Haberler

Metrobüste 11 yaşındaki kız çocuğunu taciz ettiği iddia edilen kişi gözaltına alındı

Güncelleme:

İstanbul Avcılar'da, metrobüste annesi ile yolculuk yapan 11 yaşındaki kız çocuğunu el ile tacizde bulunduğu öne sürülen Fas uyruklu şüpheli gözaltına alındı. Yolcular şüpheliyi tartaklayıp polise teslim etti.

İstanbul Avcılar'da, metrobüste annesi ile yolculuk yapan 11 yaşındaki B.D.K. adlı kız çocuğu, iddiaya göre Fas uyruklu bir şahıs tarafından tacize uğradı. Olay sonrası Faslı adam gözaltına alındı.

EL İLE TACİZDE BULUNDU

Dün saat 20.15 sıralarında meydana geldi. 11 yaşındaki B.D.K. annesi N.K. ile birlikte Beylikdüzü'ne gitmek için Avcılar'da metrobüse bindi. Metrobüsteki yolculardan Fas uyruklu Hicham D, küçük kıza iddiaya göre el ile tacizde bulundu.

YOLCULAR TARTAKLADI

Anne N.K'nın duruma tepki göstermesi üzerine yolcular, şüpheliyi tartaklayarak Cihangir Durağı'nda metrobüsten indirdi. Yolcuların duraktaki güvenlik görevlilere teslim ettiği şüpheli, çağrılan polisler tarafından gözaltına alındı.

SORGUYA ALINDI

Sağlık kontrolünden geçirilen Hicham D, Avcılar Polis Merkezi'nde sorguya alındı. Tacize uğradığı iddia edilen çocuk, annesi ve olayın tanığı olan H.Ç. adlı kadın, ifade için Avcılar Çocuk Büro Amirliği'ne götürüldü.

Olaya ilişkin soruşturma sürüyor.

Metrobüste 11 yaşındaki kız çocuğunu taciz ettiği iddia edilen kişi gözaltına alındı

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Avcılar Fas Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title