nafaka durumu yeniden değerlendirilecek. Nafakanın devamı öngörüldüğünde ise ödeme artık kamu tarafından yapılacak.

MHP'den Şeyma Subaşına Kötü Haber!

"ŞEYMA'NIN NAFAKAYA İHTİYACI YOK"

MHP'nin kanun teklifini açıklamasının ardından gözler Şeyma Subaşı'nın çevrildi. Bir sosyal medya kullanıcısı olayla ilgili, "Şeyma Subaşı hapı yuttu. Neyse 5 yıl keyfine baksın." yorumunu yaptı. Başka bir sosyal medya kullanıcısı ise, "Zaten Şeyma'nın nafakaya filan ihtiyacı yok." yorumunu yaptı.

MHP'den Şeyma Subaşına Kötü Haber!

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Şeyma Subaşı Acun Ilıcalı Subaşı MHP Haberler

500

Yorumlar (157)

Dürbünlü:

Meral Akşeneri Başkan Olarak Görmek İstiyoruz.

20
17
yanıtYanıtla
Nevzat:

AYNEN.

yanıt9
yanıt2
Timurhan Bülbül:

Aynen hocam.

yanıt7
yanıt1
emre:

ak prtiden den belediye başkanlıgına adaymı oldu

yanıt2
yanıt7
ccc:

salonuda balkona gatahmı ?

yanıt2
yanıt2
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTT:

reise laf etti gaf yaptı ayıp etti tek yol reis yolu. . . bitti.

yanıt2
yanıt5
MERT:

Bu konuda hernekadar erkekler yakınsada bir erkek olarak kadınların yanındayım bu seferde çok mağdur olan kadın olur erkeklerin kölesi haline dönüşür kesinlikle tam ayarında bi orta yol bulunmalı benim annem 16 yaşında evlendi cocukluğu gencliği herşeyi biz olduk okumasına engel oldu bu evlilik bir iş sahibi olmasına engel oldu şimdi kocanın canı sıkılacak nasılsa nafaka yok birşey yok hop kapıya olmaz çok kadına haksızlık olur günah

12
11
yanıtYanıtla
adımı yazmak istemiyorum:

adın gibi Mertmişsin. . . Helal olsun!

yanıt2
yanıt4
konyalı:

kadın çalışabilir, kendi ayakları üzerinde durabilir. on binlerce kadın sanki çalışmıyor mu ülkemizde sanki

yanıt3
yanıt0
ısparta32:

nafaka diye birşey hiç olmamalı nafaka demek kadına güç demek kadın aldatıyor devlet gene nafakaya baglıyor evlenirken benim paramamı güvendi de evlendi gitsin çalıssın kadın hakları kadın hakları diye tepemize çıktı kadınlar nafaka olayı eger bosandıktan sonra kimi kimsesi yoksa kadının eşinden dayak yeyip aldatıldıysa öyle baglansın nafaka yoksa her bosanana nafaka baglanıyor bi de dul maaşı alıyorlar ondan sonra yan gel yat oh ne ala memleket

18
3
yanıtYanıtla
Tüm 157 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title